Dutch Friday 2024

Dutch Friday Deals 2024

Wat zijn de Dutch Friday aanbiedingen van dit jaar? Van welke Dutch Friday korting kunt u profiteren? Onderstaande merken en webshops hebben speciale Dutch Friday 2024 Deals. Klik op het logo en profiteer direct van korting!

Dutch Friday aanbiedingen

Hoeveel korting krijgt u precies als u gebruik maakt van deze Dutch Friday aanbiedingen? Zodra deze bekend zijn helpen we u hieronder op weg.

Douglas black fridayDouglas Dutch Friday actie:
Perry Sport Black FridayPerry Dutch Friday actie:
Aktiesport black fridayAktiesport Dutch Friday actie:
Gall en Gall black fridayGall&Gall Dutch Friday actie:

Wanneer is het Dutch Friday?

Dutch Friday is niet zozeer gekoppeld aan Black Friday, maar aan de Sinterklaasintocht. Het is vanaf 2019 ieder jaar op de eerste vrijdag na de landelijke Sinterklaasintocht. De officiële Sinterklaas intocht is elk jaar op een zaterdag. 6 dagen later is het voortaan dus Dutch Friday Nederland. In 2024 valt Dutch Friday op vrijdag 29 november. Dutch Friday duurt langer dan één dag en is direct een heel weekend. Eigenlijk Dutch Weekend dus. Met Dutch Weekend Deals. In 2024 is dit van vrijdag 18 november tot en met zondag 21 november. De komende jaren is het Dutch Friday op:

  • Dutch Friday 2020 was op vrijdag 20 november
  • Dutch Friday 2021 was op vrijdag 19 november
  • Dutch Friday 2022 was op vrijdag 18 november
  • Dutch Friday 2023 was op vrijdag 24 november
  • Dutch Friday 2024 is op vrijdag 29 november

Wanneer is de Sinterklaasintocht?

Omdat DutchFriday gekoppeld is aan de dag waarop Sinterklaas aankomt in ons land hebben we voor u ook de data op een rijtje gezet dat de goed heiligman in ons land aankomt. Dat is de komende jaren op:

  • Sinterklaas intocht 2020 was op zaterdag 14 november
  • Sinterklaas intocht 2021 was op zaterdag 13 november
  • Sinterklaas intocht 2022 was op zaterdag 12 november
  • Sinterklaas intocht 2023 is op zaterdag 18 november

Wat is Dutch Friday?

Dutch Friday is een initiatief van lootjestrekken.nl en viertal merken: Douglas, Perry Sport, Aktiesport en Gall&Gall. Lootjestrekken.nl is natuurlijk een bekend platform dat ons in de tijd van Sinterklaas helpt bij het digitaal lootjes trekken. Vlak voor Pakjesavond op 5 december is het Black Friday. Black Friday is een grote kortingsdag die gekoppeld is aan ThanksGiving. De dag na Thanksgiving is het namelijk Black Friday (Zwarte Vrijdag). Deze kortingsdag wordt elk jaar veel populairder waardoor de bezorging van de bestelde pakketjes in de knel komt. Niet alle pakketten worden op tijd geleverd voor Sinterklaasavond. En dat is op zijn zachtst gezegd erg vervelend als u tijdens Black Friday en/of Cyber Monday met korting cadeaus heeft gekocht en dat u ze niet kunt geven op 5 december. Daar willen Douglas, Perry Sport, Aktiesport, Gall&Gall in samenwerking met lootjestrekken.nl verandering in aanbrengen. En dus is daar Dutch Friday. Een dag die samenhangt met de aankomst van Sinterklaas in Nederland, zodat u kunt profiteren van leuke deals, met hoge korting en ook nog op tijd bezorgd. De webwinkels hebben dan over het algemeen nog 2 weken de tijd om uw pakket te bezorgen, en dat is eigenlijk altijd haalbaar. Dat is voor iedereen dus ideaal. U profiteert van topdeals en de webwinkels kunnen de bestellingen leveren zonder in de problemen te komen. Gaat u dit jaar ook profiteren van de Dutch Friday deals (ook wel Nederlandse Vrijdag genoemd verwachten we).

Verwachtingen

Wij vinden het persoonlijk een leuke extra kortingsdag die u wat meer zekerheid kan bieden op het gebied van bezorging van uw bestelling. In 2019 zal het mogelijk nog niet zo heel bekend zijn, maar vanaf 2024 zal dit ongetwijfeld verder gaan groeien.

Heeft u Dutch Friday gemist? Niet getreurd, het is bijna Black Friday Nederland en Cyber Monday. Daar kunt u ook nog volop profiteren van de beste deals.