Black Friday bij MediaMarkt

Het is alweer november en dat betekent dat Black Friday voor de deur staat. Op vrijdag 29 november 2024 is het zover en kun je wederom bij vele merken online shoppen met korting. Uiteraard is een van de grootste elektronicawinkels van ons land ook weer van de partij: MediaMarkt.

Wanneer start Black Friday bij MediaMarkt?
Op vrijdag 10 november vanaf 00.00 uur kun je al bij MediaMarkt terecht voor de beste Black Friday Deals. Black Friday bij MediaMarkt begint dit jaar dus lekker vroeg en dat geeft jou de kans om lekker lang te profiteren van alle deals op het gebied van elektronica. De deals lopen door tot en met maandag 27 november. Dat is Cyber Monday. Zo kun je 17 dagen lang van Black Friday korting genieten!

Welke deals heeft MediaMarkt dit jaar?
Ook dit jaar zijn er wederom heel veel goede deals van mooie merken. Denk hierbij aan:

De deals die vorige jaren hard gingen zullen ook dit jaar weer in trek zijn. Wil je zeker weten dat je niet achter het net vist? Zorg er dan voor dat je direct je kansen grijpt als het gaat om de leukste deals in de volgende categorieën: smartphones, tv’s, tablets, wasmachines en laptops. De exacte deals vind je tussen 10 en 27 november op de site van MediaMarkt.

Weet je eigenlijk al wat je wilt hebben maar wacht je nog even op die extra korting in de maand november? Sla het product dan nu alvast op in jouw wishlist bij MediaMarkt. Dan kun je straks meteen jouw slag slaan! Shop je graag op jouw smartphone? Download dan de MediaMarkt-app.

Colorful Weeks
MediaMarkt legt dit jaar meer de nadruk op Colorful Weeks. Vergeet de sombere zwarte kleuren, de campagne van dit jaar brengt vrolijkheid en kleur in jouw shopervaring met geweldige deals. Grijp jij ook jouw kans om in de winkel of online jouw spullen te verrijken met de nieuwste gadgets tegen kleurrijke scherpe prijzen?

MediaMarkt Black Friday aanbiedingen
Wil je profiteren van de MediaMarkt kortingen? Dan kun je dat eenvoudig en snel online in de webshop doen. Dan hoef je de deur niet uit. Ideaal als je verder weinig tijd hebt of als het buiten slecht weer is en je niet wilt slepen met jouw gescoorde artikelen met geweldige kortingen. Wil je wat meer de sfeer proeven van Black Friday en ga je erop uit? Ook in de MediaMarkt-winkel bij jou in de buurt kun je natuurlijk profiteren van alle Black Friday deals. Waar ga jij naartoe voor die mooie deals?

Colorful Weeks MediaMarkt