Black Friday ABOUT YOU

ABOUT YOU Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.aboutyou.nl
  • Black Friday korting: hoge kortingen op heel veel mode, kleding, fashion en schoenen.

Profiteer nu van ABOUT YOU Black Friday korting


Eerdere Black Friday Deals ABOUT YOU

  • Black Friday korting 2019: hoge kortingen op mode, fashion en schoenen
  • Black Friday korting 2018: hoge kortingen tot maar liefst 50% op heel veel mode, kleding, fashion en schoenen
  • Black Friday aanbieding: 50% korting op een paar nieuwe sneakers, een broek, trui, overhemd of winterjas? Of een ander kledingstuk? De keuze was helemaal aan u.

Over ABOUT YOU

ABOUT YOU is in Nederland gestart in oktober 2017 en dus nog niet zo heel bekend bij ons. Maar u heeft ze waarschijnlijk al wel veel op de radio en de TV gehoord met reclame. Het is dan ook een grote partij, want het is eigenlijk een zusje van het bekende OTTO waar u wellicht al wel eens geshopt heeft. In totaal kunt u bij ABOUT YOU meer dan 110.000 artikelen kopen van meer dan 800 merken. Een hele complete webshop dus als u op zoek bent naar een nieuwe outfit voor uzelf, uw partner of uw kinderen. Van klassieke mode tot de nieuwste trends, ze hebben het allemaal. Tijdens de About You Black Friday en Cyber Monday 2018 editie krijg je tot 50% korting op geselecteerde items, daar zit vast en zeker ook iets voor jou bij!

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke ABOUT YOU aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar het is ook slim om gebruik te maken van bepaalde periodes in het jaar, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de ABOUT YOU SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de ABOUT YOU deals en ABOUT YOU aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste deals!

Cyber Monday ABOUT YOU

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een ABOUT YOU CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday ABOUT YOU nog hoger is.

Profiteer nu van ABOUT YOU Black Friday korting