Black Friday Bouwmarkt

Black Friday bouwmarkt deals 2024

Waar kunt u dit jaar de beste Black Friday bouwmarkt deals vinden? Hieronder hebben we voor u een overzicht gemaakt van de deelnemende winkels in de categorie bouwmarkten. Klik op het logo van de bouwmarkt om direct te profiteren van de korting.

Bouwmarkt Black Friday

Een bouwmarkt en Black Friday. Dat is een combinatie die u zelf niet snel bedenkt. Black Friday is bekend van de aanbiedingen op het gebied van elektronica, fashion, parfum en speelgoed, maar sinds kort doen er ook bouwmarkten aan mee. Een bezoekje aan een bouwmarkt kan door het jaar heen flink oplopen qua kosten. Dus eigenlijk wel lekker als we dat met wat extra Black Friday Nederland korting kunnen kopen. Een korting op verf, bouwmaterialen, hout, gereedschap en nog heel veel meer. Daarmee bespaart u flink wat geld zo aan het einde van het jaar.

GAMMA Black Friday

Eén van de bekendste bouwmarkten van ons land is natuurlijk de GAMMA. Bekend van hun slogan ‘Dat zeg ik, GAMMA’. Ze hebben in hun webshop meer dan 30.000 artikelen die u online kunt bestellen. Zo kunt u elke klus met een trots gevoel klaren. Tijdens de Black Friday GAMMA 2018 actie kon u rekenen op 50% korting op veel producten zoals verf, raamdecoratie, gereedschap en meubelen. De actie duurde het hele weekend tot en met de maandag na Black Friday (dat is Cyber Monday). Dat belooft u dus veel goeds voor de Black Friday GAMMA 2024 actie van dit jaar. Is dit uw favoriete bouwmarkt? Shop hier dan zeker met korting in de webshop.

Praxis Black Friday

Voor de Makers: Praxis. De slogan zegt het al. Voor de mensen die zich een maker voelen is er de Praxis. En een maker zit in ons allemaal. Of het nu gaat om een grote klus binnenhuis of buitenshuis of om een klein creatief idee. Daarbij helpen ze u graag inspireren. U kunt naar een dichtstbijzijnde Praxis winkel gaan of u kunt online bij ze terecht. Tijdens de Praxis Black Friday 2018 actie kreeg u met diverse deals hoge kortingen op bijvoorbeeld wandtegels, sanitair, boormachines, verf, gereedschap en nog veel meer. De actie duurde 3 dagen, zodat u ruim de tijd had om de korting te pakken van deze aanbiedingen. Tijdens Cyber Monday kon u nog rekenen op extra korting op een aantal producten. Ook dit belooft veel moois voor de Black Friday Praxis 2024 actie van dit jaar. Gaat u hier korting scoren?

KARWEI Black Friday

De KARWEI is een complete bouwmarkt voor de zelfstandige klusser. Maar ze bieden u naast een heleboel bouwmaterialen nog veel meer, want wat dacht u van de laatste woontrends. Ze hebben dan ook verf, behang, laminaat, lampen, tuinmeubelen en diverse woonaccessoires in het assortiment. U kunt het hele huis dus vernieuwen bij de KARWEI. Tijdens de Black Friday KARWEI 2018 actie kon u rekenen op 20% korting op het hele assortiment. U moest er wel op tijd bij zijn, want het was slechts een 1-dags actie. Maar dat belooft wel wat goeds voor de Black Friday KARWEI 2024 actie van dit jaar, want bij deze complete bouwmarkt kunt u flink kopen met hoge korting, want er zijn leuke Black Friday aanbiedingen te vinden.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday is een shoppingdag die slechts eenmaal per jaar is. In het jaar 2024 valt deze Zwarte Vrijdag op vrijdag 29 november 2024. De echte Black Friday deals beginnen om 00.00 uur en eindigen om 23.59 uur, maar zoals u al kon lezen duren de aanbiedingen vaak langer en is er eerder sprake van een Black Friday Weekend. Dus voor welke Black Friday bouwmarkt gaat u dit jaar om een flinke korting te pakken?