AfterPay

AfterPay winkels

AfterPay gaat sinds oktober 2022 verder als Riverty. Online shoppen en achteraf betalen? Kies voor een van de AfterPay shops uit onderstaand overzicht. Start direct en klik op het logo van uw favoriete winkel. 

Over AfterPay

Afterpay is een betaalmethode. Met Afterpay kunt u bij online shops achteraf betalen. Dat betekent: u plaatst een bestelling. Tijdens het bestellen kiest u voor de optie Afterpay. U ontvangt de producten thuis. Na het in ontvangst nemen van de spullen ontvangt u een digitale acceptgiro in uw e-mail. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. U kunt direct uw nieuwe product in gebruik nemen. U betaalt binnen 14 dagen. Ideaal als u nog net even moet overbruggen tot u nieuw salaris gestort krijgt van uw werkgever. Of ideaal als u dat ene kledingstuk in meerdere maten besteld, omdat u niet precies weet welke de juiste maat is. Dan hoeft u ze niet allemaal voor te schieten en lang te wachten tot u het geld weer terug krijgt van de spullen die u retour stuurt. U betaalt alleen wat u wilt houden. Super makkelijk.

Wat is AfterPay?

Afterpay is heel eenvoudig. Letter vertaald betekent het achteraf betalen. Afterpay is dan ook een online betaalmethode waarmee u het aankoopbedrag van uw bestelling pas hoeft te betalen na ontvangst van de spullen. Het is een manier waarop uw achteraf kunt betalen. Eigenlijk een soort van digitale acceptgiro. Webshops en webwinkels bieden deze optie steeds vaker aan. Als een webshops de Afterpay optie aanbiedt dan kunt u daar tijdens het bestelproces voor kiezen. Meestal te vinden in het zelfde rijtje als betalen met iDeal of Creditcard. Zeer makkelijk en snel gefixed.

Achteraf betalen bij AfterPay winkels

Afterpay is een Nederlands bedrijf dat achteraf betalen mogelijk maakt als u een bestelling doet bij een webshop. Het bedrijf bestaat sinds 2005. Ze maken het mogelijk om zonder eerst te betalen de producten die u graag wilt hebben thuis te ontvangen, te bekijken, te passen, te ervaren en pas te betalen als u ze wilt houden. Dat moet wel binnen 14 dagen gebeuren dat betalen, maar het geeft u toch wat extra rek indien nodig. De betaling doet u met een eenvoudige digitale handeling.

AfterPay winkels

In ons overzicht van Afterpay winkels vindt u alle bekende webshops in een overzicht bij elkaar waar u achteraf kunt betalen met de optie Afterpay. Achteraf betalen is erg populair. Meer en meer mensen maken er gebruik van. En we maken het u graag zo makkelijk mogelijk met dit overzicht. Tijdens de checkout kiest u bij deze winkels voor Afterpay en u hoeft niet direct te betalen, maar pas na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen. Het is absoluut veilig. Na het zien en passen van het product kunt u de artikelen die u niet wilt hebben retourneren zonder dat u ze eerst heeft hoeven te betalen. Maak eenvoudig gebruik van het Afterpay winkels overzicht die we speciaal voor u hebben gemaakt. Enkele zeer bekende merken waar het mogelijk is zijn: Intertoys, JBL, Body&Fit, Manfield, LeenBakker, Zeeman, PUMA, Boozyshop, Ziengs, Miinto, Decathlon, Xenos, Blokker, G-star, Praxis, Samsung, Lucardi, Gamma, Van Gils, Scapino, Hunkemoller, BCC, MediaMarkt, Expert, Kruidvat en vele andere mooie merken. Zo kunt u dus bijvoorbeeld kleding achteraf betalen, maar ook schoenen achteraf betalen is geen enkel probleem bij diverse webshops.

Overzicht Afterpay shops

Zoekt u naar het meest complete overzicht Afterpay shops? Zoek niet langer, dat hebben wij voor u gemaakt. Bij de shops in ons overzicht kunt u achteraf betalen want ze bieden u in de checkout de Afterpay betaaloptie. Er zijn heel veel soorten winkels en webshops die u deze optie bieden: elektronica, speelgoed, witgoed, woonwinkels, kledingwinkels, zomerjas, winterjas, schoenenwinkels, kinderkleding, accessoires, sieraden, lingerie, horloges, stofzuigers, parfum, laptops, playstation 4, jurkjes, sneakers, voetbalschoenen, televisies, computers, mobiel, smartphones, bikini’s, jeans, Nike, adidas, PUMA en vele andere merken en artikelen.

Waarom kiezen voor AfterPay shops?

Gebruik maken van de Afterpay betaalmethode is erg voordelig en makkelijk, want:

 • Er zijn vele tientallen winkels waar u Afterpay kunt selecteren
 • Er zijn geen extra kosten als u gebruik maakt van Afterpay
 • Een betaaltermijn van 14 dagen is erg overzichtelijk
 • Stuurt u iets retour? Dan betaalt u niks.
 • Betalen na ontvangst van uw bestelling
 • 100% veilig
 • Zeer betrouwbaar
 • Achteraf betalen met een digitale acceptgiro. Slechts 1 druk op de knop.

Hoe werkt Afterpay?

Wilt u met Afterpay betalen? Dat is makkelijk. Wij leggen u kort uit hoe het werkt:

 • Wel zin om te shoppen, maar wat later betalen? Kies dan een winkel in ons Afterpay shops overzicht. Bij deze winkels kunt u kiezen voor de optie achteraf betalen na ontvangst van uw bestelling.
 • Stop de spullen die u wilt bestellen in uw winkelmand (online) en kies voor betalen. Tussen de betaalopties zult u de optie Afterpay kiezen. U kunt hiervoor kiezen zonder extra kosten en u hoeft ook geen speciaal Afterpay account aan te maken. Afterpay inloggen is dan ook niet nodig in deze stap. U voltooid de bestelling en de webshop stuurt deze naar u op.
 • U krijgt de producten thuis gestuurd en kunt ze bekijken en de kleding / schoenen eventueel passen. Kort na het ontvangen van de bestelling ontvangt u per mail of sms een bericht met het betalingsverzoek. U kunt het bedrag van de spullen die u houdt direct eenvoudig online betalen. De spullen die u retour stuurt hoeft u uiteraard niet te betalen. Via de Afterpay App kunt u ook laten weten welke spullen er retour gaan, zodat u direct het juiste bedrag betaald. Het is echt een makkie!