Supermarkten Black Friday

Black Friday supermarkt deals 2024

Bij welke supermarkten kunt u dit jaar de beste Black Friday supermarkt deals vinden? Waar vindt u de goedkoopste boodschappen? Waar kunt u die eenvoudig online doen met een hoop korting? Wij hebben voor u de beste aanbiedingen verzameld en voor uw gemak in één overzicht gezet. Direct profiteren? Klik op het logo van uw favoriete winkel.

Supermarkt Black Friday

Supermarkten en Black Friday deals? Dat is waarschijnlijk niet de eerste categorie waar je aan denkt als het gaat om Black Friday shoppen dit jaar. Maar toch doen de supermarkten al enkele jaren mee met mooie kortingen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het tijdelijk met flink veel korting kopen, denk hierbij aan elektronica, kleding, wintersport. Zeker bij Albert Heijn en Lidl-shop kunt u flink een slag slaan tijdens deze Zwarte Vrijdag in november.

Wanneer is Black Friday?

Het is dit jaar Black Friday op vrijdag 29 november 2024. De aanbiedingen starten in principe om 00.00 uur en eindigen om 23.59 uur. Er zullen wel veel winkels en supermarkten zijn die hun deals en aanbiedingen langer laten duren dan deze ene dag. En dat is natuurlijk in uw voordeel. Wat gaat u allemaal met online korting kopen op het gebied van boodschappen en levensmiddelen bij Albert Heijn, Deen, Coop, Jumbo, Lidl en Gall&Gall of PLUS?

Zoekt u naar alle Black Friday deals? Die hebben we voor u verzameld natuurlijk.