Black Friday 2025

Het allerleukste moment om te shoppen in 2025 is uiteraard Black Friday 2025. Op vrijdag 28 november 2025 is het Black Friday Nederland 2025! In deze week voorafgaand aan Zwarte Vrijdag 2025 en op de dag zelf koopt u werkelijk alles met korting: elektronica, een nieuw bed, speelgoed, parfum, laptops, smartphones, internet abonnementen, het is er allemaal, mét korting. De rest van het jaar vindt u niet de aanbiedingen die u tijdens Black Friday treft. Heel veel Black Friday aanbiedingen, en het overzicht van de beste Black Friday deals 2025 vindt u hieronder bij ons. Maar profiteer eerst van de deals van dit jaar.

Klik op het logo van uw favoriete merk en shop direct online met Black Friday korting.

Black Friday Nederland 2025

Black Friday Nederland is op dezelfde datum als in Amerika; 28 november 2025. De kortingsdag Black Friday is van origine over komen waaien uit Amerika en is daar al vele jaren langer erg populair. Het is een dag die altijd direct na de donderdag van Thanksgiving is. Thanksgiving 2025 is dan ook op 27 november 2025. Na Thanksgiving begint in Amerika het aankopen doen voor de decembermaand. En daarom lokken winkeliers (en webshops) iedereen zoveel mogelijk naar de winkels met korting. Veel Amerikanen zijn vrij op de vrijdag van Black Friday, en daarom zijn er altijd lange rijen voordat de winkels opengaan, daar waar de korting erg hoog is. De filmpjes en video’s hiervan kent u misschien wel van het nieuws. Ieder jaar stijgt het aantal deelnemende winkels nog in Nederland, en dus is er ieder jaar nog meer korting te scoren. Heel veel mooie deals, hoge kortingen en super aanbiedingen. Black Friday 2025 belooft weer een topdag te worden qua korting. Zit u er klaar voor op vrijdag 28 november?

Black Friday 2025 winkels

Deals, deals, deals. Korting, korting, korting. Er zijn tijdens Black Friday 2025 heel veel mooie merken, winkels en webshops met Zwarte Vrijdag aanbiedingen. Of beter gezegd Black Week 2025 aanbiedingen omdat de aanbiedingen vaak al een paar dagen eerder beginnen en ook in het weekend ná Black Friday nog doorlopen. Waar moet u zijn voor de leukste korting? Wij helpen u op weg met ons overzicht van leukste en beste deelnemende winkels 2025 tijdens Black Friday. Vele merken doen al heel wat jaren mee en staan erom bekend dat het hard kan gaan met de deals. Denk hierbij aan MediaMarkt, Nike, Coolblue, Zalando, fonQ, KPN, Vodafone, Bol.com, ABOUT YOU, vanHaren, Ziengs. In allerlei categorieën shopt u met korting: van baby tot soundbar, van supermarkt tot vliegticket. Het is er echt allemaal met korting. Black Friday 2025, bent u er klaar voor?

Cyber Monday 2025

Er is nog meer in de Cyber Week 2025, want op de maandag direct ná Black Friday is er nog een kortingsdag: Cyber Monday! Cyber Monday is de online tegenhanger van Black Friday dat ooit begon met shoppen in de winkels in het winkelcentrum. Cyber Monday speelt zich met name online af en heeft soms nog net een beetje meer korting. Dit is de laatste topdag om van deze hoge kortingen te profiteren. Vergeet dus niet om maandag 1 december nog even een blik te werpen op de Cyber Monday 2025 deals en daar ook nog van te profiteren.