Black Friday brillen & zonnebrillen

Black Friday brillen deals 2024

Waar vindt u de beste Black Friday brillen deals of zonnebrillen deals dit jaar? We hebben de Black Friday bril aanbiedingen voor u verzameld. Klik op het logo van uw favoriete shop en profiteer van de brillen Black Friday korting!

Black Friday brillen 2024

Een bril kopen met Black Friday? Ja dat kan prima. Een bril aanschaffen kan best prijzig zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Want tijdens Black Friday Nederland; de grootste kortingsdag die we hebben in ons land kunt u een bril op sterkte prima met korting kopen. Tijdens vorige jaren waren de brillen en zonnebrillen nog niet zo populair, maar er zijn steeds meer brillen aanbiedingen Black Friday te vinden. En daar kunt u van profiteren. Zo kreeg u tijdens Black Friday 2019 maar liefst 50% korting op een bril op sterkte bij Hans Anders. Een opticien die meedoet met Black Friday dus, super toch? Dat levert u weer korting op. Ja u ziet het goed! Heeft u liever lenzen? Die kon u ook online kopen bij Hans Anders met 10% korting.

Black Friday zonnebril 2024

Zoekt u liever een zonnebril uit zonder sterkte? Dan zijn er ook de Black Friday zonnebrillen deals waar u van kunt profiteren. Diverse merken geven u mooie kortingen. Er zijn allerlei zonnebrillen merken met korting, zoals: Boss, Calvin Klein, Versace, Vogue, Carrera, Dooky, Emporio Armani, G-star, HUGO, Mango, Marc Jacobs, Max Mara, Pieces, Polaroid en natuurlijk Ray-Ban. Met name Ray-Ban is erg populair en geeft leuke Ray-Ban black friday deals. Vele Ray-Ban modellen zijn vaak met korting te koop, zoals de Aviator Classic, de Round Metal, De Clubmaster Classic, de Wayfarer, Erika Classic, Clubmaster, Justin, Nina, Olympian en ga zo nog maar even door. Het is nu misschien qua weer buiten niet de tijd om een nieuwe zonnebril te kopen, maar regeren is vooruitzien en dus kunt u nu met veel korting profiteren van de Ray-Ban aanbiedingen met Black Friday. Welke zonnebril vindt u mooi?

Cyber Monday brillen

De Black Friday brillen deals beginnen vaak al aan het begin van de Black Week waarin Black Friday op de vrijdag valt uiteraard. Ze eindigen wel vaak pas op maandag na het weekend, het is dan nog Cyber Monday. Een online kortingsdag waarin sommige winkels er nog een schep bovenop doen qua korting. U kunt daar op wachten, maar u kunt ook alvast de hoge korting met Zwarte Vrijdag pakken. Dan heeft u het maar te pakken en hoeft u op maandag niet nogmaals te kijken. Heeft u BlackFriday gemist? Dan is Cyber Monday wel een uitkomst om alsnog te profiteren. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bril of zonnebril!