Black Friday FIFA 21

Black Friday FIFA deals 2020

Waar vindt u dit jaar de beste FIFA Black Friday deals in Nederland? Wij helpen u graag op weg. Bij de onderstaande webshops en winkels kunt u terecht voor een FIFA21 aanbieding tijdens Black Friday 2020. Klik op het logo en profiteer direct van online korting bij aanschaf van FIFA 21.

FIFA21 Black Friday 2020

Als we het hebben over een computerspel voor de PC, Playstation, Xbox, Nintendo Switch of een andere gameconsole dat elk jaar zeer populair is, dan is het wel FIFA. Dit jaar is FIFA21 gelanceerd aan het einde van de maand september. Als u FIFA21 nog niet heeft gekocht dan is Black Friday Nederland 2020 een mooi moment om dat alsnog te doen. Want u kunt het spel FIFA21 dan kopen met een hele mooie korting. Tijdens Black Friday 2018 was FIFA19 zeer populair en goedkoop te koop. Bij Wehkamp kon u toen terecht voor de beste FIFA deal tijdens deze Zwarte Vrijdag. Zo kreeg u daar ruim 40% korting op de PS4 versie. Kreeg u ruim 45% korting op de Xbox One versie en zelfs 50% korting op de Nintendo Switch FIFA versie. Dat belooft dus veel goeds voor de FIFA 21 editie die net is gelanceerd. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen verzamelen wij voor u de webshops waar u FIFA met korting kunt kopen. De winkels waar u waarschijnlijk het beste terecht  kan zijn onder andere Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Intertoys. Genoeg kansen dus op heel veel korting met Black Friday voor het spel FIFA20. Waar gaat u hem kopen?

EA Sports FIFA21

FIFA21 is uiteraard nog net weer wat mooier en gaver dan FIFA20 van vorig jaar. Zo kunt u dit jaar met EA Sports Volta het voetbal terugbrengen naar de straten met een authentieke cultuur, creativiteit en ook de stijl van het spelen wordt hier op aangepast. Erg leuk! Maar u kunt natuurlijk ook een eigen speler maken. Kies voor een man of een vrouw en geef hem of haar kleding, een passend kapsel, tatoeages naar keuze en in-game emoties. U kunt op diverse manieren spelen: 3v3 Rush (zonder keep), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 en Professional Futsal Daarnaast speelt u in de VOLTA arena’s en omgevingen met verschillende groottes. Met muren, zonder muren. Kies zelf voor de vrijheid die u leuk vindt. EA Sports FIFA21 is absoluut weer de moeite waard om te kopen en te gaan spelen in de donkere winterdagen die er nog aan gaan komen. Zowel offline als online spelen kan. Heerlijk even thuis gamen na een dag hard werken of een drukke dag op school? Dat kan heerlijk met FIFA 21. Nu dus te koop met een aantrekkelijke korting tijdens Black Vrijdag eind november.

Wanneer is Black Friday Nederland 2020?

Het is op vrijdag 27 november 2020 Black Friday (ook wel Zwarte Vrijdag genoemd). De acties en aanbiedingen zijn waarschijnlijk al de hele week verkrijgbaar en duren vaak tot en met maandag 2 december (Cyber Monday). Wij wensen u alvast veel plezier met Black Friday Shoppen.