KLM package deals

Iedereen die van vakantie vieren houdt, weet dat ze bij KLM in de watten gelegd worden tijdens de vlucht naar een bestemming dichtbij of ver weg. Natuurlijk kan je elk jaar wachten op de KLM werelddeal weken en hopen dat jouw droomreis daar tussen staat. Maar als je niet zo lang kan en wilt wachten, heeft KLM nu ook package deals.

Profiteer nu van de KLM Werelddeal Weken

Wat zijn de KLM package deals?

Zoals de naam al zegt, zorgt KLM bij deze actie voor een aantrekkelijke prijs voor het hele pakket. Dat houdt in dat je korting krijgt op je vliegticket, hotel en een huurauto. Dit hele pakket is direct te boeken via KLM en je kan van KLM verwachten dat ze in de deal alleen maar 3 sterren hotels of luxer aanbieden en je huurauto wordt all-inclusief geregeld. Dus je hebt geen onverwachte rompslomp of kosten bij het ophalen van je huurauto en je weet zeker dat je in een goed hotel slaapt eventueel midden in een stad of vlak bij de bezichtigingen die jij graag wilt zien. Het mooie van de KLM package deal is dat je zelf de dag en tijd uit kan zoeken waarop jij graag wilt vliegen met KLM, als je maar boekt op of voor een bepaalde datum.

Met welke partijen werkt KLM samen voor de package deals?

Het vliegen gaat natuurlijk via KLM, de hotels worden geregeld via Expedia en je huurauto wordt geregeld bij Sunny Cars. Deze drie partijen werken samen onder de naam Airtrade. Dit is een organisatie wat is aangesloten bij de ANVR en SGR, wat een goede verzekerde reis garandeert. Je ontvangt ook alle reisbescheiden, zoals de hotelvouchers, autohuur vouchers en vliegtickets via de mail van Airtrade. Als je tijdens of na het boeken van de package deal nog vragen heeft, zal je ook contact op moeten nemen met Airtrade. De vertrek luchthaven, van de reizen die geboekt worden met een KLM packagedeal, is altijd Schiphol (Amsterdam). Helaas is het niet mogelijk om vanaf een andere luchthaven te vertrekken bij de package deals.
Het voordeel van de samenwerking met Expedia, is dat het aanbod groots en altijd actueel is. Zo grijp je niet mis bij een goede prijs voor een goed hotel.
Bij de huurauto van Sunny Cars hoef jij je geen zorgen te maken over het aantal kilometers wat je wilt rijden op vakantie, je krijgt namelijk ongelimiteerd aantal kilometers. Ook de standaard extra WA verzekering, een schadeverzekering en diefstalverzekering zit op de huurauto die je mee krijgt. Ook bij schade aan het dak, een lekke band of een ingeslagen raam, ben je verzekerd.
Spaar je voor de Flying Blue Miles van KLM? Dan kan je natuurlijk bij het boeken van je package deal je spaarsaldo verhogen.
Heb je veel Airmiles gespaard? Dan kan je deze inwisselen voor extra korting op de package deal. Hoe dat in zijn werking gaat vind je uitgebreid op de website van KLM.

Boek nu een volledig goed geregelde reis met korting, dus voor de beste prijs, tijdens de dagen dat KLM de package deals heeft. Deze kortingsactie loopt in 2020, de dag van vertrek kan natuurlijk later plaatsvinden. Grijp niet mis en pak die korting!

Profiteer nu van de KLM Werelddeal Weken