Overige kortingsdagen Nederland

Naast Black Friday zijn er nog een aantal kortingsdagen die in Amerika of in China al bekend zijn en steeds meer hun intrede doen in Nederland. Naast speciale kortingsdagen zijn er ook andere bekende dagen waarop er steeds meer en meer speciale deals en hoge kortingen verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er ook nog speciale kortingsperiodes in het jaar die u niet wilt missen. Soms is een specifiek bedrijf in Nederland dat een zeer bekende actie heeft en dus verantwoordelijk is. En bij andere kortingsdagen en momenten doen er meerdere merken, webshops en winkels mee. We hebben hieronder een overzicht voor u gemaakt van de meest interessante kortingsdagen in Nederland. Doe er uw voordeel mee. Daar waar mogelijk hebben we er ook bijgezet wanneer de eerst volgende kortingsdag is. Dan kunt u er alvast rekening mee houden in uw agenda.

Kortingsdagen 2024

Door het jaar heen

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

België

Wit u als eerste op de hoogte zijn van de leukste acties rondom Singles Day, Glamour Day, de Wannahave Days, Cyber Monday, Nationale Schoen6daagse, de KLM werelddealweken, de KLM package deals en alle Black Friday super deals? Volg ons dan ook op Facebook. Niet per se op zoek naar korting, maar wel naar de nieuwe collectie of zoekt u naar snelheid? Bekijk dan ons overzicht: vandaag besteld morgen in huis webshops of kies voor click & collect. Of betaalt u graag achteraf? Dat kan ook met de Riverty shops of Klarna winkels het hele jaar door.

Hoogte van de korting

De hoogte van de korting verschilt per winkel, per actie en soms ook per product. Over het algemeen krijgt u minimaal 20% korting (zoals tijdens Glamour Day op de nieuwste collectie van dat moment) en kan het oplopen tot maar liefst 90% korting tijdens bijvoorbeeld Black Friday of Singles Day in de maand november. Wat sowieso slim is om te doen is om vooraf alvast te bedenken wat u wilt gaan kopen en alvast wat vooronderzoek te doen naar de meest scherpe prijs van dat moment. U weet dan zeker dat u de actie tijdens de kortingsdag of periode goed kunt beoordelen. Oftewel, is de aanbieding wel echt een aanbieding. En of die wel echt zo goed is als het lijkt. Als winkels en merken de korting proberen te neppen, en u proberen in de maling te nemen komt dit tegenwoordig ruim terug in social media en het nieuws. Verwachting is dan ook dat steeds minder bedrijven en merken u in de maling zullen gaan nemen omdat dit ze qua merk meer schaadt dan dat het ze op de korte termijn oplevert.

Kortingsdagen Nederland

Er komen elk jaar wel speciale kortingsdagen bij lijkt het. Wij proberen u daar zo goed mogelijk bij te helpen door de meest interessante op deze pagina voor u te vermelden, zo kunt u er van profiteren en alvast kijken wanneer de volgende kortingsdag eraan komt dit jaar.