Black Friday Nederland

Black Friday Nederland Deals – TOP 6:

ezicleanEziclean actie:
OdidoOdido Black Friday actie:
SimpelSimpel Black Friday:
fonQ black fridayfonQ Black Friday actie:
Coolblue blackfridayCoolblue Black Friday actie:
Vodafone black-fridayVodafone Black Friday actie

Alle Black Friday Nederland 2024 deals

Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer direct van Black Friday 2024 korting!

Black Friday Deals

Wat zijn Black Friday Deals? Deze deals hebben vaak een aantal specifieke kenmerken:

 • Het zijn kortingen en producten die u alleen tijdens Black Friday (overigens ook wel gewoon Zwarte Vrijdag of Black Vrijdag genoemd door ons) of tijdens het Black Friday Weekend (ook wel Cyber weekend genoemd) kunt kopen met een hele hoge korting. Maar eigenlijk gaat het meer en meer naar een Black Friday week, omdat veel webshops al eerder in de week beginnen met het starten van de beste deals en acties,
 • De kortingen kunnen heel hoog oplopen. In sommige gevallen zelfs tot 80 of 90%
 • Sommige artikelen zijn beperkt in voorraad en zijn ook snel uitverkocht omdat ze populair zijn. U moet er dus op tijd bij zijn, ook als u online gaat shoppen.
 • Korting op nieuwe producten en producten in de uitverkoop. In sommige gevallen dus korting op korting. In andere gevallen gewoon de nieuwste producten met een hoge korting. Erg aantrekkelijk dus!

Bekijk alle Black Friday 2024 deals.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november. Dit is de dag na Thanksgiving 2024.

Hoe laat begint Black Friday?

Officieel is het vanaf 00.00 uur op vrijdag 24 november Black Friday 2024. Veel webshops starten ook letterlijk midden in de nacht met het bekend maken van hun acties, aanbieding en korting. In sommige gevallen is daar een kortingscode, actiecode, coupon of voordeelcode voor nodig, maar veel vaker kunt u gewoon shoppen zonder speciale code omdat de korting geldig is op een groot deel van het assortiment. Maar het is niet gezegd dat alle webshops dan pas beginnen met hun actie. In 2017 begon Coolblue al een week eerder onder het mom “Blue Friday”, waarom niet gewoon eerder starten met kortingen en acties omdat ze weten dat de pakketjesbezorgers het tijdens Black Friday Nederland anders toch niet aankunnen als we met zijn allen tegelijk op die ene vrijdag in het jaar gaan bestellen. Dit zorgde ervoor dat er meer en meer webshops ook eerder in de week Black Friday acties gingen starten. En ook tijdens Black Friday 2021 barstte het al ruim voor de vrijdag los met vele aanbiedingen. Veel webshops en merken begonnen al een week eerder of al aan het begin van de week op maandag. Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent zodat u geen enkele korting hoeft te missen. Hoe kunt u dat het beste doen? Door onze site goed in de gaten te houden tijdens Black Friday week zodat u direct het overzicht van alle deelnemende winkels in de gaten kunt houden en alvast een kijkje kunt gaan nemen wat u wilt gaan kopen in de actieperiode.

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday duurt precies 24 uur. Het begint midden in de nacht op vrijdag 24 november 2024 om 00.00 uur en eindigt om 23.59 uur op vrijdagavond. Maar de Black Friday acties zijn vaak nog wel wat langer geldig. De meeste acties starten op vrijdag en zijn het hele weekend geldig tot en met zondag. En in sommige gevallen zelfs tot en met maandag (Cyber Monday) waarin ze er qua korting soms ook nog een schepje bovenop doen. Maar officieel is het 1 dag en dus 24 uur lang blackfriday.

Profiteren van Black Friday Nederland 2024?

Wilt u helemaal zeker weten dat u op tijd kan gaan profiteren van hoge korting en Black Friday aanbiedingen op deze dag in het jaar? Doe dan het volgende:

 • Bezoek onze website in de week van Black Friday. Wij houden hier continu de laatste en beste acties voor u bij in een overzicht. Alle Nederlandse deals inclusief eventuele kortingscodes kunt u bij ons vinden.
 • Meld u aan voor de nieuwsbrief. Dan krijgt u op tijd een seintje als het gaat beginnen.
 • Zet vrijdag 25 november alvast dikgedrukt in uw agenda met een herinnering erbij.

Bekijk alle Cyber Monday deals

Verwachtingen 2024

Wat zijn de verwachtingen voor Black Friday Nederland 2024? Daar kunnen we kort en bondig over zijn: de verwachtingen zijn erg hoog! Er zijn dit jaar meer webshops en merken dan ooit die mee doen met acties, kortingen en aanbiedingen. De percentages aan kortingen lopen flink op. De ene webshop wil nog meer opvallen dan de andere webshop, en daar profiteert uiteindelijk maar één iemand van: en dat bent u natuurlijk. En kunt u dan alleen maar overtollige voorraad verwachten met hoge kortingen? Nee, zeker niet. Ook de nieuwste producten kunt u aanschaffen met een zeer aantrekkelijke korting. Welke deals zijn er allemaal? Dat mogen we nog niet verklappen (en soms weten we het ook nog niet precies), maar we maken het bekend zodra het kan. Van een heleboel merken en shops weten we dat ze meedoen, deze kunt u terugvinden in ons deals overzicht of deelnemende winkels overzicht. Zo hoeft u niet langer te zoeken naar waar u allemaal korting kunt krijgen.

Kunt u in aanloop naar Black Friday Nederland al iets doen zodat u zeker weet dat u er helemaal klaar voor bent op Black Vrijdag zelf? Ja, dat kan. Een aantal tips kunnen u helpen om het maximale uit Black Friday 2024 te halen dit jaar. Zo is het slim om van tevoren alvast na te denken over wat u wilt kopen met hoge korting. Op deze manier kunt u van tevoren alvast onderzoek doen naar wat op dit moment de laagste prijs is voor het product dat u wilt kopen. U kunt dan op zwarte vrijdag zelf beter inschatten of de actie of deal echt zo scherp is als het lijkt. Is het tijdens zwarte vrijdag echt veel goedkoper, dan kunt u meteen uw slag slaan. Valt het wat tegen? Dan is er misschien geen noodzaak om hals over kop over te gaan tot een aankoop. Zoek van tevoren dus alvast bij diverse webshops wat ze aanbieden en tegen welke prijs. Dat scheelt u op BlackFridayNederland, de dag zelf een hoop tijd en energie.

Black Friday barst los om 00.00 uur ’s nachts. Maar zijn er dan ook mensen die er op dat moment klaar voor zitten? Dat is zeker het geval. U verkijkt zich daar misschien op, maar onderschat dit niet. Als u eerst wilt uitslapen of naar u werk toe gaat en dan pas gaat kijken naar de Black Friday aanbiedingen dan is er een risico dat u mogelijk achter het net vist en dat het product dat u heel graag wilt hebben voor een scherpe prijs al is uitverkocht. Het is dan ook aan te raden om toch even midden in de nacht achter uw computer te kruipen en direct uw slag te slaan. Snelheid is belangrijk, maar kijk wel even goed of u de beste deal te pakken heeft. Het is natuurlijk zonde als u er een paar uur later achterkomt dat het nog goedkoper had gekund.

Beginnen de acties al eerder dan 29 november 2024? Ja, waarschijnlijk wel. Het valt zoals elk jaar op een vrijdag, maar misschien begint Coolblue al een week eerder met Blue Friday, net als in 2017. Vervolgens zagen we dat andere webshops noodgedwongen ook eerder begonnen met hun kortingen. We verwachten dat dit dit jaar ook weer zal gebeuren, net zoals tijdens de editie van 2018 en 2019 waarin meer webwinkels dat deden. Daardoor kun je bijna spreken van een Cyber Week of Black Friday Week. En dat is eigenlijk heerlijk, want dan heeft u langer de tijd om te profiteren van de beste aanbiedingen en acties. Zo kunt u een langere periode geld besparen. En met Sinterklaas en Kerst op komst is daar helemaal niks mis mee.

Samengevat: het wordt in 2024 groter dan het ooit geweest is. Gaat u er op tijd klaar voor zitten? Ons advies is om u goed voor te bereiden en uitgebreid uw slag te slaan.

Geschiedenis Black Friday

Hoe is Black Friday ontstaan? De term Black Friday is voor het eerst gebruikt rond 1965 in de Amerikaanse stad Philadelphia om de drukte een naam te geven die ontstond in het verkeerd door Thanksgiving. Rond 1981 werd de term Black Friday gebruik om aan te geven dat winkeliers “in het zwart” komen te staan. Oftewel winst gaan maken in het jaar. Dat is natuurlijk niet helemaal juist, want ook in andere periodes in het jaar maken winkeliers winst en niet pas eind november.

Uiteindelijk is deze dag vooral gekoppeld aan de dag na Thanksgiving, waarop men in Amerika massaal gaat starten met het doen van inkopen voor de decembermaand. Winkeliers lokken mensen naar hun winkel toe met enorme kortingen die alleen geldig zijn op deze ene vrijdag in het jaar. Amerikanen zijn meestal vrij op deze dag en maken hier massaal gebruik van. Allemaal willen ze de hoogste korting scoren op hun kerstcadeaus. Het begon dus vooral bij de winkels in het winkelcentrum. Inmiddels speelt het zich ook online af, want webshops willen natuurlijk ook profiteren van deze koopdrang van de consument.

Black Friday 2019

Black Friday Nederland ging in 2019 helemaal los. De hele week was er op de radio en televisie ook niks anders te horen dan de ene na de andere Black Friday aanbieding en deelnemer. In totaal waren er ruim 250 merken en winkels die mee hebben gedaan met spectaculaire aanbiedingen. Het was een heuse Black Week met heel veel korting waar we met zijn allen maar graag van profiteerden. Er is dan ook heel veel geld bespaart tijdens deze Black Friday Nederland editie.

Black Friday 2018

Zoals we al hadden verwacht was de editie in 2018 weer flink groter dan die in 2017. Er waren in totaal ruim 160 webshops en merken die hele mooie kortingen en aanbiedingen hadden in de Black Friday Week. De meeste aanbiedingen waren meer dan 1 dag geldig, maar sommige webshops hadden nog steeds alleen actie op de Zwarte Vrijdag zelf. Het blijft dus wel de kunst om er op tijd bij te zijn en direct uw slag te slaan.

Black Friday 2017

Black Friday Nederland in 2017 was groter dan het tot dan toe was geweest. Er waren in totaal meer dan 100 webshops en merken die een speciale actie hadden waar u van kon profiteren. Onder andere: Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, Douglas, ICI PARIS XL, Pandora, HP, Intertoys, LeenBakker, Wehkamp, BCC, Centralpoint.nl, Nike, adidas, WE Fashion, ABOUT YOU, Happy Socks, Nelson, Omoda en nog een heleboel andere webshops.

Wat zijn populaire acties tijdens Black Friday Nederland?

Dat verschilt een beetje per jaar, maar over het algemeen zijn Playstation en Xbox games, fashion, speelgoed, elektronica, Nike, adidas en Apple producten erg populair. De webshops waar men dan ook veel koopt zijn: Zalando, BCC, Coolblue, Bol.com en MediaMarkt.

Zijn er tijdens Black Friday online aanbiedingen?

Zeker weten, er zijn elk jaar meer en meer webshops die meedoen met een online aanbieding. Het is zelfs knap als u er tijdens het Black Friday weekend helemaal niks van meekrijgt online.

Black Friday feitjes

Wat zijn leuke feitjes rondom Black Friday? Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

 • Tijdens de 2018 editie hadden we meer dan 160 webshops verzameld in ons overzicht met leuke acties. Tijdens de 2019 editie werden dit er ruim 100 meer tot ruim boven de 250.
 • Bol.com doet mee met Black Friday sinds 2015
 • Black Friday Amerika zorgt voor hele gekke taferelen. Zo is er in 2017 iemand neergeschoten bij een winkelcentrum in Missouri. Dit zou tijdens de chaos van Black Friday gebeurd zijn. Ook in 2017 raakte er een baby gewond in een shop toen iemand een schoen door de winkel gooide en een baby raakte. In Amerika wordt er dan ook heel wat gegild, omvergeduwd en geknokt met elkaar om die ene aanbieding te bemachtigen in de winkel. Bij de opening van de winkels begint het duwen en trekken al. Zodra de rolluiken omhoog gaan of de winkeldeuren openen stormen mensen naar binnen en is er geen houden meer aan voor de beveiligers. Mensen worden soms maar ternauwernood niet onder de voet gelopen.
 • Coolblue begon in 2017 een week eerder en lanceerde Blue Friday, een leuke inhaker op Black Friday gecombineerd met hun naam Coolblue.
 • Speelgoed is heel populair omdat het Black Friday weekend vlak voor Sinterklaas valt en veel mensen hun cadeaus kopen met een leuke korting in dit weekend.
 • PostNL heeft elk jaar flink veel moeite om alle pakketten en bestellingen op tijd bij u thuis te krijgen. Zo liet een bezorger in Overijssel in 2017 weten dat hij op een normale dag 130 tot 160 stops heeft en na Black Friday ruim 400 pakketten bij 240 stops. Een flinke stijging dus. In 2016 waren er ruim 40.000 pakketten niet op tijd bezorgd door PostNL omdat er een grote computerstoring was.
 • Black Friday wordt elk jaar groter en groter, dat is terug te zien aan de omzet. In 2017 was er in Amerika 17,9% meer online omzet dan in 2016.
 • In 2017 speelde de stad Rotterdam als eerste speciaal in op Black Friday en pakte groots uit. Restaurants en winkels deden mee met hoge kortingen.
 • Black Friday verwijst naar het feit dat de verkopende winkels tijdens deze dag(en) zo goed verkopen dat ze eindelijk zwarte cijfers mogen schrijven, oftewel winst maken.
 • U kunt niet alleen op de vrijdag zelf profiteren van de acties, deze duren vaak het hele weekend. Ook op zaterdag en zondag kunt u profiteren van de korting. En op maandag is het Cyber Monday. Dit is een dag die vooral in Nederland erg populair aan het worden is. Vlak voor Sinterklaas bestellen mensen online nog de laatste cadeaus met een extra hoge korting. Eigenlijk kunnen we dus wel spreken van een Cyber Weekend.
 • In Amerika is Black Friday voor veel mensen ook echt een vrije dag. Zo kunnen ze maximaal genieten en gebruik maken van het shoppen en de speciale en bizarre deals.
 • De term Black Friday wordt voor meer gebeurtenissen gebruikt. Zo worden enkele dagen tijdens de Tweede Wereldoorlog ook wel Black Friday genoemd en de grootste rellen in Glasgow tijdens de slag van George Square worden ook zo genoemd. Maar ook een verhaal rondom twee Wall Street financiers wordt Black Friday genoemd. Op 24 september 1869 hebben zij samen een crash veroorzaakt op de Amerikaanse goudmarkt. Ze kochten zoveel goud op zodat de prijs van het goud omhoog gedreven zou worden. Dit lukte en uiteindelijk verkochten ze het allemaal weer met grote winst.
 • Tussen 2006 en 2017 raakten er in Amerika in totaal 111 mensen gewond en zijn er 10 mensen overleden door Black Friday taferelen.
 • Misspelingen: enkele veel gemaakte typfouten als we zoeken naar deze dag zijn: blackfryday, blackfirday, frifay, blck friday, blsck friday, blacl, blacj, fridqy, blaxk, blac, blackfridat en nog enkele anderen. Dit komt natuurlijk voornamelijk omdat we het allemaal even snel in proberen te tikken en dan per ongeluk net de letter ernaast intikken op het toetsenbord in plaats van de juiste. Maar het zal u verbazen hoeveel mensen dit overkomt. U bent dus zeker niet de enige dit jaar. Het zal de pret verder ook niet drukken als het om shoppen gaat.
 • Op de dag na Black Friday is het elk jaar Buy Nothing Day, oftewel ‘Niet-Winkeldag’. Deze ‘niks kopen’ dag is dus altijd op een zaterdag en is een actiedag als tegenbeweging aan de cultuur waar we altijd maar meer, meer en nog eens meer willen. Het is dan ook een protest tegen de consumptiecultuur waar we met zijn allen in leven tegenwoordig. Lukt het u ook dit jaar om een dag niks te kopen? Of heeft u dan de dag ervoor al uw slag geslagen door te profiteren van alle aanbiedingen en acties? De acties van de vrijdag lopen namelijk meestal ook nog door in het weekend en in veel gevallen ook nog tot en met de maandag, want dan is het CyberMonday.
 • In 2018 werd er in de Black Friday week maar liefst 27% meer uitgegeven dan in een reguliere week in 2018, zo is gebleken uit het feestdagenonderzoek van Thuiswinkel.org, eerder bleek al uit een onderzoek in 2018 dat ruim 43% nog geen flauw idee had wat dit fenomeen precies is. De kans is dus groot dat er de komende jaren alleen nog maar meer en meer geshopt en gekocht gaat worden op deze vrijdag in het jaar omdat er dan nog meer mensen bekend mee raken en ook gaan shoppen.

Tips

Wilt u het maximale uit deze kortingsdag halen? Dan zijn enkele Black Friday tips wel handig zodat dit u ook lukt.

Tip 1: Ga doelbewust shoppen
Weet wat u nodig heeft. Gaat u echt als een kip zonder kop en zonder van tevoren na te denken wat u echt nodig heeft en met korting wilt kopen aan het shoppen? Dan is er een grote kans dat u thuiskomt met diverse impulsaankopen. Oftewel u heeft u geld uitgegeven aan spullen die u eigenlijk helemaal niet nodig heeft. Dit kan u in de winkel overkomen, maar ook online als u gaat shoppen. Er van tevoren goed over nadenken wat u wilt kopen in de aanbieding helpt enorm. Doe van tevoren ook onderzoek of dat product ook de beste is voor uw situatie en ga tijdens de dag zelf doelbewust en direct op het product af dat u wilt hebben. U heeft dan de minste kans om verleid te worden ook andere spullen te kopen die u niet nodig heeft.

Tip 2: Vergelijk
Wilt u het maximale uit Black Friday halen? Dan geldt sowieso dat een goede voorbereiding het halve werk is. Zoek van tevoren even de prijs op van het product dat u wilt hebben. U kunt dan op de dag zelf veel beter inschatten of de getoonde korting ook echt de moeite waard is om het product nu meteen te kopen. Ook als u op pad gaat in de winkelstraat dan is het de moeite om even online te zoeken naar hetzelfde product. Misschien is het online nog wel veel goedkoper te verkrijgen. Dit kan u zomaar enkele tientallen euro’s besparen als u dit goed aanpakt.

Tip 3: Zorg dat u er op tijd bij bent
Voor heel wat aanbiedingen geldt een OP=OP principe. Wilt u dus echt heel graag iets hebben? Dan is het onverstandig om hiermee te wachten tot het vrijdagavond is. Het koopjesfeest is niet alleen op vrijdag, maar soms al eerder in de week bij heel veel winkels en merken, maar het duurt vaak ook nog het hele weekend. Maar als u echt iets wilt hebben dan kunt u er beter vlot bij zijn, want het zou zonde zijn als u net te laat bent.

Tip 4: Online shoppen
U kunt tijdens deze kortingsdag op Zwarte Vrijdag online shoppen of naar de winkel gaan bij u in de buurt. In de winkelstraat zal het waarschijnlijk behoorlijk drukker zijn, maar daardoor ook meteen een stuk gezelliger. Als u daarvan houdt dan is naar de winkel toe gaan heerlijk en leuk. Als u er niet van houdt om wat langer in de rij te staan en te moeten slepen met alle aankopen dan kunt u beter online Black Friday gaan beleven en genieten van het gemak dat al uw pakketjes gewoon bij u worden afgeleverd.

Tip 5: Beheers uzelf
Het is erg verleiding om maar raak te blijven kopen tijdens deze dag, maar mogelijk is het verstandig om uzelf een Black Friday budget mee te geven waar u maximaal voor mag gaan shoppen. Hiermee voorkomt u dat u een TV koopt die u niet nodig heeft? Of een paar schoenen die u normaal ook niet zou kopen.

Cyber Weekend en Cyber Monday

Cyber Monday Nederland wordt elk jaar populairder. Er zijn steeds meer webshops die inspelen op dit fenomeen en op deze maandag een hele aantrekkelijke aanbieding bekend maken onder het mom van CyberMonday. Deze aanbiedingen zijn vaak alleen geldig op internet en niet in de fysieke winkels. Deze dag is aansluitend aan het Black Friday Weekend en is dus direct de maandag na het weekend.

Het weekend wat tussen Black Friday en Cyber Monday ligt wordt dan ook wel het Cyber Weekend genoemd. In veel webshops lopen de kortingen van vrijdag t/m maandag, zodat u nog even na kan denken of de deal wel bij u past en nog kan inventariseren wat uw familie en vrienden als cadeau willen met Sinterklaas of de kerst. Klik op de button hieronder voor een volledig overzicht van alle Cyber Monday Deals.

Wat is Black Friday Nederland?

Black Friday is ondertussen al aardig bekend in Nederland. Een aantal jaar terug is het voor het eerst overgewaaid uit Amerika. En soms noemen we het ook gewoon Zwarte Vrijdag. Deze dag die volledig in het teken staat van korting, korting en nog eens korting wordt nu elk jaar ook groter en groter in Nederland. Toen het net over kwam waaien uit Amerika deden er slechts een handjevol winkels mee met aantrekkelijke acties. Maar dat is nu anno 2024 wel anders in Nederland. De grote en bekende webshops doen ook allemaal mee. Tijdens de Black Friday Nederland 2016 editie waren bijvoorbeeld: Bol.com, Wehkamp, de Bijenkorf, MediaMarkt, Hunkemöller en nog vele anderen al van de partij. In 2017 deed CoolBlue mee met de BlueFriday, MediaMarkt had een Black Friday Super Sale met hele hoge kortingen en natuurlijk deden de grote en kleinere webshops ook mee met kortingen op heel veel producten. Op deze koopjesdag is het dan ook makkelijk om extreme kortingen te krijgen op hele bekende merken, zoals Nike, Apple en Sony. Black Friday Nederland 2024, op vrijdag 29 november, belooft dan ook weer een topdag te worden als het om korting en aanbiedingen gaat.

Wat kan Black Friday in Nederland voor u betekenen?

Het eenvoudige antwoord is: korting! De Black Friday aanbiedingen betekenen korting. Hoge korting wel te verstaan. Het hele jaar door kunt u altijd bijna wel overal rekenen op een aanbieding of korting. Met of zonder kortingscode of actiecode. Maar tijdens deze ene dag per jaar, die in 2024 valt op vrijdag 29 november, kunt u 24 uur lang online hele bizarre kortingen verwachten en daar natuurlijk van profiteren. De kortingen lopen hierbij op tot meer dan 70 a 75% van de normale adviesprijzen. En dan hebben we het niet over de oude modelletjes van vorig jaar die u nu met korting kunt kopen. Nee, gewoon het nieuwste van het nieuwste. De nieuwste modellen laptops, macbooks, ipads, iPhones, smartphones, LED TV’s, wasmachines. Elektronica en witgoed zijn in het bijzonder erg populair, maar u kunt ook rekenen op korting op speelgoed, reizen, meubels, smartphones, kleding, schoenen, accessoires voor bij de kleding of in het interieur, etc. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of het zit er tussen bij de Nederlandse Black Friday deals.

Een Black Friday deal is helemaal aantrekkelijk als u in die periode net op zoek bent naar een bepaald product. Is het dus al bijna november? En kunt u nog wel heel even wachten met een bepaalde aankoop (bijvoorbeeld een wasmachine, een tv of een nieuwe tablet of smartphone)? Dan is het verstandig om even te wachten tot Black Friday ook in Nederland los barst. Dan profiteert u namelijk direct van hele hoge kortingen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat Sinterklaas en de Kerstman soms ook zo slim zijn om alvast hun inkopen te doen op deze dag in het jaar. Dan kunnen ze ten slotte meer cadeaus kopen voor hetzelfde budget.

Waar kunt u terecht tijdens Black Friday Nederland 2024?

Jaar op jaar doen er meer winkels en webshops mee met super leuke en aantrekkelijke aanbiedingen. Wij kunnen ons voorstellen dat u geen zin heeft om allerlei webshops waar u wel eens wat koopt af te struinen om te kijken of ze nu een leuke korting hebben. Daarom hebben wij voor u een overzicht gemaakt met de beste Black Friday deals van 2024 in Nederland. Zo ziet u direct wat de beste aanbiedingen zijn in deze 24 uur waarin u moet beslissen en kopen. Dat scheelt u weer wat tijd. Er zijn natuurlijk altijd nog meer aanbiedingen dan die wij voor u kunnen verzamelen. Maar we doen ons best om er zoveel mogelijk te presenteren en kiezen als eerste voor de aanbiedingen die volgens ons het meest aantrekkelijk zijn. We helpen u graag een beetje op weg tijdens Black Friday Nederland. Dan kunt u makkelijker korting scoren!

Hoe gaat het er aan toe tijdens Black Friday Nederland 2024?

U kent de filmpjes uit Amerika waarschijnlijk wel. Waarin Amerikanen elkaar de nieuwste xBox, Playstation of TV uit elkaars handen trekken en met elkaar op de vuist gaan of rondvliegende schoenendozen omdat ze wild op zoek gaan naar de juiste maat of de juiste kleur. Zo wild gaat het er in Nederland gelukkig niet aan toe. Grote kans dat er heel wat winkels meedoen bij u in de buurt in het winkelcentrum. Maar dan loopt u wel het risico op wat drukte en u moet er op tijd bij zijn. Het grote voordeel van online shoppen op deze dag is dat u geen last heeft van andere mensen die u in de weg staan en dat u echt van middernacht tot middernacht kunt shoppen met Black Friday korting. Waar wacht u nog op?! Wij zien u graag op 29 november 2024. Zet deze datum dus alvast in uw agenda!

Bekijk alle Black Friday Deals

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de leukste acties en alle Black Friday Super Deals? Volg ons dan ook op Facebook.