Reinders nieuwe collectie

Het merk Reinders is bekend van de gebreide kledingstukken. Reinders staat voor hoge kwaliteit, maar is toch zeer betaalbaar. Zoek je naar de nieuwe Reinders collectie? Shop deze dan nu snel online!

Nieuwe collectie Reinders winkels

Shop nú direct de nieuwste Reinders collectie online. Klik op één van onderstaande logo’s en shoppen maar!

Over Reinders

Reinders is een Nederlands merk, opgericht door twee zusjes: Julie & Marie Reinders. Een tweeling. Leuk om te weten is dat de tweelingzusjes eerst aan de andere kant van de catwalk actief waren, namelijk als model. Ze waren samen enorm populair in de modellenwereld. Fotografen en merken konden dan direct van dezelfde outfit direct 2 kleuren laten zien omdat Julie & Marie zo op elkaar lijken. Na enkele jaren ervaring op de catwalk wilden ze wel verder in de modewereld, maar dan op een andere manier. Ze zijn toen gestart met het ontwerpen van kleding voor jonge meiden. Al snel werden hun ontwerpen populair en werd hun kleding gedragen door Monica Geuze en de Angels van Victoria Secret. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je op zoek bent naar de nieuwe collectie van Reinders om jouw garderobe uit te breiden voor het komende seizoen.

De Reinders collectie vervult eigenlijk een unieke plek, want ze zijn bekend om hun gebreide stijlen. Hiermee vervullen ze een kloof in de fashion industrie tussen de high-end merken en de high-street fashionlabels.

Er is zowel een Reinders damescollectie als een Reinders kids collectie. Moeder en dochter kunnen dus beide compleet, voor niet al teveel geld, compleet in het nieuw gestoken worden qua Reinders kleding. Van top tot teen in het nieuw is met dit merk erg eenvoudig en leuk. Tijdens de Reinders wintercollectie moet je denken aan kleding items zoals: dresses, jumpsuits, coats, knitwear, tops, pants, jackets en trousers. En tijdens de Reinders zomercollectie kun je de kledingkast uitbreiden met: dresses, jurken, riemen, sweaters, coats, tops, pants, PJ’s, skirts, t-shirts, shorts en shoes. En er is natuurlijk ook voor hoogzomer een collectie met swimwear, blouse dresses, slides en meer. Is het einde seizoen? Dan profiteer je op veel plekken van de Reinders sale.

Zoek je naar de nieuwe collectie van Reinders? Waar kun je dat doen? Er zijn heel wat webshops waar je online kunt shoppen naar dit mooie merk. Wat te denken van bijvoorbeeld: JHP Fashion, to-be-dressed, winkelstraat.nl, Le Ballon, Miinto, Otrium, Van Tilburg Online, Bomont en diverse andere webshops.