Philips Hue Black Friday

Black Friday Philips Hue deals 2024

Waar vindt u de beste Black Friday Philips Hue aanbiedingen en kortingen? Op zoek naar Philips Hue met hoge korting? Wij hebben de beste Black Friday Philips Hue aanbiedingen verzameld. Profiteer direct en klik op het logo van uw favoriete merk of webshop.

Philips Hue Black Friday

Heeft u thuis nog geen Philips Hue? Maar wilt u dat wel? Dan is Black Friday Nederland het moment om hiermee te starten. U kunt dan de Philips Hue lampen of het Philips Hue Starterspakket kopen met veel korting.

Met Philips Hue zit u thuis aan de knoppen als het om de verlichting gaat. Met de Philips Hue haalt u slimme verlichting in huis, want u kunt vanaf nu bepalen in welke ruimte / kamer thuis de verlichting aan gaat, maar ook op welk moment. Het is mogelijk om van tevoren een lichtplan in te stellen zodat de verlichting automatisch aan gaat ook als u er niet bent. Dat is handig om uw woning bewoonbaar te doen lijken tegen inbraak.

Met Philips Hue maakt het niet uit waar u bent. U kunt de verlichting thuis op afstand bedienen. Als u net aankomt thuis in de straat kunt u de verlichting alvast aan doen zodat het net wat gezelliger thuis komen is. Of bent u op een feestje of op uw werk en twijfelt u of de verlichting wel uit is gedaan? Dat kunt u dus zien op afstand. Maar het is dus ook ideaal als u op vakantie gaat en op afstand de verlichting thuis aan en uit kunt zetten. Met het lichtplan van Philips Hue kunt u elke avond op net een ander tijdstip de verlichting aan zetten. Dat houdt inbrekers nog beter buitenshuis.

Maar dat is nog steeds niet alles, want als u heeft geprofiteerd van de Philips Hue Black Friday aanbiedingen dan kunt u ook de sfeer bepalen in huis omdat u de kleur van de verlichting aan kunt passen naar onder andere rood, blauw, groen, oranje en paars. Maar u kunt niet alleen de kleur aanpassen, maar ook de felheid van het licht. Bent u aan het puzzelen en heeft u veel licht nodig? Dan zet u de felheid wat hoger. Wilt u een romantische avond? Dan kunt u de verlichting dimmen. Ook dit doet u eenvoudig via de app op uw smartphone of tablet. Met deze handige Philips app kunt u de verlichting per kamer afzonderlijk instellen.

De Philips Hue pakketten, lampen en Starterspakketten zijn vrij prijzig, daarom kopen vele Nederlanders ook Philips Hue Black Friday aanbiedingen. De Philips Hue korting met BlackFriday loopt hoog op en scheelt vele euro’s. Winkels die tijdens eerdere Black Friday edities mee hebben gedaan met een Philips Hue Black Friday deal waren onder andere: MediaMarkt, Coolblue, BCC, Bol.com. De kans is groot dat er dit jaar nog meer korting wordt gegeven en de Hue Black Friday deals op nog meer plekken te vinden zijn. Wij gaan ze zoveel mogelijk voor u verzamelen. Vorig jaar waren erg populair: het starterspakket, een nieuwe set witte- of kleurlampen en nieuwe spots voor binnenshuis en spots voor buitenshuis.

Philips Hue Bridge Black Friday

De Philips Hue Bridge kan niet ontbreken bij u thuis. Dit is namelijk de basis voor het Philips Hue verlichtingssysteem. Als u de Philips Hue Bridge in huis heeft kunt u hiermee alle Hue producten en lampen bedienen via de Hue app. U kunt maximaal 50 lampen en 10 accessoires bedienen met 1 Bridge. Uw hele woning voorzien van smart verlichting? Dat kan dus gewoon. Te bedienen met de handige Philips Hue app.

Philips Hue startpakketten Black Friday

Veel huishoudens starten tijdens Zwarte Vrijdag met de Philips Hue pakketten. Met de Philips Hue starter kit haalt u direct een complete set in huis waarmee u kunt starten. Deze startkit bevat onder andere de Philips Bridge en direct enkele Philips Hue lampen. Zo kunt u goedkoop starten met smart verlichting thuis.

Niet alleen de starterskit is populair, u koopt ook de Philips Hue tap, de Philips Hue dimmer, de Philips Hue Motion sensor, de Philips Hue lightstrip en de Philips Hue Phoenix met Black Friday korting.

Philips Hue lightstrip Black Friday

Met de Philips Hue lightstrip creert u in 1x een bijzondere ervaring. De flexibile Lighstrip Plus kunt u buigen, inkorten en verlengen. Net wat er nodig is. Hiermee kunt u voor een mooi effect zorgen onder de keukenkastjes, achter een TV-meubel of in uw mancave. De bediening gaat via de Hue bridg en dus met uw app. De lightstrips hebben een hoge lichtopbrengst en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De strips kunnen miljoenen kleuren geven, de sfeer die u zoekt zit er dus altijd tussen.

Philips Hue bewegingssensor

Moet het licht gewoon gaan branden als u in de buurt komt en weer uitgaan als u weg bent? Dan is de Philips Hue bewegingssensor ideaal. U heeft geen stopcontact nodig, want deze werkt op AAA batterijen. U kunt hem overal plaatsen. De lampen schakelen automatisch in als u langsloopt. Dat kan handig zijn voor in de schuur, kelder of garage. Is er geen beweging meer? Dan gaat hij weer uit.

Philips Hue tap

Heeft u geen zin om altijd de Philips Hue app te openen om uw lampen te bedienen? Koop dan de Philips Hue tap. Hiermee kunt u met een druk op de knop meteen vier verschillende lichtscenes oproepen en lampen aan doen en weer uitschakelen. U kunt de tap-schakelaar gebruiken zonder de app, dus ook als u even geen wifi verbinding hebt of uw telefoon niet bij de hand is.

Philips Hue Black Friday Week met Cyber Monday

De Philips Hue Black Friday deals beginnen vaak al enkele dagen voor Black Friday. De hele week kunt u korting krijgen op de Philips Hue producten die u veel korting opleveren. De Black Friday deals duren ook nog het hele Black Friday Weekend en eindigen op de maandag met Cyber Monday deals. De Cyber Monday Philips Hue deals zijn soms nog net wat aantrekkelijker, maar de vraag is of u hier op durft te wachten, want het is geen zekerheid. Wij wensen u in ieder geval alvast veel plezier met uw nieuwe verlichting thuis.