Black Friday Miss Etam

Miss Etam Black Friday 2024 actie

Profiteer nu Black Friday


Eerdere Black Friday deals Miss Etam

  • Black Friday korting 2019: 20% korting. Elke dag op een andere categorie!
  • Black Friday korting 2018: even lekker shoppen bij Miss Etam kon uitstekend tijdens Black Friday, want u kreeg namelijk 50% korting op elk 2e item. Op het hele assortiment.
  • Black Friday aanbieding: Van top tot teen in het nieuw voor een aantrekkelijk budget? Dat kon tijdens Zwarte Vrijdag met de actie waarop u op elk 2e item 50% korting kreeg.

Over Miss Etam en Black Friday

Uw kledingkast nog even voordelig uitbreiden voordat de feestdagen er echt zijn? Vanaf Zwarte Vrijdag is het nog maar een ruime maand voordat het zover is: de kerstdagen. Het is met kerst altijd leuk om even in het nieuw te verschijnen. En het is nog leuker als u voor uw nieuwe outfit niet teveel heeft betaald. Maar dat hoeft verder natuurlijk niemand te weten. Een nieuwe outfit shoppen doet u dan ook voordelig bij Miss Etam tijdens BlackFriday. U kunt bij MissEtam terecht voor o.a. een blouse, rok, jurk, broek, top, jeans, jas, blazer, trui, vest, t-shirt, tuniek of een leuke accessoire. Van top tot teen helemaal in het nieuw voor een leuk budget. Ze hebben voor iedereen wat leuks in het assortiment beschikbaar. Waar wacht u nog op? Sla nu uw slag!

Bent u op zoek naar meer Black Friday aanbiedingen, deals en kortingen op het gebied van bijvoorbeeld mode, fashion, kleding en schoenen? Bekijk dan ook deze pagina’s: Black Friday schoenen en kledingBlack Friday deals of Black Friday Nederland.