Black Friday AirPods

Black Friday AirPods deals 2024

Luistert u graag overal waar u bent moeiteloos naar uw muziek? Bent u fan van de Apple AirPods, maar vindt u ze wel prijzig? Sla dan nu uw slag met een Black Friday AirPod deal. Klik op het logo van uw favoriete winkel en scoor daar met korting uw AirPods.

AirPods Black Friday 2024

De Apple AirPods zijn dit jaar erg populair tijdens Black Friday Nederland. We kennen ze inmiddels allemaal. In het begin werden ze nogal vaak vergeleken met een opzetstukje van de elektrische tandenborstel. Maar nu zijn we er met zijn allen wel aan gewend: de Apple AirPods. Ze zijn erg populair. Grote kans dat u ze op kantoor of op school / de universiteit veel voorbij ziet komen. De Apple AirPods prijs ligt niet aan de lage kant. We kunnen ons goed voorstellen dat dit u tegen heeft gehouden om ze te kopen. Tot nu! Want tijdens BlackFriday zijn de beste AirPod deals verkrijgbaar zodat u flink wat geld kunt besparen op de aanschaf van uw Apple AirPods. Winkels zoals Amac, MediaMarkt en Coolblue komen naar alle verwachtingen met een interessante Black Friday AirPods aanbieding.

Apple AirPods

Er zijn 2 soorten AirPods. De Airpods Pro en de gewone AirPods. Beide zijn fantastisch in het gebruik. Na 1 keer opladen kunt u ongeveer 5 uur lang naar uw muziek luisteren of 3 uur bellen. Opladen gaat lekker vlot, want na 15 minuten opladen kunt u alweer 3 uur lang muziek luisteren. U verbindt het doosje zeer makkelijk met de bluetooth van uw telefoon. U hoeft daarna niet steeds weer opnieuw verbinding te maken. Als u kiest voor de AirPods Pro dan profiteert u van nog wat meer opties zoals: een draadloze oplaadcase wordt standaard meegeleverd, er is actieve ruisonderdrukking en deze AirPods zijn zweet en waterbestendig. Daarbij is de pasvorm ook nog eens aanpasbaar. Oftewel, met de AirPods pro verwent u uw oren echt helemaal. De ultieme draadloze oortjes! En ze zijn nog erg mooi ook qua design. Leuk om mee te pronken dus.

Bent u het dus zat dat uw oortjes continu met elkaar in de knoop zitten als u ze uit uw tas of jaszak haalt? Dat kennen we allemaal wel toch? Heeft u de oortjes nodig, dan zit er een enorme knoop in. Erg onhandig. Met de Apple AirPods is dat verleden tijd. U haalt ze uit het doosje en kunt ze direct in uw oren doen.  Ze zijn in no-time automatisch weer gekoppeld met uw iPhone.

Beste Apple AirPods deals Black Friday

Zoekt u de beste Apple AirPods Black Friday aanbiedingen van het jaar 2024? Dan zit u hier goed, bovenaan deze pagina hebben we de beste AirPods Black Friday deals voor u verzameld zodat u de nieuwste AirPods makkelijker kunt vinden en direct online kunt kopen met korting omdat u ze in de aanbieding koopt.

Wanneer zijn de Black Friday AirPod deals?

Het is op vrijdag 29 november 2024 Black Friday in Nederland. Maar gedurende de hele Black Friday Week kunt u profiteren van korting op deze in-ear oordoppen bij meerdere webwinkels.