Black Friday Maastricht

Black Friday Maastricht deals 2024

Maastricht staat bekend als een van de gezelligste steden van ons land. Gaat u tijdens Black Friday winkelen in Maastricht? Wij geven u groot gelijk. Wilt u weten waar u Black Friday 2024 korting krijgt? Wij helpen u graag op weg. Klik op het logo van uw favoriete winkel en neem alvast een kijkje of profiteer meteen van de online korting.

Over Maastricht Black Friday

In de stad Maastricht komt een heleboel samen: mode, cultuur, geschiedenis en de bourgondische gezelligheid. Maastricht ligt helemaal in het zuiden van Limburg en voor veel Nederlanders voelt Maastricht dan ook vaak als echt even een dagje uit en even helemaal weg. Er wordt veel Duits gesproken waardoor u soms het gevoel heeft dat u in het buitenland bent, maar het is gewoon Nederland. Het vakantiegevoel heeft u in Maastricht zo te pakken. Er zijn diverse bezienswaardigheden, zoals het Lieve Vrouwe Plein waar u ook gezellig op het terras kunt zitten. Er zitten hier vele horecagelegenheden waar u heerlijk kunt eten en drinken.

Zoekt u iets meer rust? Dan kunt u naar het stadspark Maastricht net iets buiten het centrum aan de linkeroever van de Maas. Het park bestaat uit meerdere delen genaamd: Kempland, Faliezusterpark, Monseigneur Nolenspark, Henre Hermanspark en het Aldenhofpark. Maar er is nog meer, zoals de Basiliek van Sint Servaas en de Sint Janskerk, of een rondvaart over de Maas met een rondvaarboot, het Vrijthof en natuurlijk het Wol Wolle Wool. En zeker niet te vergeten de mooiste boekenwinkel van de wereld in het Dominicanen.

Maar tijdens Black Friday Nederland gaat het voornamelijk om het shoppen. En dat kan zeer goed in Maastricht. Tijdens de vorige edities deden er al heel wat winkels mee, maar dit jaar wordt dat ruimschoots overtroffen is de verwachting. In de hele stad kunt u bij hele bekende winkels, maar ook bij kleinere shops leuke Black Friday aanbiedingen en acties verwachten, gaat u voor de luxere merken zoals GANT, Van Os of gaat u voor de ‘gewone’ winkels waar u ook veel korting krijgt? De Black Friday gekte en haar bijbehorende Black Friday deals gaat dit jaar zeker ook Maastricht veroveren. Dus zorg dat u erbij bent.

Deelnemende winkels Maastricht

Gaat u nog naar het winkelcentrum Maastricht? Welke winkels in Maastricht doen er mee met Black Friday? Bij welke Maastrichtse winkels kunt u allemaal een aanbieding verwachten op Zwarte Vrijdag? Dat zijn er absoluut een flink aantal. Rekent bijvoorbeeld op: Albert Heijn, Aktiesport, Amac, Aldi, Beddenreus, Belsimpel, MediaMarkt, Foot Locker, G-Star, Bijenkorf, Gall&Gall, Perry Sport, Scotch & Soda, HEMA, Scapino, vanHaren, score, Pearle, Zara, Mango, C&A, Etos, ICI PARIS XL, Douglas en nog heel veel meer leuke winkels. Wacht niet langer en ga heerlijk Black Friday shoppen dit jaar in de stad Maastricht. Alvast veel plezier!