Playstation 5 Black Friday

Black Friday Playstation 5 deals 2024

Waar koopt u dit jaar met Black Friday de Playstation 5, oftewel de PS5 en de bijbehorende PS5 games en accessoires? Direct profiteren op de hoogste PS5 Black Friday korting? Klik dan op één van onderstaande logo’s en pak direct Black Friday korting.

Black Friday Playstation 5

De Playstation 5 is NIEUW dit jaar. Hij is gelanceerd in juni van dit jaar, en dit belooft écht de next generation gameconsole te worden. Laten we beginnen met het design dat erg mooi is. De PS5 heeft een zwart – witte kleurstelling. De basis is zwart met witte zijpanelen. Daartussen zit een blauwe verlichting en de console kan zowel liggend als staand worden neergezet. Daarmee is er in elk huishouden wel een plekje voor de PS5. Qua uiterlijk sluit de PS5 console mooi aan bij de al eerder gepresenteerde zwart/witte DualSense controllers.

Er zijn 2 versies van de PS5: eentje met een diskdrive en eentje zonder een diskdrive (optische drive). Op de PS5 zonder diskdrive is het alleen mogelijk om games te downloaden.

Aan de voorkant van de PS5 vindt u een USB en een USB-C poort. Rechts aan de voorkant zit verticaal de optische schijfingang, maar er is natuurlijk ook een versie zonder de diskdrive. Dit is de Playstation 5 Digital Edition. PS5 accessoires die ook direct zijn gelanceerd zijn: de twee DualSense controllers, een HD-camera voor de console, een afstandsbediening en een draadloze headset: de Pulse 3D. De accessoires worden allemaal in de kleur wit geleverd.

Playstation 5 games Black Friday

Ook zijn er direct nieuwe PS5 games beschikbaar en gelanceerd. Sinds het einde van het jaar beschikbaar. Het gaat hierbij onder andere om Gran Turismo 7, Ratchet & Clank, Spider-Man: Miles Morales, Destruction Allstars, Kena: Bridge of Spirits, Horizon II: Forbidden West, Grand Theft Auto 5 (GTA 5) en een vervolg op Horizon: Zero Dawn. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat de PS5 games ook al meteen in de aanbieding zijn tijdens Zwarte Vrijdag.

Bent u gek op gamen? Heeft u jarenlang de PS4 gehad en is die wel aan vervanging toe? Dan is de Playstation 5 dé nieuwe game console om in huis te halen. Ideaal om u zelf een cadeautje te geven aan het einde van het jaar, maar ook erg leuk om cadeau te doen aan de kinderen met kerst of sinterklaas. Niet verkeerd, want dan kunt u er zelf natuurlijk ook mee spelen.

Black Friday Week met Cyber Monday

Ondanks dat de Playstation 5 splinternieuw is in 2021 en pas aan het einde van het jaar verkrijgbaar is zo richting de feestdagen verwachten we al flinke Playstation 5 Black Friday aanbiedingen dit jaar. Het loont dus zeker de moeite om de Black Friday Nederland deals van dit jaar in de gaten te houden. Elk euro op deze nieuwe gameconsole is natuurlijk mooi meegenomen omdat deze nog zo nieuw is dit jaar.

De Black Friday Playstation 5 deals beginnen vermoedelijk al eerder in de week op maandag voorafgaand aan BlackFriday. En ze lopen waarschijnlijk ook nog door tijdens Cyber Weekend of Black Weekend. Op maandag gaat het over in Cyber Monday Playstation 5 deals, want dan is het Cyber Monday. De Cyber Monday deals zullen in sommige gevallen nog aantrekkelijker zijn: dat betekent nog iets meer korting. De Cyber Monday deals duren wel slechts 24 uur. Dus zorg dat u er op tijd bij bent.