Black Friday Week 2024

Black Friday Week? Het ging toch om Black Friday? Dat klopt. Maar er zijn steeds meer webshops en merken die eerder beginnen met hun Black Friday acties en aanbiedingen. Officieel is het vanaf vrijdag 29 november Black Friday 2024, maar de eerste winkels beginnen waarschijnlijk al op vrijdag 22 november met de Black Friday kortingen. En als ze op vrijdag 22 november nog niet beginnen dan is de kans groot dat ze starten op maandag 25 november en acties hebben tot en met maandag 2 december, oftewel Cyber Monday. Het begint dus echt een Black Week te worden of eigenlijk een Cyber Week, net hoe u het noemen wilt.

Black Friday Black Week deals

Welke webshops hebben er allemaal een actie met Black Week of Black Friday? Klik op het logo van uw favoriete winkel of merk en pak die korting!

Black Week eerdere jaren

Hoe ging het er in eerdere jaren aan toe? Toen is eigenlijk de trend al ingezet waarin webwinkels en merken elkaar gek maken en steeds eerder beginnen met kortingen. Daar is eigenlijk helemaal niks mis mee, want zo heeft u langer de tijd om te profiteren van de acties om geld te besparen. Welke acties waren er zoal tijdens Black Friday Nederland?!

  • Blue Friday van Coolblue. Coolblue lanceerde in 2017 voor het eerst Blue Friday. Bezoekers hadden maar liefst van 17 november tot en met 26 november de kans om te profiteren van de super deals van Coolblue. Waarom deed Coolblue dit? Dat was heel eenvoudig. Ze vinden hun belofte ‘vandaag besteld, mogen in huis’ erg belangrijk en omdat de pakketjes bezorgers het net na Black Friday altijd erg druk hebben probeerden ze de bestellingen wat te spreiden zodat de kans groter is dat u de bestelling gewoon de volgende dag in huis heeft. De kans is dan ook groot dat Coolblue dit jaar weer eerder start met een Blue Friday of misschien wel een Blue Week.
  • Amazon Cyber Monday Week: Amazon is wereldwijd natuurlijk 1 van de grootste webwinkels die er is. In 2017 begonnen ze al vanaf de maandag voor Black Friday met korting te strooien en liepen de kortingen door tot en met de maandag daarop, namelijk Cyber Monday. Vooral producten van o.a. Apple en Sonos zijn erg populair, maar ook overige elektronica producten en cosmetica is erg aantrekkelijk bij Amazon tijdens Zwarte Vrijdag.
  • Wehkamp Black Friday: bij Wehkamp begonnen ze in 2017 één dag voor Black Friday met maar liefst 60% korting op heel veel producten in de categorie mode, wonen en elektronica. Een nieuwe TV of laptop scoren was in tijden niet zo voordelig als toen. Maar ook de computerspellen voor bijvoorbeeld de Playstation deden het erg goed vorig jaar. Houd Wehkamp dus ook dit jaar in de gaten of ze weer eerder beginnen. Want des te langer kunt u van de Black Friday superdeals profiteren.
  • ABOUT YOU: deze webwinkel was vorig jaar redelijk nieuw en net gelanceerd voor Black Friday in november. Hierdoor kon u bijna een week van tevoren al mode, kleding, fashion en schoenen shoppen met een korting van 40%. Ideaal zo richting de feestdagen waarin het leuk is om in een nieuwe outfit te verschijnen. ABOUT YOU is de ideale webshop als u op zoek bent naar goedkope kleding tijdens Black Friday Week.

Black Week 2024

Het is natuurlijk even spannend welke webshops, merken en webwinkels er in 2024 niet alleen op Black Friday acties hebben, maar ook al veel eerder. Webwinkels willen steeds eerder starten om uw aandacht te trekken, dus daar kunt u mooi van profiteren. We verwachten dat er dit jaar heel veel meer webshops eerder zullen gaan beginnen met speciale deals, beste deals waar u van kunt profiteren en wat geld mee kunt besparen. Zo kunt u bijvoorbeeld veel meer cadeaus kopen voor hetzelfde budget. Of iets voor u zelf kopen is natuurlijk ook altijd leuk. Wacht niet langer en ga snel naar uw favoriete winkel. Wij wensen u veel shop plezier!

Wanneer is Black Friday Week?

Als het gaat over Black Friday Week 2024 dan bedoelen we de week voor Black Vrijdag zelf. In 2024 gaat het in dat geval om de periode: vrijdag 22 november tot en met vrijdag 29 november 2024. Daarbij zijn er ook veel winkels die zullen starten met hun Black Friday Week acties op maandag 25 november tot en met maandag 29 november 2024. Dit is ook een soort van periode voor Black Friday Week, maar wordt ook wel Cyber Week genoemd omdat deze eindigt op Cyber Monday (2 december)