WK 2022 aanbiedingen

Nederland doet mee aan het WK 2022 in Qatar, en dat betekent dat er veel leuke WK aanbiedingen te scoren zijn. Korting, korting en nog eens korting. De WK deals vliegen je om de oren. Bij welke webshops, winkels en merken scoor je de beste WK aanbiedingen? Check het volledige overzicht hieronder, klik op het logo en profiteer direct van WK korting.

WK deals supermarkten

Traditiegetrouw hebben de supermarkten in ons land altijd leuke WK acties, waarbij er voor van alles gespaard kan worden. De wuppie, de plopmuts, de oranjetoeter, de Pletterpet, de Oranje Juichcape. Allemaal leuke WK acties van eerdere WK’s of EK’s. Ook dit jaar zullen de supermarkten WK acties hebben. Welke dat zijn, weten we vlak voor het WK, maar leuk wordt het ongetwijfeld. Houd er rekening mee als je boodschappen doet vlak voor en tijdens het WK voetbal 2022. We houden Jumbo, Albert Heijn, PLUS, DekaMarkt, Vomar en Lidl sowieso goed in de gaten.

Wanneer is het WK voetbal 2022?

Het WK 22 in Qatar start op maandag 21 november 2022 en eindigt op zondag 18 december 2022. Het wereldkampioenschap voetbal 2022 duurt in totaal dus 4 weken. Wie volgt de huidige wereldkampioen Frankrijk op als nieuwe kampioen?

Doet Nederland mee aan het WK 2022?

Ja, Nederland doet mee aan het WK voetbal en zit in de poule met Senegal, Ecuador en gastland Qatar.

Wie is de bondscoach bij Nederland tijdens het WK 2022?

Louise van Gaal is de bondscoach tijdens het wereldkampioenschap voetbal dit jaar.

Wanneer speelt Nederland?

De loting WK 2022 is geweest, dus het is bekend tegen wie Nederland het opneemt in de poulefase. De wedstrijden die Nederland speelt qua poulewedstrijden zijn op:

  • Maandag 21 november om 11.00 uur tegen Senegal (Nederlandse tijd)
  • Vrijdag 25 november om 17.00 uur tegen Ecuador (Nederlandse tijd)
  • Dinsdag 29 november om 16.00 uur tegen Qatar (Nederlandse tijd)

Black Friday

Tijdens de WK voetbal deals 2022 is het ook Black Friday, dat betekent nog veel meer korting. Check alle deals bij ons.