Foodbox Black Friday

Black Friday foodbox deals 2024

Bij welke aanbieders van een foodbox (ook wel maaltijdbox genoemd) kunt u een leuke Black Friday foodbox deal vinden? Waar krijgt u flink wat korting op een overheerlijke maaltijdbox? Wij hebben voor u de beste aanbiedingen op een rijtje gezet in het onderstaande overzicht. Direct profiteren? Klik dan op het logo van uw favoriete winkel.

Black Friday maaltijdbox

Een maaltijdbox zorgt voor een hoop gemak. Elke dag vraagt u zich misschien wel af ‘wat eten we vandaag?’ Vaak komt er weer hetzelfde op tafel, omdat dit in uw vaste pakket zit van maaltijden die u makkelijk en snel kunt maken. Maar soms is wat afwisseling wel erg prettig. Een maaltijdbox of een foodbox biedt in dat geval uitkomst. De maaltijdboxen zijn gezond en over het algemeen binnen 20 a 30 minuten te bereiden. Dat is dus helemaal niet veel extra werk ten opzichte van de gerechten die u normaal altijd maakt. En ze zijn nog gezond ook. Dus heeft u zelf even geen inspiratie maar wilt u wel een gezonde avondmaaltijd? Dan biedt een foodbox uitkomst. De meest bekende merken van ons land zijn HelloFresh, Marley Spoon, Chef Ali, de AllerHande Box van Albert Heijn. Met Black Friday kunt u rekenen op leuke foodbox aanbiedingen waar u weer van kunt profiteren.

Wanneer is Black Friday Nederland?

Black Friday is op vrijdag 29 november 2024. De aanbiedingen en acties starten officieel om 00.00 uur en eindigen om 23.59 uur. In de praktijk zult u merken dat het eerder een Black Friday Week is dan een Black Vrijdag dag. Heeft u geen zin in een maaltijdbox maar wil in goedkoop eten? Dan kunt u ook gebruik maken van de supermarkt deals want die doen ook mee met Black Friday Deals.