Black Friday Witgoed

Black Friday witgoed deals 2024

Waar moet u zijn voor de beste Black Friday witgoed deals van dit jaar? Hieronder vindt u een overzicht van Black Friday deelnemers met witgoed aanbiedingen voor bijvoorbeeld een wasmachine, koelkast, vaatwasser of stofzuiger.
Klik op het logo om direct te profiteren.

Witgoed tijdens Black Friday

Black Friday draait om korting korting en nog eens korting. Deze dag is over komen waaien uit Amerika. Het is altijd de vrijdag na ThanksGiving en op deze dag begint men in Amerika massaal met het doen van inkopen voor de maand december in verband met kerst. Dit betekent dat u op deze dag hele hoge kortingen kunt krijgen. In Amerika ontstaan er ’s nachts al lange rijen en is het veel duw en trekwerk. Gelukkig gaat Black Friday Nederland er een stuk rustiger aan toe. Maar het goede nieuws is wel dat Black Friday Nederland elk jaar groter wordt. Er doen meer webshops en merken mee en de aanbiedingen en deals worden elk jaar beter. Dat betekent nog meer korting voor u, oftewel meer kopen voor hetzelfde budget of gewoon lekker geld besparen. Een ideaal moment dus om van alles te kopen, maar ook grotere aankopen te doen, want dan pakt u helemaal veel korting. Wat te denken van bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine, een nieuwe droger, een nieuwe koelkast of vriezer of gewoon eindelijk een vaatwasser aanschaffen als u deze nog niet had of als de huidige net stuk is gegaan.

Black Friday witgoed acties populair

De witgoed aanbiedingen met Zwarte Vrijdag zijn enorm populair. Dat heeft ermee te maken dat de kortingen op deze producten echt heerlijk hoog kunnen zijn. De aanschafprijs van een koelkast, vriezer, wasmachine of droger kan vrij hoog zijn en als u daar dus een flink percentage korting op kunt krijgen dan krijgt u ook echt veel euro’s korting. Daarom worden er elk jaar heel veel witgoed producten verkocht tijdens Black Friday Weekend. Er zijn natuurlijk nog meer producten die vallen in de categorie witgoed, zoals: fornuizen, ovens, kookplaten, afzuigkappen, stoomkokers, magnetrons, koel-vriescombinaties, drankkoelkasten, wijnkasten, was-droogcombinaties, stofzuigers en ga zo nog maar even door. En natuurlijk kunt u alle bekende merken met korting kopen zoals AEG, Bosch, Samsung, Zanussi, Beko, Montiss, Indesit, LG, Philips, Miele, Inventum, Siemens, Everglades, BEKO en vele anderen.

Wanneer is Black Friday 2024?

Black Friday Nederland is dit jaar op vrijdag 29 november. Maar er zijn al veel webshops die zullen starten met Pre-Black Friday deals in aanloop naar de vrijdag toe. Officieel begint het op vrijdag om 00.00 uur en eindigt het om 23.59 uur, maar er zijn steeds meer webwinkels die eerder in de week beginnen en hun deals laten doorlopen tot en met de maandag, dan is het namelijk Cyber Monday.

Zoekt u naar alle Black Friday Nederland deals? Die hebben wij natuurlijk ook voor u verzameld.