Black Friday Videoland

Videoland Black Friday 2024 actie

Profiteer nu van Nelson Black Friday korting


Videoland aanbieding

Met Videoland kun je al jouw favoriete films, series en RTL programma’s kijken zonder reclame. Met videoland bekijk je zowel alle Nederlandse als buitenlandse series die RTL aanbiedt. Je kunt hierbij hele series eenvoudig terugkijken of je kunt jouw favoriete serie die momenteel op TV is alvast een week vooruit kijken!

Videoland aanbieding

Op dit moment heeft Videoland een interessante aanbieding! Je kunt het namelijk 14 dagen helemaal gratis uitproberen.

Ja, ik wil Videoland gratis proberen!

Videoland abonnementen

Na de proefperiode van 14 dagen wordt je abonnement omgezet in een betaald abonnement voor de prijs van 9,99 euro per maand. Zeg je jouw proefabonnement tijdig op omdat je geen interesse meer hebt in Videoland? Dan betaal je uiteraard niks. Wil je niet vergeten om op te zeggen? Zeg dan direct weer op na het afsluiten van de proefperiode, dan weet je zeker dat het goed gaat.

In totaal heeft Videoland 3 verschillende abonnementen:
• Videoland Premium: 11,99 euro per maand
• Videoland Plus: 9,99 euro per maand
• Videoland Basis: 4,99 euro per maand

Alle exacte verschillen tussen de huidige abonnementen vind je op de site van Videoland.

Wil je meer korting?

Soms heeft Videoland nadat je jouw proefabonnement van 14 dagen hebt opgezegd nog een extra aanbieding voor je beschikbaar. Hoe werkt dit? Als je opnieuw inlogt en naar de pagina met abonnementen gaat dan heb je daar de keuze voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden tegen een gereduceerd tarief. Door dit ‘trucje’ kun je de eerste periode tegen een scherper tarief genieten van Videoland.

RTL XL Premium is opgegaan in Videoland

In 2023 is RTL gestopt met het platform RTL XL Premium, deze functionaliteit van terugkijken is nu opgegaan in Videoland. Er is dan ook een gratis versie van Videoland beschikbaar waarbij je alleen maar 7 dagen kunt terugkijken.

Over Videoland

Videoland biedt een schat aan topfilms en series die je kunt streamen op je televisie, computer of tablet. Met duizenden titels in hun royaal gevulde bibliotheek heb jij de volledige regie over wat en wanneer je kijkt. Of je nu in de stemming bent voor een luchtige romcom, een hartverwarmende familiefilm, adembenemende actie, een zenuwslopende thriller of griezelige horror – Videoland heeft het allemaal. Heb je een aflevering van ‘Flikken Maastricht’, ‘Divorce’ of ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ gemist? Geen zorgen, bij Videoland kun je marathons houden van je favoriete series om bij te blijven of in één keer tot de climax te komen. Voor film- en serieliefhebbers is een abonnement op Videoland een ware must. Met slechts een paar muisklikken ontgrendel je een wereld aan kijkplezier!

Profiteer nu van Nelson Black Friday korting