Amazon Prime Day 2024

Eenmaal per jaar: de grootste kortingsdag waarbij we allemaal bij één aanbieder shoppen: Amazon Prime Day. Dit doen we dan ook massaal, wereldwijd. Want u krijgt tijdens dit online shopping event zeer veel korting. Er zijn heel veel mooie Prime Day Deals waar u van kunt profiteren. Dit jaar uw slag slaan? Profiteer direct!

Profiteer nu Black Friday

Hoe kan ik meedoen aan Amazon Prime Day?

Er is één voorwaarde om te kunnen profiteren van Amazon Prime Day: U moet een Amazon Prime abonnement hebben. Amazon Prime is de eerste 30 dagen gratis en kost daarna slechts 2,99 euro per maand. Een Amazon Prime account biedt u meerdere voordelen waar we zometeen verder op terug komen.

Amazon Prime Deals

Het gaat tijdens Amazon Prime Day natuurlijk om de Amazon deals. Korting, korting, en nog eens korting. De Amazon Prime aanbiedingen vliegen u om de oren. En daar kunt u maar liefst 48 uur lang van profiteren. En wat voor deals moet u zoal denken? Laptops, tablets, stofzuigers, koffiemachines, smartphones, Fitbit, verzorgingsproducten, parfums, Bose hoofdtelefoons, Apple MacBooks, iPhone, Echo speakers, Philips Hue producten, keukenspullen, tandenborstels, schoenen, kleding, kinderkleding, accessoires, Sonos apparatuur en ga zo nog maar even door. De deelnemende merken en deals zijn enorm. En enorm populair en aantrekkelijk. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat u een Amazon Prime abonnement heeft zodat u direct kunt profiteren. Want deze kortingsdag duurt maar 48 uur. Meteen uw slag slaan dus.

Profiteer nu Black Friday

Nieuwe deals

Niet alle deals zijn vanaf het begin van Prime Day direct zichtbaar. Er worden tijdens deze 48-uur durende kortingsdag steeds nieuwe deals toegevoegd aan het overzicht. Het is dus slim om af en toe even terug te keren naar Amazon om de laatste deals te kijken en scoren als u interesse heeft. Kijk altijd of de Amazon Prime aanbieding echt de laagste prijs is op dat moment of dat u het artikel toch nog ergens anders kunt krijgen voor een nog lagere prijs. Shop altijd op de goedkoopste plek, want teveel betalen is wel erg zonde natuurlijk.

Wat is Amazon Prime?

Zoals eerder al even benoemd: als u wilt profiteren van de Prime deals, dan moet u een Amazon Prime member worden. Hiervoor kunt u een 30-dagen proefabonnement nemen. Na de 30 dagen proefabonnement kost het slechts 2,99 euro per maand. En daar krijgt u van alles voor:

 • Altijd gratis bezorging van miljoenen producten naar Nederland en België. Er is geen minimum bestelbedrag. Het geldt altijd!
 • Bekijk Amazon Originals en Exclusives op Prime Video. Hiermee krijgt u toegang tot heel veel TV-series, net zoiets als Netflix, Videoland en Disney Plus dus. Maar dan op Amazon.
 • Gratis games en ingame-content. Als Prime-lid profiteert u van een maandelijkse selecties aan gratis games, maar ook een Twitch channel abonnement.
 • U kunt met Amazon Photos onbeperkt uw foto’s opslaan en delen met anderen. Dit is helemaal beveiligd en onbeperkt. Ideaal dus.

Al met al, zeer veel voordeel met Amazon Prime. Proberen? Dat is de eerste 30 dagen gratis.

Amazon Prime Day Nederland

Het is vanaf 2023 nog makkelijker om te profiteren van de Amazon deals tijdens Prime Day. In 2020 lanceerde Amazon namelijk ook Amazon.nl. Eerder moest u shoppen op bijvoorbeeld de Duitse website, maar dat is niet meer nodig. Er is nu een complete Nederlandse website beschikbaar om uw aankopen te doen. Dat is wel zo makkelijk. De Amazon Prime Days Nederland waren in 2020 nog op 15 en 16 juli. De Amazon Prime Days Nederland 2023 zijn vermoedelijk in augustus. Als de exacte datum bekend is dan delen we die natuurlijk met u, zodat u zich kunt voorbereiden. Shoppen bij Amazon zorgt ervoor dat u de producten lekker vlot in huis heeft, bij andere internationale platforms of webshops, zoals Alibaba en AliExpress kan het nog wel eens een tijdje duren voordat u de spullen in huis heeft.

Wanneer is Amazon Prime Day?

Amazon Prime Day 2024 is X 2024. Het begint op 00.01 uur op X en eindigt om 23.59 uur op X. Wees er op tijd bij!

De afgelopen jaren was de start van Amazon Prime Day op de volgende data:

 • Prime Day 2022: 12 en 13 juli
 • Prime Day 2021: 21 en 22 juni
 • Prime Day 2020: 13 en 14 oktober
 • Prime Day 2019: 15 juli
 • Prime Day 2018: 16 juli
 • Prime Day 2017: 10 juli
 • Prime Day 2016: 12 juli
 • Prime Day 2015: 15 juli

Over het algemeen vindt deze kortingsdag en dit online shop evenement dus plaats tussen 10 en 16 juli. Een week om sowieso in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat u voldoende geld op uw rekening heeft om te profiteren van de beste Amazon Prime Days.

Deelnemende landen

Het is niet alleen Prime Day in Nederland. Wereldwijd is er korting te scoren bij Amazon Prime Days. In 2019 deden er al 17 landen mee, onder andere: VS, Mexico, Japan, China, Duitsland, Luxemburg, Australië, Singapore, Nederland. De Amzon Prime Day Verenigde Staten is natuurlijk al enkele jaren enorm populair. Er zijn vele duizenden mensen die dan een aankoop doen op Amazon.com. Op sommige producten word er soms zelfs meer korting gegeven dan tijdens Black Friday, dat is echt absurd natuurlijk. Een mooi moment om dus te profiteren eerder in het jaar. Een soort Black Friday juli dus tijdens dit kortingsevenement.