Click en Collect

Welke winkels doen er aan click en collect? Click online uw bestelling bij elkaar en collect de bestelling op bij een winkel bij jou in de buurt. Erg handig als u niet thuis bent als de pakketbezorger langs komt.

Click & collect winkels

Onderstaande winkels bieden u de mogelijkheid voor click en collect. Klik op het logo en start direct.

Online bestellen – thuis bezorgen

Of kies voor het gemak van online bestellen en thuis laten bezorgen bij één van deze winkels, webshops of merken.

Wat is click & collect?

Click & collect is heel eenvoudig. Het betekent dat u via internet uw bestelling plaatst bij een winkel en het vervolgens zelf ophaalt in de winkel of bij het magazijn van de webshop. Supermarkten zijn bekende pick-up points voor pakketten en van tevoren bestelde boodschappen.

Bij winkels met een webshop kunt u bij het afrekenen kiezen om de bestelling bij u thuis te laten afleveren of dat ze uw bestelling in de winkel vlakbij moeten klaarleggen. Een voorbeeld: als u shopt op Hunkemoller.nl dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling af te halen bij de dichtstbijzijnde Hunkemoller winkel bij u in de buurt. Erg handig als u toch nog van plan was om even naar de winkels te gaan of als u zeker weet dat u niet thuis bent op het bezorgmoment.

Hoe zit het met click & collect bij webshops? Online only winkels bieden soms ook de mogelijkheid voor click and collect. Ze hebben dan een adres op de website staan waar u naartoe kunt om de spullen op te halen.

Wat is het verschil tussen click & collect en een afhaalpunt? Bij een afhaalpunt haalt u de bestelling op bij een ander adres dan bij het adres van de betreffende winkel. Als we Hunkemoller weer als voorbeeld nemen. We noemen het een afhaalpunt als u de bestelling van Hunkemoller ophaalt bij een PostNL punt bij de supermarkt om de hoek.

Click & collect voordelen

Click & collect is erg in opmars sinds de Corona uitbraak. Tijdens de harde lockdown in 2020 gingen heel veel winkels uit nood geboren starten met click & collect. Eind 2021 is er helaas weer een nieuwe lockdown vlak voor kerst. We kunnen ons voorstellen dat u nog niet alle cadeaus gekocht heeft, click & collect biedt dan mogelijkheden. De pakketjesbezorgers zijn erg druk op dit moment, waardoor het niet zeker is dat zij op tijd uw bestelling bij u thuis kunnen afleveren. Online bestellen (clicken) en het direct zelf ophalen (collect) is dan een absolute uitkomst, want dan bent u niet afhankelijk van de pakketbezorgers zoals DHL, UPS en PostNL. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • U betaalt geen verzendkosten als u het drempelbedrag voor gratis verzending nog niet heeft bereikt. Hiermee bespaart u dus ook wat budget op uw bestelling.
  • U hoeft niet thuis te blijven tot de pakketbezorger bij u langskomt op een onhandig moment. U kunt zelf bepalen wanneer u het pakket ophaalt.
  • U ziet direct online of het artikel voorradig is in de winkel waar u het wilt ophalen.
  • Gaat het om het bestellen van online boodschappen? Dan hoeft u niet meer in de rij en de hele winkel door om alle boodschappen te zoeken en pakken. De supermarkten hebben namelijk een pick up point die de boodschappen direct bij u achterin de auto zetten.

Click & collect winkels overzicht

Op zoek naar click and collect winkels? Lijkt het u wel wat om de bestelling online bij elkaar te klikken en op te collecten bij de winkel bij u in de buurt? Welke winkels doen er mee met click & collect? Daar helpen wij u graag bij. Wij hebben alle bekende Click & Collect winkels en webshops bij elkaar verzameld en in 1 overzicht gezet voor u. Zo hoeft u niet meer zelf te zoeken, en dat scheelt weer een hoop tijd. Ook kunt u zo makkelijk van de ene winkel doorklikken naar de andere webshop en kunt u straks na de bestelling 1 rondje maken in het winkelcentrum in de buurt om alles te collecten. Het maakt niet uit wat u nodig heeft: speelgoed, kleding, schoenen, boodschappen, gereedschap, bouwmateriaal, elektronica, feestversiering. Het is allemaal mogelijk met Click&Collect.

Bestelling ophalen

Online bestellen en ophalen in de winkel? Dat is tegenwoordig steeds populairder en tijdens een harde lockdown door het Corona virus zelfs nog de enige optie naast het thuis laten bezorgen van een bestelling. Heeft u nog wat nodig voor de kerst? Doe dan online uw bestelling en haal deze op in de winkel. Dan weet u zeker dat u het op tijd in huis heeft.