Black Vrijdag 2024

Black Vrijdag korting

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct korting!

Wat is Black Vrijdag?

Eigenlijk is Black Vrijdag is een soort van halve vertaling van het Amerikaanse Black Friday, waarbij alleen het woord Friday is vervangen door Vrijdag. Black Vrijdag is dan ook de grootste kortingsdag die we hebben in ons land. Het is de dag waarop u met de meeste korting kunt shoppen. En dat is ideaal op weg naar de decembermaand met de diverse feestdagen waarop we met zijn allen massaal cadeaus kopen. Door slim te shoppen met Black Vrijdag kunt u dus veel meer kopen met hetzelfde budget. Dat betekent nog meer cadeaus om uit te delen aan uw geliefde(n). Tijdens Black Vrijdag kunt u dus overal kortingen, acties, aanbiedingen en deals vinden, soms is daar een kortingscode, actiecode, voucher of coupon voor nodig, maar vaak is dat overbodig.

Black Vrijdag Nederland

Ook in Nederland wordt Black Vrijdag elk jaar populairder en populairder. Er zijn meer winkels die meedoen dit jaar, er zijn hogere kortingen te krijgen, er zijn meer producten en u kunt langer profiteren van de deals want naar alle verwachtingen gaat het dit jaar om een Black Vrijdag Week in plaats van een Black Vrijdag dag. En daar profiteert u van. Heerlijk toch? Populaire Black Vrijdag winkels zijn onder andere Intertoys, Zalando, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, ASOS, WE Fashion, Nike, adidas, Scotch & Soda, Douglas, ICI PARIS XL. In allerlei categorieen kunt u mooie Black Vrijdag Deals vinden: energie, telecom, smartphone, elektronica, fashion, schoenen, accessoires, horloge, lingerie, sport, fietsen, supermarkten, vakanties en wonen, het is er allemaal.

Black Vrijdag aanbiedingen

Waar vindt u de beste Black Vrijdag aanbiedingen, kortingen en deals? Wij helpen u daar bij. In het overzicht bovenaan deze pagina ziet u direct waar u de Black Vrijdag Deals kunt scoren. Alle deelnemers bij elkaar in een overzicht die ertoe doen waar u flink veel korting krijgt. U hoeft alleen nog maar op tijd te gaan shoppen.

Wanneer is Black Vrijdag?

  • Black Vrijdag 2019 was op vrijdag 29 november 2019
  • Black Vrijdag 2020 was op vrijdag 27 november 2020
  • Black Vrijdag 2021 was op vrijdag 26 november 2021
  • Black Vrijdag 2022 was op vrijdag 25 november 2022
  • Black Vrijdag 2023 was op vrijdag 24 november 2023
  • Black Vrijdag 2024 is op vrijdag 29 november 2024

Black Vrijdag deals in Nederland

De beste Black Vrijdag deals van deze editie in 2024 in ons land vindt u bovenaan deze pagina. Klik op het logo en profiteer meteen van online korting. Makkelijker kunnen we het u niet maken toch? Wij wensen u alvast heel veel shopplezier.