Glamour Day 2024

National Glamour Day gaat verder als ELLE Shopping Day. Dat betekent: met hoge korting shoppen bij heel veel winkels en merken. Direct korting pakken? Klik op het logo van jouw favoriete merk en pak 20% korting.

National Glamour Day

Op zaterdag 10 april 2021 was het voor de laatste keer zover: een nieuwe editie van National Glamour Day. Sinds september 2021 gaat deze dag verder als ELLE Shopping Day! Er zijn weer heel veel merken die 20% korting geven op hun nieuwste lente en zomercollecties. Zowel voor dames, heren en kinderen is er korting op de nieuwste collecties. Maar hoe zit het nu precies met Glamour Day 2021? Wie heeft het bedacht? Wanneer is Glamour Day 2021? Hoe vaak is het Glamour Day? Waar vindt u de benodigde Glamour Day kortingscodes? Allemaal vragen waar wij u bij gaan helpen, op deze pagina. Lees rustig verder en profiteer vooral op tijd van de korting tijdens deze kortingsdag. Of eigenlijk is het vaker een kortingsweekend.

Glamour Weekend 2024

Glamour Day valt altijd in het weekend. Op een zaterdag. Zaterdag 10 april 2021 is de eerste editie van dit jaar. Veel winkels, webshops en merken geven echter niet alleen op de zaterdag deze korting, maar soms al vanaf vrijdag en vaak ook nog tot en met zondag. Een heel Glamour Weekend dus. Extra lang profiteren van de 20% kortingsacties. Zo heeft u wat langer de tijd om te genieten van de Glamour Day deals. Op zaterdag in september 2021 is de tweede editie en shopt u ook de herfstmode en wintermode met hoge korting.

Wanneer is het Glamour Weekend 2021?

Het eerste Glamour Weekend was op zaterdag 10 en zondag 11 april 2021. Qua online shoppen mocht dit de pret niet drukken in april. Want er waren heel veel deelnemende winkels waar de korting verkrijgbaar was. Ook voor het najaar Glamour Weekend in september verwachten we heel veel mooie Glamour ONLINE aanbiedingen. Of de Covid pandemie ook invloed heeft op de september editie is nu nog niet bekend, maar alvast een Happy Glamour Day!

Wanneer is het Glamour Day 2021?

Twee keer per jaar zijn er Glamour Days. Er is een GlamourDay voorjaar en een GlamourDay najaar editie. Die in het voorjaar is over het algemeen in april/mei en die in het najaar is in september / oktober. De officiële dag is op een zaterdag. De acties, kortingen en aanbiedingen beginnen om 00.00 uur stipt. En ze eindigen na 24 uur om 23.59 uur op zaterdag. Wilt u er zeker van zijn dat u dat ene jurkje of die ene broek kunt kopen met korting? Dan is het verstandig om direct uw slag te slaan om 00.00 uur. Er zijn genoeg mensen die dat doen mocht u het zich afvragen. Sommige winkels en merken maken er Glamour Days van omdat ze de korting ook nog op zondag aanbieden. Dat is lang niet altijd het geval. Wilt u zeker zijn van de aanbieding? Koop dan op Glamour Day zaterdag.

  • De eerste Glamour Day 2021 is op zaterdag 11 april 2021.
  • De tweede Glamour Day 2021 is op zaterdag X september.

Glamour Day kortingscodes 2021

Wilt u profiteren van Glamour Day online? Dan heeft u bij sommige merken en webshops een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig. Een code die u met het bestellen in moet vullen voordat u gaat afrekenen om de 20% korting te krijgen. Bij heel veel merken kunt u de GlamourDay kortingscode vinden op de website, andere staan op Glamour.nl of zijn op social media of in een nieuwsbrief te vinden. Wij verzamelen deze zo goed mogelijk voor u en zetten ze bij elkaar in een overzicht. Dat scheelt u een hoop zoeken, zodat u meteen kunt gaan shoppen met korting.

Wat is Glamour Day 2021?

Glamour Day is een zeer populaire kortingsdag in de lente en in de herfst. Op deze dag kunt u de nieuwste collecties kleding, schoenen en accessoires kopen met maar liefst 20% korting. Het is dan ook geen uitverkoop, want die vindt plaats aan het einde van een seizoen. Dat is met Glamour Days wel anders. U koopt echt het nieuwste van het nieuwste met korting. Heeft u voor de aankomende zomer of winter nog fashion of schoenen nodig? Dan is dit het moment om uw slag te slaan. Goedkoper wordt het niet op korte termijn.

Er zijn enkele tientallen merken die meedoen via Glamour.nl. Zij melden zich officieel aan bij Glamour.nl en zijn ook terug te vinden in de deelnemerslijst op hun website. Maar er zijn nog meer merken die ook korting geven. Meestal 20% korting, maar soms nog wat meer. Ze noemen het dan alleen net wat anders: Glamorous Day, Fashion Weekend, Shopping Weekend, Woman’s Day of een andere variant. Ze bedoelen hetzelfde, alleen het heeft een andere naam omdat ze zich niet officieel hebben aangemeld bij Glamour.nl. Verder is er geen verschil. Wij proberen ook die andere winkels voor u te verwerken in ons overzicht.

Is Glamour Day 2021 voor vrouwen only?

Nee. Dat is een misverstand, wat regelmatig langs komt. De meeste winkels richten zich in hun communicatie wel op de vrouwen, maar ook de mannen kunnen shoppen met korting. De herenkleding is ook met 20% korting te koop. Hoe komt het dan? Glamour Magazine is natuurlijk wel een vrouwenmagazine. Vooral vrouwen tussen de 18 en 50 lezen en kopen het magazine, maar dat betekent niet dat een man het magazine niet mag kopen of niet mag profiteren van de online kortingen die worden aangeboden op deze kortingsdagen. De Glamorous Days zijn er dus ook voor de mannen.

Waar komt de naam National Glamour Day 2021 vandaan?

Er doen heel veel winkels en merken mee met deze kortingsdag. Door het hele land zijn er deelnemende winkels. In elk winkelcentrum zijn er winkels met 20% korting. Het maakt dus niet uit of u hiervoor naar Amsterdam, Zwolle, Haarlem, Lelystad, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Hoofddorp, Amstelveen, Almere, Groningen, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Maastricht, Weert of een andere stad gaat waar een winkelcentrum is. Door het hele land zijn er winkels die korting geven. Vandaar de naam NATIONAL GlamourDay. Maar niet alleen in Nederland is deze dag er, ook in België zijn er acties. En op een ander moment ook in Duitsland. Daar is er zelfs een Glamour Week.

Hoe werkt Glamour Day?

Glamour Day 2021 werkt heel eenvoudig. Er zijn enkele honderden webshops, winkels en merken die meedoen. Elke editie worden het er meer. Door het land heen zijn er meer dan 2.500 deelnemers. Dat is nog eens leuk shoppen dus.Gaat u winkelen in het winkelcentrum? Dan is het bij de officiële deelnemers nodig om het Magazine GLAMOUR te laten zien. Vlak voor GlamourDay geven ze een speciale editie uit. Deze valt enorm op in de winkels. Op vertoon van dit magazine krijgt u aan de kassa de 20% korting. Erg makkelijker. En het magazine heeft u zo weer terugverdiend.

Gaat u online shoppen? Dan heeft u bij sommige winkels een Glamour Day kortingscode nodig. Dit hoeft niet bij alle webshops. Sommige verwerken het vanzelf bij het afrekenen. Heeft u er eentje nodig? Dan kunt u die eenvoudig bij ons vinden.