Glamour Weekend 2024

Glamour Weekend gaat verder onder de naam ELLE Shopping Day & Night!

Shoppen met 20% korting doet u tijdens Glamour Weekend 2024. Het eerste Glamour Weekend is op zaterdag 13 april en zondag 14 april 2024. Direct online profiteren? Klik op het logo van uw favoriete winkel of merk.

Wat is Glamour Weekend?

Op 2 dagen in het jaar is het National Glamour Day. Deze kortingsdag valt altijd op een zaterdag. Het weekend waarin deze Glamorous Day valt noemen we Glamour Weekend. De meeste kortingen zijn namelijk niet alleen geldig op de zaterdag, maar meestal ook nog op de zondag. En soms beginnen ze al op de vrijdag voor het weekend. Een lang weekend Glamour Day korting dus.

Tijdens het Glamour Day Weekend kunt u profiteren van 20% korting op de nieuwste collecties. Dat betekent in het voorjaar shoppen voor zomerse kleding: shirts, korte broeken, rokjes, slippers, badmode, bikini’s en ga zo nog maar even door. In het najaar betekent dat shoppen voor winterse kleding: een winterjas, een trui, een sweater, een overhemd en nog heel veel meer. U koopt zowel kleding, fashion, schoenen als accessoires met deze 20% korting. En het gaat dus echt om de nieuwste collecties. Hoe heerlijk is dat? Dit maakt de Glamour Days ook meteen zo populair. Er zijn heel veel Nederlanders die gaan shoppen. Doet u deze keer ook mee?

Wanneer is Glamour Weekend?

Het is 2 keer per jaar National Glamour Day, dus is het ook 2 keer per jaar Glamour Weekend. Dit jaar is dat in april en in oktober. De editie in april is op 11 april en 12 april. Zorg dat u er op tijd klaar voor gaat zitten.

Glamour Day kortingscodes 2024

Bij sommige deelnemende winkels heeft u een Glamour Day kortingscode of actiecode nodig. Wij helpen u deze kortingscodes te verzamelen. Zo heeft u 1 mooi overzicht en kunt u meteen gaan shoppen.

Glamour Weekend 2024 deelnemers

Er zijn enkele tientallen merken die meedoen met National Glamour Day en het kortingsweekend. Sommige van deze merken hebben zich officieel aangemeld bij Glamour.nl. Die merken vindt u terug op hun website. Maar er zijn nog veel meer merken die meedoen en ook 20% korting geven op hun nieuwste collectie. Die verzamelen wij ook voor u. Ze noemen het dan net wat anders, maar de actie is gelijk. Denk bijvoorbeeld aan: Fashion Days, Men’s Weekend, Women’s Weekend, Easter Days, Shopping Weekend, Happy Days, Glamorous Days, Weekend Deals en ga zo nog maar even door. We verzamelen ze ook voor u in ons overzicht.

Glamour Day ONLINE

Normaal gesproken kunt u van de Glamour Day korting profiteren op meerdere plekken: in het winkelcentrum bij u in de buurt of in de grote stad, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Zwolle, Groningen en alle andere winkelcentra in Nederland, maar ook online.