Black Friday Rotterdam

Als eerste stad in Nederland speelt Rotterdam dit jaar in op Black Friday. En ze pakken het groots aan. Ze noemen het zelf de “Black Friday Rotterdam Weekend Deals”. Volgens de organisatoren doet echt de hele stad mee. Vele winkels, horeca, hotels en evenementen zullen inspelen op Black Friday in de stad.

Black Friday Rotterdam deals 2023

Gaat u shoppen in Rotterdam? En wilt u weten waar u korting krijgt met Black Friday 2020? Bij veel merken en winkels krijgt u mooie Black Friday deals waar u uit kunt kiezen. Blijft u toch liever thuis online shoppen? Dat kan ook. In beide gevallen zit u hier goed. Klik op het logo van uw favoriete winkel en neem alvast een kijkje of profiteer direct van korting!

Black Friday is natuurlijk overgewaaid uit Amerika. Een dag waarop heel veel winkels stunten met prijzen op de nieuwste artikelen wat veel mensen naar de winkels trekt. Sommige liggen al ruim voor openingstijd te wachten voor de deur. En ook de vele ruzies heeft u wellicht al eens gezien op YouTube. Deze Zwarte Vrijdag is over komen waaien naar Nederland, maar dat is vooral online begonnen. En nu speelt Rotterdam daar dus op in. Ze gaan ervan uit dat er sowieso veel mensen uit de stad zelf hun inkopen voor Sinterklaas en zelfs al Kerst zullen gaan doen in het Black Friday weekend van 25 t/m 27 november 2023. En als bonus proberen ze ook mensen te verleiden om er een weekendje weg van te maken en mensen uit het hele land en België naar de stad toe te trekken. Vandaar natuurlijk ook de samenwerking met de hotels die hierop zullen inspelen met aantrekkelijke acties. Oftewel een Black Friday weekendje weg actie in Rotterdam. En ziet u er als man een beetje tegenop om mee te gaan shoppen? Want het zal waarschijnlijk wel lekker druk worden. Maak u niet druk, voor de mannen is er een speciale mancave waar u kunt sporten en gamen terwijl uw vrouw / vriendin / verkering lekker aan het shoppen is. Dat is een win win situatie voor iedereen.

Black Friday Rotterdam Weekend Deals

Onder de naam Black Friday Rotterdam Weekend Deals is het aangekondigd. Maar welke winkels gaan er dan allemaal meedoen? Dat is nog niet helemaal bekend, maar de eerste grote winkels hebben al toegezegd dat ze mee gaan doen. Denk hierbij aan: Decathlon, de Bijenkorf, Van den Assem, HEMA, Bram Ladage, McDonalds, Holland Casino, Museum Rotterdam, Maritiem Museum. Maar dit is dus pas een klein begin. Heeft u geen zin om de drukte op te zoeken? Dan kunt u natuurlijk ook bij een heleboel van deze winkels profiteren van online Black Friday. Wij zullen voor u een zo goed mogelijk overzicht maken van de deelnemende winkels in Rotterdam. Zodat u uiteindelijk de keuze kunt maken of u gaat shoppen in de stad (en daarmee de drukte op zoekt) of dat u kiest voor online shoppen vanaf de keukentafel of de bank. Gaat u online shoppen? Bekijk dan alle Black Friday Nederland Deals.

Black Friday Rotterdam acties en aanbiedingen

Zodra de Black Friday aanbiedingen in Rotterdam bekend zijn zullen we deze hier zoveel mogelijk voor u verzamelen. Wij zoeken er natuurlijk wel de beste voor u tussen uit.