Black Friday Playstation 2024

Black Friday Playstation deals 2024

Waar koopt u tijdens Black Friday 2024 de Playstation PS4 of PS5, de games of de consoles en overige accessoires met een hoge korting? Direct profiteren van de hoogste korting op Playstation games en consoles voor PS4 of PS5? Klik dan op één van onderstaande logo’s en sla direct uw slag.

Black Friday Playstation 4

Black Friday, ook wel gewoon Zwarte Vrijdag genoemd, wordt elk jaar populairder. Er zijn steeds meer webshops en merken die meedoen met speciale Black Friday aanbiedingen op de dag na de Amerikaanse Thanksgiving. Black Friday neemt dus ook Europa in haar greep, en dus ook Nederland. De acties duren vaak van vrijdag (blackfriday) tot en met de maandag (cybermonday). En dat is goed nieuws voor u. Eén van de populairste producten tijdens Black Friday is de Playstation of de PS4.

Black Friday PlayStation 5

Nieuw sinds 2020: De PlayStation 5. Er komen 2 versies. En hij heeft een wit met zwarte kleurstelling. Hij is erg mooi en zal aan het einde van het jaar ook direct erg populair zijn om cadeau te doen aan uzelf of aan iemand anders tijdens Sinterklaas of Kerst. De Playstation 5 staat rechtop, oftewel verticaal en er komen twee varianten: een met een UHD Blu-ray drive en en een Playstation 5 Digital Edition. De Digital Edition is smaller/dunner omdat deze geen optische drive heeft. Dat is nog niet alles, want Sony heeft er ook een speciale standaard voor ontwikkeld zodat de console onder een TV of onder een monitor geplaatst kan worden. Op de voorkant van de Playstation 5 vindt u een USB type A en een USB-C poort. Ook zijn er enkele nieuwe accessoires, zoals de DualSense charging station, een HD camera, een Pulse 3D draadloze headset en een media afstandsbediening. Deze PS5 accessoires maken uw nieuwe Playstation helemaal compleet. Welke Playstation 5 Black Friday deal gaat u scoren dit jaar?

Playstation kopen tijdens Black Friday

Dure spullen of dure cadeaus zijn het meest populair tijdens Black Friday en Cyber Monday. De game consoles, zoals de Playstation, Nintendo, xBox en andere bekende merken zijn erg populair. Want wat is er nu mooier dan uw kinderen of uzelf een mooi cadeau geven. Gaming is al jaren populair en tijdens Zwarte Vrijdag en Black Friday kunt u de games en accessoires kopen met een hoge korting. Het lijkt elk jaar opnieuw afwachten welke webshops er meedoen als het gaat om gaming aanbiedingen, maar dat valt mee, want elk jaar kunt u wel korting krijgen op Playstation artikelen bij onder andere Bol.com, Alternate, MediaMarkt, Coolblue. Zo zijn er dus altijd wel Black Friday PS4 aanbiedingen of Black Friday PS5 aanbiedingen te krijgen of Black Friday PS4 Pro aanbiedingen. U kunt ze dus van tevoren alvast op uw verlanglijst zetten, want de kans is klein dat u ze niet kunt scoren met een aantrekkelijke korting.

Profiteer op tijd tijdens Black Week met Cyber Monday

Het is wel belangrijk dat u er op tijd bij bent tijdens Black Friday Nederland. Dit is een ideaal en cruciaal moment om die hoge korting wel te pakken. Als u eenmaal weet welke aanbieding er is en welke winkel er meedoet is het noodzakelijk dat u er op tijd bij bent. De meest populaire aanbiedingen, zoals die van Playstations, gaan altijd erg hard. Het is dan ook te verwachten dat de Playstation aanbiedingen in de loop van de dag al vrij snel zijn uitverkocht, en u wilt natuurlijk niet achter het net vissen. Hoe kunt u dat voorkomen? De aanbiedingen beginnen al om 00.00 uur. En er zijn veel mensen die er dan al klaar voor gaan zitten. Wilt u zeker weten dat u de korting kunt pakken? Dan is het te adviseren dat u er ook op tijd klaar voor gaat zitten. U kunt dan direct uw slag slaan en genieten van de Playstation Black Friday korting. Heeft u BlackFriday gemist? Profiteer dan nog van Cyber Monday Playstation deals net na het weekend.

Playstation zeer populair met Black Friday

Tijdens de Black Friday 2017 editie was de Playstation misschien al wel het meest gekochte product met korting. Tijdens elke black friday editie zijn er namelijk hoge kortingen te krijgen op vele elektronica. De playstation 4 is in 2013 voor het eerst op de markt gebracht en er zijn in totaal meer dan 60 miljoen exemplaren verkocht. In 2016 zijn er nieuwe varianten op de markt gebracht. De Playstation Slim is een kleinere variant en staat mogelijk een stuk strakker bij u in de huiskamer. Maar er is ook een Playstation Pro beschikbaar sindsdien. Het voordeel van de Playstation Pro is dat deze ook 4K ondersteuning biedt en een geheugen heeft van maar liefst 1 TB. Tijdens Black Friday is het moment om de PS4 Pro of PS4 Slim aan te schaffen met een enorme korting.

PSN store

De PSN store is dé online shop van Playstation. U krijgt hiertoe alleen toegang als u al een actief account hebt voor de PSN store. U kunt een account kopen in de winkel of via de Playstation 4 zelf als u toegang heeft tot het internet via uw console. In deze PSN store koopt u eenvoudig spellen, karakters, mappen en overige accessoires die u kunt gebruiken tijdens de games die u kunt spelen op de Playstation. Dit noemt men ook wel DLC: downloadable content. Er is een grote kans dat u ook dit jaar weer tijdens Black Friday met korting kunt shoppen in de PSN store.

Black Friday Playstation games

Niet alleen de Playstation consoles zijn populair tijdens Black Friday ook de Playstation games, want zonder leuke game is het ook overbodig om een PS te hebben. Hieronder hebben we voor u enkele populaire games verzameld van de PS4 en de PS5.

Playstation 5 games Black Friday

De PS5 is nieuw in 2022. PS5 games die er dit jaar zijn aangekondigd en waarschijnlijk ook met korting te koop zijn in november zijn:

 • Horizon II: Forbidden West
 • Grand Theft Auto 5
 • Spider Man: Miles Morales
 • Gran Turismo 7
 • Ratchet & Clank: Rift Apart

Playstation 4 games Black Friday

Tijdens Zwarte Vrijdag kunt u ook diverse populaire games voor de Playstation 4 kopen met korting. Denk hierbij aan:

 • Call of Duty: black ops 4
 • Assassin’s Creed Odyssey
 • Marvel’s Spider-Man
 • EA Sports FIFA 21
 • Fortnite
 • God of War
 • Destiny 2
 • Shadow of the Tomb Raider
 • Frantics,
 • Far Cry 5
 • H1Z1: Battle Royale
 • Jurassic World Evolution