Cyber Weekend 2024

Heeft u Black Friday gemist? Althans, lijkt het daarop? Niet getreurd, want de zaterdag en zondag na Black Friday is het Cyber Weekend. En dat is een heel leuk weekend. Maar wat is er dan aan de hand tijdens Cyber Weekend? Wij leggen het u uit!

Cyber Weekend deals 2024

Welke webshops hebben er allemaal een actie met Cyber Weekend? Klik op het logo van uw favoriete winkel of merk en pak die korting!

Wat is Cyber Weekend?

Het Cyber Weekend begint eigenlijk al op de vrijdag met Black Friday. Dit is een bekende dag aan het worden in Nederland. Deze dag kent zijn oorsprong in Amerika, maar is overgewaaid naar Nederland. Deze Zwarte Vrijdag (Black Friday) is de aftrap voor de feestmaand december met Sinterklaas en Kerst. En de aftrap is er niet zomaar eentje, dit doen ze met hele hoge kortingen. Deze dag is ooit opgezet door winkeliers, maar inmiddels ook online een groot succes. U kunt op deze dag dus zowel offline als online shoppen met korting, en niet zo’n beetje korting ook. Maar er is nog meer goed nieuws, want niet alleen op de vrijdag kunt u tegenwoordig profiteren van de acties en aanbiedingen. De korting van Black Friday is vaak het hele weekend geldig. Ook op zaterdag en zondag kunt u vaak nog profiteren van de korting. Zo heeft u wat extra lang de kans dat u kunt shoppen met korting. Dit weekend wordt dan ook wel Cyber Weekend genoemd. Het is overigens geen garantie dat merken ook op zaterdag en zondag actie hebben of de actie van de vrijdag doortrekken naar het hele weekend. Dus wilt u zeker weten dat u er op tijd bij bent? Shop dan tijdens Black Friday. Maar heeft u het gemist op vrijdag? Kijk dan wat er in het Cyber Weekend nog te scoren is.

Maar ook dan zijn we er nog niet, want eigenlijk duurt het Cyber Weekend nog wat langer, namelijk tot en met de maandag. Op de maandag is het Cyber Monday. Deze dag is bedacht als tegenhanger voor Black Friday en speelt zich alleen online af. Op deze dag kunt u profiteren van only online kortingen. En dat is de moeite waard, want er zijn merken die hun Black Friday actie nog wat langer doortrekken naar de maandag, maar er zijn er ook bij die er nog een flinke schep bovenop doen qua korting. In dat specifieke geval kan u op maandag met Cyber Monday nog meer korting krijgen dan tijdens Black Friday op vrijdag. Maar u loopt dan wel een groter risico dat het product ondertussen als is uitverkocht. Durft u daar op te wachten? Op welk moment gaat u uw slag slaan?

Beste Cyber Weekend aanbiedingen

Van welke Cyber Weekend aanbiedingen kunt u profiteren? Het zijn er waarschijnlijk ook tijdens Cyber Weekend 2024 weer een heleboel. Wij gaan ze zoveel mogelijk voor u verzamelen en bij elkaar zetten in een overzicht.

Wanneer is Cyber Weekend 2024?

Cyber Weekend 2024 begint op de vrijdag. Het is dan 29 november 2024. Cyber Weekend 2024 eindigt op maandag 2 december. Het is dan Cyber Monday. Het Cyber Weekend is dus eigenlijk een lang weekend en duurt in totaal 4 dagen.

Wanneer is Cyber Weekend in de toekomst?

Wilt u alvast wat verder vooruitkijken in uw agenda? Dan is het handig om te weten wanneer het Cyber Weekend is de komende jaren.

  • Cyber Weekend 2018 was van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november
  • Cyber Weekend 2019 was van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december
  • Cyber Weekend 2020 was van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november
  • Cyber Weekend 2021 was van vrijdag 26 november tot en met maandag 29 november
  • Cyber Weekend 2022 was van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november
  • Cyber Weekend 2023 was van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november
  • Cyber weekend 2024 is van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december

Cyber Weekend: de verwachtingen

Wat kunt u verwachten van Cyber Weekend? Dat is altijd een beetje gissen. Zeker weten doen we het natuurlijk niet, maar we kunnen wel terugkijken en deze trend doortrekken. En wat zien we dan? Elk jaar doen er steeds meer en meer webshops en winkels mee met Black Friday en met Cyber Monday. Daar waar er een paar jaar geleden nog maar een paar winkels aan meededen deden er vorig jaar al meer dan 200 winkels en merken mee met Black Friday en/of Cyber Monday. Het groeit dus erg hard en daarom verwachten we ook dat Cyber Weekend 2024 nog groter zal worden dan Cyber Weekend 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022.

Profiteren is erg eenvoudig, want alle deals zijn wel online verkrijgbaar. U heeft dus niet heel veel tijd nodig om uw slag te slaan. Even voordat u naar het werk gaat, in de pauze op het werk of ‘s avonds nog even voordat u gaat slapen? Het is zo gebeurd. Zeker met de overzichten die wij voor u gaan maken op deze dag. Zo weet u direct waar u moet zijn om de hoogste korting, de beste aanbieding of de mooiste deal te kunnen krijgen. De verwachting is dan ook dat het Cyber Weekend de komende jaren alleen nog maar populairder zal worden en steeds meer mensen hun decemberinkopen al op dit moment gaan doen. Gaat u er dit jaar ook al van profiteren? Dan kunt u meer kopen met hetzelfde budget, dat is toch hartstikke leuk?

Bekijk alle Black Friday Deals