Blue Friday bij Coolblue

Coolblue heeft tijdens de editie op vrijdag 17 november 2017 iets ludieks bedacht. Op deze dag hebben ze namelijk voor het eerst Blue Friday gelanceerd. Een week voor de Black Friday 2017. En waarom? Ze hebben gerekend en geanalyseerd, en gerekend en geanalyseerd. Maar volgens Coolblue zijn de Nederlandse pakketbezorgers nog niet zover dat ze alle bestellingen die op Black Friday zullen plaatsvinden ook allemaal kunnen verwerken. Dus waarom niet gewoon een week eerder starten met de Blue Friday Deals en Blue Friday aanbiedingen? Bij Coolblue liggen de artikelen er toch al klaar voor. De opslag zit tot de nok toe gevuld met scherpe Blue Friday kortingen. Dus geven ze jou een week de tijd om hiervan te kunnen profiteren. Zo hoef je je ook minder te haasten. En kun je gewoon op je gemak even door de aanbiedingen heen neuzen. In 2023 verwachten wij dat CoolBlue ook weer een week eerder begint met bizarre aanbiedingen, maar misschien maken ze het nog gekker en hebben ze 2 weken lang extra kortingen op heel veel producten, zodat jij voor, tijdens en na Black Friday ook goedkoop je inkopen kan doen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan direct de Coolblue Blue Friday aanbiedingen.

Praktische informatie Blue Friday bij Coolblue

  • De looptijd van de acties van CoolBlue zijn nog niet bekend, zodra wij meer weten vind u dat hier.
  • Ga voor de acties naar Coolblue.nl of een van de 5 Coolblue winkels. Daar is de korting ook geldig.
  • Is er een kortingscode of actiecode nodig? Nee
  • Welke artikelen: dat zijn er een heleboel. Teveel om hier op te noemen, maar er zitten ook iPhones en Apple producten tussen om maar eens wat te noemen. Check alle Blue Friday deals op de Coolblue website.

Blue Friday gemak

Natuurlijk gelden de voordelen die je het hele jaar hebt als je bij Coolblue besteld ook tijdens Blue Friday, zoals:

  • Gratis retour sturen als het product toch niet voldoet aan jouw verwachtingen
  • Gratis verzending
  • 7 dagen per week bij jou thuisbezorgd of op een locatie naar keuze die voor jou het makkelijkste is (op je werk bijvoorbeeld)
  • Voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag al in huis

Waar wacht je nog op? Pak die korting en bekijk alle Coolblue Blue Friday Deals van 2023. Zoek je naar alle Black Friday Nederland aanbiedingen? Check dan alle deals.