Black Friday Deals 2024

Zoekt u naar alle Nederlandse Black Friday deals van 2024 in één overzicht? Dan hebben we goed nieuws voor u, want dan zit u hier goed. Wij verzamelen alle Black Friday aanbiedingen en zetten deze in één overzicht. Voor u scheelt dat een hoop zoeken naar de beste deal. Zo hoeft u zich tijdens Black Friday 2024 maar bezig te houden met 1 ding: online shoppen en profiteren van hoge korting!

De beste Black Friday Nederland deals

simyo black fridaySimyo Black Friday actie:
AEGAEG Black Friday actie:
Nike black fridayNike actie:
Bolcom black fridayBol.com Black Friday actie:
About You black fridayABOUT YOU Black Friday actie:
ICI PARIS XLICI PARIS XL Black Friday actie:

Alle Black Friday 2024 deals

Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer direct van Black Friday 2024 korting!

Korting pakken

Black Friday 2024 draait maar om één ding: korting, korting, korting en profiteren van de beste aanbiedingen. En u heeft daar maar kort de tijd voor. Sommige webshops en merken hanteren Black Friday erg strikt en hebben alleen op de vrijdag een geldige actie. Andere webshops beginnen wat eerder in de week en/of gaan wat langer door tot Cyber Monday (de eerste maandag na Black Friday). Zorg dus dat u er op tijd bij bent als u wilt profiteren van de online korting. Zit er een mooie deal of goede aanbieding bij? Koop het dan gewoon direct. Heb je de laatste editie gemist? Houd dan Glamour Day in de gaten!

Hoe goed zijn de Black Friday deals?

De Black Friday deals en Black Friday aanbiedingen worden over het algemeen pas heel kort van tevoren bekend gemaakt. Veel acties zijn pas op de dag zelf bekend. Winkels die niet eerder beginnen zullen hun aanbieding om 00.00 uur bekend maken. Vanaf dan gaat het echt los. Of de aanbiedingen ook zo scherp zijn als we van tevoren hopen is dan ook nog niet bekend. De hoogte van de korting verschilt per webshop, deelnemende winkel en merk. Maar normaliter is de aanbieding wel dusdanig goed dat dit het goedkoopste moment in het jaar is om te gaan shoppen. Elk jaar zien we de aanbiedingen en kortingen hoger en beter worden. Maar als u naar een specifiek product zoekt tijdens BlackFriday, dan is het verstandig om in aanloop naar deze dag alvast te kijken wat de goedkoopste prijs is voor het product dat u wilt hebben. Dan kunt u tijdens Black Friday direct controleren of de acties en aanbiedingen echt heel goedkoop en gunstig zijn. Zijn ze dat? Dan kunt u meteen uw slag slaan. Valt het wat tegen? Dan kunt u een ander gunstig online kortingsmoment afwachten om alsnog te profiteren!

Wanneer is Black Friday 2024?

In 2024 is Black Friday op vrijdag 29 november 2024.

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday zelf duurt precies 24 uur, oftewel één volle vrijdag. Maar de acties, kortingen en deals zijn meestal nog wel wat langer geldig. Er zijn al winkels en webshops die eerder in de week starten met de Black Friday Deal. En er zijn ook winkels en webshops die de korting het hele weekend nog laten gelden op zaterdag en zondag en in een enkel geval ook nog tot en met de maandag, die bekend staat als Cyber Monday. Daarom wordt het ook wel eens Cyberweekend genoemd. Maar eigenlijk kunnen we wel spreken van een Black Friday Week omdat er al genoeg aanbiedingen een week van tevoren verkrijgbaar zijn. Zorg dus dat u er op tijd bij bent. Als u online gaat shoppen heeft u 1 groot voordeel: u hoeft niet de drukke winkels in en u hoeft bij de kassa niet in de rij te staan.

Black Friday openingstijden

Wat zijn de Black Friday openingstijden? Als u wilt profiteren van Black Friday bij u in het winkelcentrum of in een grote stad zoals Den Bosch, Purmerend of Rotterdam, dan zult u zien dat de winkels aangepaste openingstijden hanteren. De meeste winkels zijn langer open op de vrijdagavond zodat u langer kunt shoppen. Per winkel kunnen de openingstijden nog wel wat verschillen. Het is daarom verstandig om van tevoren even goed naar de openingtijden van uw favoriete winkel te kijken op de website van die winkel zelf. Wilt u geen last hebben van de openingstijden? En na sluitingstijd nog verder gaan met shoppen? Dan kunt u dat natuurlijk het beste online doen. Online bestellen kan 24 uur lang op Black Friday waar over het algemeen de korting exact gelijk is aan de korting in de winkel. Dus waar wacht u nog op? Wij wensen u alvast veel plezier met shoppen.

Populaire aanbiedingen

Welke Black Friday Nederland deals zijn het meest populair? Dat verschilt per jaar natuurlijk wel een beetje, maar vaak zijn games voor de Playstation (PS4), xBox en Wii erg populair, maar er wordt ook veel speelgoed gekocht, zoals LEGO, Duplo, Barbies, Raceauto’s, Woezel&Pip. Maar ook de nieuwste elektronica, zoals TV’s en audiosystemen (Sonos) of de nieuwste laptops, tablets, smartphones van Apple en Samsung en witgoed zijn populair. Ook fashion, kleding, schoenen en horloges, erg populair omdat we allemaal graag in het nieuw verschijnen tijdens Sinterklaas, Kerst en oud & nieuw. En geheel volgens de verwachting, één van de populairdere cadeaus in december: cosmetica en beauty, oftewel een nieuw parfum, luchtje of nieuwe make-up zijn bijzonder populair om elkaar cadeau te doen. De rijen bij Douglas en ICI PARIS XL zijn ieder jaar natuurlijk niet voor niks.

Maar ook de Black Friday fiets is een populaire term. Het fietsseizoen is in november nog even wat verder weg, dus een goede reden voor de fietsenwinkels om alvast te stunten met aantrekkelijke kortingen zodat ze nu alvast wat fietsen verkopen. Daar kunt u natuurlijk weer van profiteren in november. En het blijkt ook dat we al bezig zijn met onze vakanties voor volgend jaar, want Black Friday vliegtickets gaan ook als warme broodjes over de toonbank ieder jaar. De aanbieders met acties daarvan zult u dan ook terugvinden in het dealoverzicht hierboven. Als Sinterklaas een beetje slim is dan profiteert hij dan ook van dit handige moment om te shoppen met korting.

De populairste winkels zijn meestal: MediaMarkt, Coolblue, Bol.com, Expert, BCC, Zalando, C&A, ABOUT YOU, Wehkamp, Zara, Mango, Bijenkorf, Scotch & Soda, Jack&Jones, Vero Moda, Score, Nelson, vanHaren, ICI PARIS XL, Douglas, WE Fashion, Nike, Perry Sport, Foot Locker, Manfield, Happy Socks, HEMA, terStal, Ziengs, Hunkemoller, Kleertjes.com.

Verwachtingen blackfriday deals 2024

De verwachtingen en voorspellingen voor de Black Friday 2024 deals zijn hoog en goed. Eigenlijk is het heel eenvoudig: er doen meer webshops, winkels en merken mee dan ooit. Er waren in 2016 en 2017 lang niet zoveel deals beschikbaar als in 2018 of 2019, 2020 of 2021, maar in 2024 zullen dit er nog veel meer zijn. De deelnemende winkels en beste deals kunt u vinden in bovenstaand overzicht. Dit overzicht wordt continu bijgehouden in aanloop naar Black Friday 2024, zodat u direct op de hoogte bent van waar u allemaal Zwarte Vrijdag deals kunt scoren. Omdat er zoveel webshops, winkels en merken meedoen is de verwachting op het gebied van korting ook hoog. De ene webshop wil nog meer opvallen dan de andere webshop. En daar profiteert u van, want we verwachten dat de ene nog meer korting zal geven dan de ander om uw aandacht te trekken.

Hoe kunt u slim omgaan met de beste deals? Wilt u zeker weten dat u de beste deal kunt vinden tijdens Black Friday Nederland 2024? Dan doet u er goed aan om van tevoren alvast wat voorbereidingen te treffen. Dit kunt u doen door alvast wat onderzoek te doen. Welk product of welke producten wilt u gaan kopen met korting als het aantrekkelijk genoeg is? En vooral; wat kost dat product op dit moment zonder dat het Black Vrijdag is. Want alleen dan kunt u goed inschatten of u een goede deal te pakken heeft of dat u beter nog even kunt wachten tot bijvoorbeeld Cyber Monday of de uitverkoop die ongetwijfeld ook binnenkort weer voor de deur staat.

Van enkele grote webshops wordt elk jaar veel verwacht. Coolblue komt ongetwijfeld weer met Blue Friday om op het gebied van elektronica een week lang te strooien met Blue Friday korting. Eigenlijk is het een Blue Week bij Coolblue, en dat is alleen maar in uw voordeel. En omdat Coolblue waarschijnlijk al een week eerder begint verwachten we dat er meer webshops eerder zullen starten met hun acties en aanbiedingen. Wacht dus niet per se tot het vrijdag is, maar kijk ook het weekend ervoor of op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag of uw favoriete webshop al is begonnen met de aanbiedingen. Dan kunt u er namelijk direct van profiteren. Want waarom wachten als u meteen met korting online kunt shoppen?!

Omdat er zoveel meer winkels en deals beschikbaar verwachten we ook dat het wel eens hard kan gaan. Nu hoeft u gelukkig niet per se de winkelstraat in om te profiteren van de beste actie. U hoeft niet in een lange rij te staan in de winkel, maar ook online kan de voorraad wel eens sneller uitverkocht zijn dan we van tevoren hopen met elkaar. U doet er dus mogelijk verstandig aan om er op BlackFriday op tijd bij te zijn en direct uw slag te slaan. Veel mensen gaan er om 00.00 uur klaar voor zitten op vrijdag 29 november 2024 om meteen midden in de nacht hun eerste aankopen te doen. U kunt de korting maar alvast te pakken hebben. Dan kunt u daarna met een gerust gevoel naar bed en uitslapen.

Alle deals, aanbiedingen en korting

Welke winkels doen mee aan Black Friday? U vindt ze hier allemaal op alfabetische volgorde bovenaan deze pagina in het logo overzicht. Bent u net te laat voor deze kortingsdag? Niet getreurd, want op maandag is er weer korting tijdens Cyber Monday. Bekijk hiervoor ons overzicht van alle Cyber Monday aanbiedingen.

Wanneer starten de Black Friday Deals?

Alle deals voor Black Friday 2024 gaan van start op 29 november 2024. In de meeste webshops kunt u de deals vanaf 00.00uur online kopen. In de fysieke winkels bij u in de buurt moet u rekening houden met de openingstijden van de betreffende winkel waar u wilt profiteren van korting.

Zoekt u alle Nederlandse deals? Dan zit u hier goed! Op dé dag zelf verzamelen we deze namelijk voor u. En u vindt ze vervolgens hier.

Korting, korting, korting!

Deze ene dag per jaar staat in het teken van deals, deals en nog eens deals. Black Friday Deals wel te verstaan. En daar wilt u bij zijn. Toch? Waarom? De kortingen lopen op tot 80% van de normale prijs. Amerikaanse taferelen dus, maar dan in Nederland. Maar u moet wel snel beslissen. Want, de aanbiedingen zijn slechts 1 dag, 24 uur lang beschikbaar. Black Friday is dus een typische dag voor de snelle beslisser onder ons.

Hoe aantrekkelijk zijn Black Friday Deals?

Dat is van tevoren niet precies te zeggen. De Black Friday Deals worden pas kort van tevoren bekend gemaakt. En in de meeste gevallen pas op de dag / nacht zelf. We verwachten net als eerdere jaren weer extreme en bizarre kortingen op de nieuwste elektronica, maar het is altijd een beetje afwachten. De korting verschilt per winkel en webshop en per product. U moet natuurlijk altijd zelf bepalen of u de korting ook echt hoog genoeg vindt om op dat moment over te gaan tot de aankoop. 1 ding lijkt wel zeker: u gaat een heleboel producten enkele tientallen euro’s of tientallen procenten goedkoper kunnen kopen dan de dag voor of na Black Friday 2024. Bent u van plan om uw slag te slaan met een Black Friday Deal en heeft u een specifiek product op het oog? Dan is het verstandig om in de dagen voor Black Friday (29 november 2024) alvast wat speurwerk te verrichten. Wat is de goedkoopste prijs van het product tot dan toe. Als het dan op 29 november 00.00 uur is dan kunt u direct zien of dat ene product nog goedkoper te verkrijgen is en dat u niet ‘in de maling wordt genomen’. Normaal gesproken zijn de producten lastig nog goedkoper te vinden dan tijdens de Black Friday aanbiedingen (overigens ook wel Zwarte vrijdag genoemd).

Populaire Black Friday Deals

Wat zijn populaire deals in 2024? Dat is van tevoren niet exact te voorspellen, maar in andere, eerdere jaren wordt er in deze 24 uur erg veel gezocht (en gekocht) naar Apple producten, speelgoed, kleding, Nike artikelen, Adidas artikelen, witgoed en heel veel elektronica.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de leukste acties en alle black friday super deals? Volg ons dan ook op Facebook.