Black Friday iPhone 12

Zoekt u de beste Black Friday iPhone 12 deals? Dan bent u hier goed, want wij hebben de beste iPhone 12 Black Friday aanbiedingen verzameld.

Uitgelichte iPhone 12 Black Friday deals

Vodafone black-fridayVodafone iPhone 12 actie:

Op zoek naar nog meer van de beste Black Friday iPhone 12 deals? Check dan ons overzicht met de beste iPhone 12 Black Friday aanbiedingen hieronder. Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer van iPhone Black Friday korting!

iPhone 12 Black Friday 2024

Kon u ook niet wachten tot de iPhone 12, dat kunnen we ons goed voorstellen. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en er zijn er maar liefst vier in totaal waar u uit kunt kiezen: de iPhone 12, de iPhone 12 Pro, de iPhone 12 Pro Max en de iPhone 12 Max. En het goede nieuws is: ze zijn allemaal op tijd gelanceerd voor Black Friday Nederland dit jaar. Dat betekent dat er veel webshops en telecom merken direct stunten met mooie Black Friday iPhone deals met mooie kortingen. En daar profiteert u ook direct van natuurlijk.

Elk jaar komt Apple in het najaar met de nieuwste iPhones op de markt. Dit jaar zijn er maar liefst 4 nieuwe soorten op de markt gebracht en dat is niet ieder jaar het geval. Omdat de lancering vlak voor Black Friday plaats heeft gevonden zijn er een heleboel winkels die hier direct mee gaan stunten. De iPhone Black Friday 2023 deals zijn dus absoluut de moeite waard om meteen van te profiteren. Gaat u dat ook doen? De designs zijn flink vernieuwd en er zijn ook 2 iPhones die een groter scherm hebben gekregen: de 12 Pro en de 12 Pro Max. Wat is uw nieuwe favoriet?

We verwachten dat de iPhone 12 een grote hit gaat worden tijdens Black Friday 2023. Als we kijken naar de iPhone 11 van vorig jaar dan werd deze al flink veel verkocht met hoge kortingen bij de Apple Store, maar ook Vodafone gaf een mooie korting op de nieuwste iPhone van vorig jaar. Houd deze winkels dus goed in de gaten tijdens deze Black Friday editie, maar ook tijdens Cyber Monday kunt u vermoedelijk nog een slag slaan. Wilt u er eentje hebben dit jaar? Sla dan wel meteen uw slag, want we verwachten dat het hard gaat en de voorraad er wel eens in korte tijd doorheen kan vliegen bij vele winkels.

iPhone 12 specificaties

De iPhone 12 laat weer mooie verbeteringen zien ten opzichte van zijn voorganger de Apple iPhone 11. Zo heeft de iPhone 12 als eerste iPhone de 5G support. Met 5G kunt u straks een abonnement afsluiten met 100 keer sneller internet dan 4G, waar we nu met zijn allen aan gewend zijn. Dat zijn dus mooie vooruitzichten. Met de iPhone 12 kunt u de langzame internetverbinding dus definitief vaarwel zeggen. Daarnaast hebben alle iPhone 12 toestellen minimaal een 4GB RAM geheugen en ook een 5,4 Super Retina display. Dit zorgt ervoor dat het scherm nog scherper en helderder is. Ideaal als u ook graag mooie foto’s maakt met uw smartphone. Daarnaast zijn er ook nog wat andere verbeteringen die het gebruik van de iPhone nog prettiger maken. Denk hierbij aan: een verbeterde versie van Face ID en LiDAR technologie voor nog mooiere foto’s. Wij zijn groot fan van de iPhone 12. Welke iPhone 12 deal gaat u scoren?

iPhone 12 prijzen

De iPhone 12 prijzen zijn best pittig, maar gelukkig kunt u tijdens de Black Friday deals flink profiteren van korting. Er zijn diverse winkels en merken die direct stunten met mooie iPhone 12 aanbiedingen. Wij verzamelen deze voor u op deze pagina, zodat u het nieuwste model van Apple direct kunt aanschaffen. Wij verwachten deals bij onder andere de Apple Store, MediaMarkt, Coolblue, Amac, Expert, Vodafone, KPN.

Apple fans

De nieuwe iPhone 12 is echt de nieuwe telefoon voor de Apple fans. Heeft u thuis al meerdere producten van Apple dan weet u zeker dat deze iPhone makkelijk te koppelen is met de andere apparaten. Zo kunt u makkelijk de bestanden openen via de cloud. Het is echt een fantastische smartphone. Met de verbeterde batterij gaat hij ook nog langer mee zonder op te hoeven laden. Als het goed is gaat hij ruim 4 uur langer mee dan de iPhone 11, dat is een mooie verbetering. Is hij helemaal leeg? Dan laadt u hem met een half uurtje alweer op tot ongeveer 50%.

Cyber Week met Cyber Monday iPhone 12

Wilt u de beste deal voor uw nieuwe iPhone 12? Dan zit u sowieso goed in de Cyber Week dit jaar. Deze beginnen vaak al ruim voor de dag van Black Friday zelf. Meestal op maandag en ze lopen ook nog wat langer door in het Black Weekend. Heeft u ook het Black Weekend helemaal gemist, dan kunt u direct na het weekend nog profiteren van de Cyber Monday iPhone 12 deals. Direct na het weekend is het namelijk Cyber Monday, een online kortingsdag waarbij sommige merken er nog een leuke schep bovenop doen qua korting. Misschien ook wel voor de Apple iPhones van dit jaar. Wees er wel op tijd bij, want Cyber Monday duurt echt maar 24 uur. De Cyber Monday iPhone 12 deals zijn dus erg interessant om in de gaten te houden.