NINA-dag 2024

Nationale NINA dag is een feestje als het om shoppen gaat. Deze dag wilt u dan ook niet aan u voorbij laten gaan. Hieronder vindt u de deelnemende winkels van NINA dag. Klik op het logo en profiteer direct!

Wat is NINA-dag?

NINA-dag is eigenlijk een onofficiële feestdag op het gebied van mode. Er zijn vele mooie merken en webshops die hieraan meedoen en u een flinke korting geven op het online assortiment. Wat is uw favoriete Belgische winkel waar u gaat profiteren? De NINA-webdagen geven u straffe kortingen op hele mooie collecties. Heeft u nog wat nieuws nodig voor deze winter? Een nieuwe jas, schoenen, trui, jeans of ander mode-item om er tijdens de feestdagen tip top in orde uit te zien? Shop het online met korting tijdens de NINA-dagen dit jaar.

Alle NINA-dag deelnemers

In het bovenstaande logo overzicht vindt u alle merken en webshops waar u met NINA-korting kunt shoppen online. Maar we hebben ook een alfabetische lijst gemaakt waarin u een eventueel benodigde actiecode, kortingscode of coupon kunt vinden die u de gewenste korting geeft.

NINA-dag kortingscode 2024

Bij sommige winkels en merken heeft u een kortingscode nodig om tijdens het afrekenen de gewenste korting te krijgen. Als dat zo is dan proberen wij deze hier zoveel mogelijk voor u te verzamelen, zodat u direct korting krijgt.

Wanneer is NINA-dag?

NINA-dag is tweemaal per jaar. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. De laatste editie van NINA dag was in 2020 en viel op zaterdag 7 en zondag 8 november. Het hele weekend kon er dus geprofiteerd worden van aantrekkelijke straffe online kortingen.

NINA-dag 2024 is op:

Welke winkels en merken doen mee aan NINA-dag?

Per NINA-dag editie verschilt het welke webshops en merken er meedoen. Online is makkelijker profiteren, omdat u eenvoudig van de ene webshop naar de andere webshop gaat en zo sneller op meer plekken met korting kunt shoppen. Is het uiteindelijk niet helemaal wat u had verwacht? Dan stuurt u het eenvoudig terug volgens de geldende richtlijnen en voorwaarden van de betreffende webshop. Enkele webshops en merken die eerder mee hebben gedaan zijn onder andere: America Today, ASOS, BIANCO, Bol.com, Bristol, C&A, de Bijenkorf, e5 Mode, Hunkemoller, ICI PARIS XL, Jack & Jones, JD Sports, Marlies Dekkers, La Redoute, NA-KD, ONLY & SONS, Plutosport, SELECTED, Torfs Schoenen, VILA, Yzer Fashion, s.Oliver en andere mooie merken. Weten of ze dit jaar weer meedoen? Houd ons overzicht dan in de gaten.

Hoe lang duurt NINA-dag?

In principe duurt NINA-dag slechts 24 uur, maar vanwege de Covid-19 situatie en de lockdown heeft de laatste NINA-dag 2020 editie 48 uur geduurd en kon er op zaterdag en zondag geshopt worden met korting.

NINA-dag België

NINA-dag is een kortingsdag in België. In principe is dit geen kortingsdag die in Nederland ook gevolgd wordt door modewinkels en merken. In dit overzicht vindt u dan in principe ook alleen de Belgische NINA-dag deelnemers. Wij verwelkomen onze Belgische bezoekers dan ook graag op deze pagina.

Wilt u meer korting? Houd dan ook Black Friday in de gaten in de maand november.