Black Friday Scheerapparaten

Black Friday scheerapparaat deals 2024

Zoekt u tijdens Black Friday Nederland naar een scheerapparaat met korting? Dat kan! Sla nu uw slag met een scheerapparaat deal. Klik op het logo van één van onderstaande webshops en scoor de beste Black Friday scheerapparaat deal.

Scheerapparaat Black Friday 2024

Heeft u een nieuw scheerapparaat nodig? Of een nieuwe trimmer? Is uw oude stuk of zoekt u gewoon een luxer scheerapparaat? Dan is Black Friday het ideale moment om een nieuwe aan te schaffen en u zelf te verwennen. Uw baard of snor in topconditie scheren? De feestdagen door zonder stoppeltjes. Of u nu zoekt naar een scheerapparaat, een tondeuse of een trimmer, het is te scoren met een Black Friday Deal dit jaar. De scheerapparaten zijn best prijzig het hele jaar door en we kunnen ons daarom goed voorstellen dat u hem cadeau vraagt met de feestdagen of dat u wacht tot u een goede scheerapparaat aanbieding treft. Black Friday is zo’n moment. Deze dag wordt overigens ook wel gewoon Black Vrijdag of Zwarte Vrijdag genoemd in ons land.

Er zijn natuurlijk diverse merken die kwalitatief goede scheerapparaten leveren. Eén van die merken is Philips. Zij hebben meerdere series die erg goed zijn, zoals de Philips 6000 series, de Philips 7000 series of de Philips 9000 series. Naar mate het serienummer hoger is, des te luxer het scheerapparaat is. Een ander bekend merk zijn de Braun scheerapparaten. Deze zijn er ook in meerdere prijscategorieën. En ook deze zijn met een leuke Black Friday aanbieding te scoren.

Philips scheerapparaat Black Friday

We benoemden het zojuist al even. Er zijn meerdere soorten Philips scheerapparaten die goedkoop zijn te kopen tijdens Black Friday en de Black Friday Week die eindigt met Cyber Monday net na het weekend. U hoeft er dus niet ongeschoren bij te zitten met de leukste en beste scheerapparaat Black Friday deals. De meest populaire Philips modellen zijn de:

  • Philips series 9000
  • Philips scheerapparaat series 5000 S5530/06, want deze kan niet alleen uw baard bijwerken, maar ook uw neushaar en oorhaar. Een zeer compleet scheerapparaat dus.
  • Philips PT860/16. Als u deze scheerapparaat aanbieding op de kop weet te tikken dan kunt u ruim een uurtje uw baard draadloos trimmen en scheren voordat deze weer moet worden opgeladen. Dit scheerapparaat heeft heeft QuickRinse Systeem waardoor u het eenvoudig kunt afspoelen en schoonmaken onder de kraan. En is die leeg? Dan is hij ook zo weer opgeladen binnen een uur.
  • Philips OneBlade QP2530/30: dit Philips OneBlade scheerapparaat heeft maar liefst 4 opzetbare stoppelkammen en erg populair.

Beste Black Friday scheerapparaat deals

We kunnen ons goed voorstellen dat het voor u bijna niet meer te overzien is waar u de beste Black Friday scheerapparaten deals kunt scoren. Wij proberen u daar zo goed mogelijk bij op weg te helpen door de belangrijkste elektronica zaken voor u te verzamelen in één overzicht, zodat de kans ook groter is dat u snel het scheerapparaat kunt vinden waar u naar zoekt. In de aanbieding natuurlijk.

Wanneer is het Black Friday?

Het is in 2024 Black Friday Nederland op vrijdag 29 november. De meeste deals, acties en kortingen duren het hele weekend tot en met Cyber Monday op maandag 2 december. Een soort Cyber Weekend dus, maar eigenlijk zelfs een Black Friday Week omdat de deals de hele week al verkrijgbaar zijn in aanloop naar dé vrijdag. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe scheerapparaat, tondeuse of trimmer.