Google Home Black Friday

Black Friday Google Home deals 2024

Waar vindt u de beste Black Friday Google Home aanbiedingen en kortingen? Op zoek naar een nieuwe Google Home met hoge korting? Wij hebben de beste Black Friday Google Home aanbiedingen verzameld. Profiteer direct en klik op het logo van uw favoriete webshop.

Black Friday Google Home

Wilt u zonder al teveel gedoe en simpelweg met uw stem horen of er files zijn op weg naar uw werk? Of even muziek afspelen met een commando met uw stem? Of even horen wat er voor vandaag allemaal op de agenda staat? Dan is de Google Home ideaal! Heeft u nog geen Google Home in huis gehaald? Dan doet u er verstandig aan om de beste Google Home Black Friday deals in de gaten te houden, want tijdens Black Friday Nederland krijgt u flink wat korting op een Google Home.

Vorig jaar kon u tijdens de Black Friday Week rekenen op flink veel Google Home Black Friday aanbiedingen, ze vlogen dan ook de deur uit bij heel veel webshops. Webshops die speciale Google Home acties hadden waren onder andere: MediaMarkt, BCC, Amazon, Wehkamp, 50Five en Coolblue. Tijdens de aankomend editie verwachten we ook weer veel Google Home aanbiedingen en hoge kortingen. Zorg dus zeker dat u er op tijd bij bent dit jaar, zodat u net achter het spreekwoordelijke net vist.

Hoeveel korting kreeg u vorig jaar? Dat was echt heel fors, want bij MediaMarkt kreeg u bijvoorbeeld ruim 30% korting op de Google Home die normaal gesproken 149 euro kost. En de Google Home Mini ging met maar liefst 50% korting weg, waardoor u minder dan 30 euro hoefde te betalen voor de Google Home Mini. Dat belooft dus erg veel voor de Google Home deals van dit jaar, want niet alleen MediaMarkt gaf veel korting, ook Bol.com deed mee.

Google Home Black Friday

De Google Home is een handige en behoorlijk compacte slimme speaker. Hij helpt u met allerlei vragen. U bedient hem volledig met uw stem. Wat kunt u hem zoal vragen?

  • Wat is het weer vandaag?
  • Laat hem uw favoriete muziek afspelen
  • Wat is het laatste nieuws?
  • Staan er nog files op weg naar uw werk?
  • Laat hem iemand bellen uit uw contactenlijst
  • Laat hem uw favoriete serie starten via de Chromecast op uw televisie
  • Vraag hem om het licht uit of juist aan te doen

En dat is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden en de vragen die u Google Home kunt stellen. Start uw vraag met ‘Hey Google’ gevolgd met een vraag of een opdracht om iets voor u uit te voeren. Super makkelijk en erg leuk. Vooral de kinderen vinden het ook erg leuk en handig bij hun huiswerk maken. De Google Home is erg leuk om zelf aan te schaffen maar ook ideaal om cadeau te doen met kerst of sinterklaas. Van welke Google Home Black Friday aanbieding gaat u profiteren?

Google Home Mini Black Friday

De Google Home Mini is zoals de naam eigenlijk al verklapt een stuk kleiner dan de Google Home. Met de Mini haalt u de Google Assistent in huis om al uw vragen op af te vuren. Gewoon met uw stem, zo eenvoudig werkt het echt. U kunt er thuis bijvoorbeeld ook het licht aan koppelen, zodat u alleen maar ‘hey Google, zet het licht aan’ hoeft te roepen als u thuis komt ’s avonds. Hoe handig is. U kunt uw telefoon gewoon in uw zak laten en gebruik maken van deze slimme speaker. De Google Home Mini is ideaal als u al een losse speakerset hebt en dit niet als main station gebruikt voor uw muziek. U kunt hem ook vragen naar het weer vandaag, zodat u meteen weet wat u aan moet trekken terwijl u eerst nog even uw ontbijt naar binnen werkt ’s ochtends.

Beste Google Home aanbiedingen

Waar vindt u tijdens Black Friday de beste Google Home aanbiedingen? Houdt onze pagina in de gaten, want de Google Home is uitverkocht voordat u het weet. Dus zorg dat u er op tijd bij bent en direct uw slag slaat tijdens deze Zwarte Vrijdag.

Google Home Black Friday Week met Cyber Monday

De Google Home Black Friday deals beginnen vaak al enkele dagen voor Black Friday. De hele week kunt u korting krijgen op de Google Home deals die u veel korting opleveren. De Black Friday deals duren ook nog het hele Black Friday Weekend en eindigen op de maandag met Cyber Monday deals. De Cyber Monday Google Home deals zijn soms nog net wat aantrekkelijker, maar de vraag is of u hier op durft te wachten, want het is geen zekerheid. Wij wensen u in ieder geval alvast veel plezier met uw nieuwe Google Home voor thuis.