KLM Werelddeal Weken

De KLM werelddeal weken is de grootste sale periode als het gaat om KLM vliegtickets scoren met hoge korting. Wil je lekker goedkoop vliegen en op vakantie? Dan is het absoluut de moeite waard om gebruik te maken van deze KLM vliegtickets aanbiedingen. In januari 2024 kunt u weer profiteren van meer dan 100 werelddeals!

Direct profiteren? Ga naar de site van de KLM werelddeals 2024.

Profiteer nu van de KLM Werelddeal Weken

Wanneer zijn de KLM werelddeal weken 2024?

Wanneer zijn de KLM werelddeals weer verkrijgbaar? Daarvan houden we jou hier op de hoogte.  Ben je bang dat we het vergeten? Dan kun je altijd even snel zelf spieken op de site van KLM nl of de wereld deal weken KLM al zijn begonnen.

Op dit moment is het weer zover: de KLM werelddealweken zijn weer van start. Tussen 29 augustus en 16 september kon u in 2019 meer dan 100 deals vinden voor goedkope vliegtickets bij KLM. In januari 2022 zijn er weer nieuwe Werelddealweken

De vorige editie aan het begin van dit jaar van de werelddeals was in januari en september 2021. Je kon toen 2 weken lang profiteren van heel veel korting. Maar de verwachting is dat er dit jaar nog wel 1 of 2 keer een actieperiode komt voor de KLM wereld deal weken.

Een paar jaar geleden vielen de werelddeal weken altijd zo’n beetje gelijk met de grote Vakantiebeurs in Utrecht. Dat was dan het ideale moment om goedkope KLKM tickets te kopen. Maar dat is de laatste jaren al geen hele harde garantie meer. De KLM actie is nu vaak al wat eerder. In sommige gevallen zelfs al tussen kerst en oud en nieuw. Het is eigenlijk altijd een beetje een geheim wanneer de volgende actieperiode is. Maar als het eenmaal zover is dan is het slim om er weer snel bij te zijn en te profiteren van de hoge korting

KLM werelddeals

Op 1 ding kunt u wel rekenen: de KLM werelddeal vliegtickets zullen ook tijdens de eerstvolgende editie in 2022 weer lekker aantrekkelijk zijn naar onder andere Curacao, Kaapstad, Miami, New York, Dubai, Bangkok, Paramaribo en Bali. Deze prijstoppers komen vaak terug tijdens de werelddeal weken en zijn daardoor bijna een zekerheidje. Wilt u daar dus naar toe reizen? Dan kan het de moeite waard zijn om even te wachten op de eerstvolgende editie.

Bestemmingen en deals

Welke bestemmingen doen er allemaal mee? Dat verschilt vaak per keer, maar er zijn altijd deals voor verschillende landen, regio’s en steden. De exacte prijzen verschillen per luchthaven, periode en retourticket, maar om je toch een beetje een idee te geven van waar je op moet rekenen (let op dit zijn indicaties en geen garanties):

  • New York City vanaf 329 EU
  • Toronto vanaf 349 EUR
  • Edmonton vanaf 449 EUR
  • Curacao vanaf 479 EUR
  • Bali vanaf 549 EUR

Profiteer nu van de KLM Werelddeal Weken

Combinatie aanbiedingen

Vlieg je regelmatig binnen Europa? Dan is de KLM Flight Bundle iets voor jou. Deze combinatie aanbieding doet ook vaak mee tijdens de KLM werelddealweken. Met deze optie leg je de bestemmingen en vluchten van tevoren vast, maar de datum kies je pas op het moment dat je zin hebt om op reis te gaan. Op elke vlucht houdt KLM een stoel voor je beschikbaar. Het maakt niet uit of dat doordeweeks, in het weekend of tijdens een schoolvakantie is. En omdat je zover vooruit hebt betaald is de prijs een stuk lager. Zeker tijdens de werelddeals.

Werelddeal weken boeken via KLM nl

Gaat u vliegtickets boeken tijdens de KLM Wereld deal weken 2018? Dan zijn deze bijna altijd het goedkoopste te boeken op de site van KLM nl zelf. Reisbureaus en andere sites springen ook allemaal in op deze kortingsweken, maar u bent over het algemeen het goedkoopste af op de site van KLM zelf.

Gratis bagage naar Amerika en Canada

Daar waar u voorheen altijd gratis ruimbagage kreeg van de KLM naar Amerika en Canada is dat per 18 april 2018 veranderd. U krijgt geen gratis ruimbagage meer. Dat zorgt ervoor dat u voor uw ruimbagage een toeslag moet betalen. Een andere optie is om te kiezen voor een duurder vliegticket waarbij de koffer wel inbegrepen is. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit, linksom of rechtsom betaalt u vanaf nu dus voor uw koffer die meegaat als ruimbagage.

Profiteren? Ga naar de site van KLM. 

Goedkoop vliegen

De KLM werelddeal weken zijn niet het enige moment in het jaar om goedkoop vliegtickets te kunnen kopen. Ook tijdens Black Friday Nederland kunt u profiteren van diverse deals op vliegtickets.