Black Friday bij AliExpress

AliExpress Black Friday actie

  • WebshopAliExpress.com/nl
  • Black Friday korting: Wij verwachte weer hoge kortingen tot 75% korting op vele producten

Profiteer nu van Bol.com Black Friday korting


Over AliExpress en Black Friday

Steeds vaker hoor je de naam AliExpress voorbij komen als mensen een bepaald product zoeken op internet. Bij AliExpress kan je alles vinden en meestal voor een veel lagere prijs dan bij andere webwinkels in Nederland. Het voordeel van AliExpress is dat je direct vanuit de fabriek de producten besteld. Hiervoor is dus geen winkel en winkelpersoneel nodig en koop je de producten voor de inkopprijs. Dit kan soms wel meer dan 75% van de prijs schelen. Het enige nadeel hiervan is wel dat de producten vanuit China of de omliggende landen moet komen en dus de levertijd 2-3 weken is. Het kan soms wel voorkomen dat de levertijd langer is en kan oplopen tot 5 weken.

AliExpress is een betrouwbare website, lees wel altijd goed de voorwaarden van de aanbieders van het product. Hierin staat bijvoorbeeld of je het product kan retourneren, of je je geld terug kan krijgen als het pakketje niet binnen is gekomen en wanneer je ongeveer je producten kan verwachten.

Het assortiment van AliExpress

Bij AliExpress kan je alles vinden, van kleding voor dames en heren, kinderen en baby’s tot telefoons, onderdelen voor je mobiele telefoon, accessoires voor je smartphone, tablets en de onderdelen en accessoires daarvan, schoenen, computers en accessoires, sieraden, camera’s en alle onderdelen en accessoires daarvan, elektronische sigaretten, draagbare speakers, speakers voor je computer, tv of laptop, muurstickers, klokken, kaarsen, kandelaar, schilderbenodigdheden, hobby spullen, auto onderdelen, motorfiets onderdelen, fiets onderdelen, haar producten, styling tools etc. Dus ook als je eigen apparatuur stuk is, kan je (als je handig bent) goed terecht bij AliExpress voor de benodigde onderdelen zodat je zelf de reparatie kan uitvoeren. Ook voor cadeautjes, relatiegeschenken en andere grote partijen van producten ben je bij AliExpress aan het goede adres. Veel producten kan je per stuk kopen, maar ook per lot of per partij kopen. Achter de prijs staat hoeveel producten er in 1 lot of in 1 partij zitten. Dit kan oplopen van 2 tot meer dan 100 stuks. Als je een specifiek product zoekt, krijg je meerdere aanbieders te zien. Let niet alleen op de prijs, maar ook op de voorwaarden en de levertijd als je voor een bepaalde aanbieder kiest.

Bestellen en verzenden

Bij AliExpress kan je alles vinden wat je zoekt en voor een lage prijs kopen. Als je alle onderdelen, producten en apparaten bij elkaar hebt gezocht, plaats je deze in je winkelmandje. Let op dat je bij sommige producten geen verzendkosten hoeft te betalen en bij andere producten wel. De producten komen allemaal vanuit andere fabrieken, dus is de levertijd van de producten ook verschillend. Na het invullen van je gegevens ga je door naar het betaalproces. Je kan bij AliExpress met verschillende betaalmethodes betalen. In Nederland wordt het meest gebruik gemaakt van iDeal of een Visa creditcard.

Hou er rekening mee dat je voor deze producten officieel belastingen en invoerrechten moet betalen. Vooral als de producten een hogere waarde dan €22,00 hebben. Er is een kans dat jouw pakket niet door de douane wordt uitgekozen om te controleren op deze belastingen en invoerrechten, maar er is een kans dat dit wel gebeurd en je dus nog een bedrag moet betalen voor het pakketje in ontvangst genomen mag worden. Na enkele weken ontvang je het pakket. Als het product toch niet aan je verwachtingen voldoet, kan je contact op nemen met de aanbieder van het product om het te retourneren.

Black Friday acties

Ondanks dat AliExpress al zeer goedkoop is, worden er met Black Friday nog extra kortingen gegeven op je aankopen. Deze korting kan oplopen tot 75%! Tijdens zal de sale van Black Friday los gaan en dan kan je bij ons een volledig overzicht vinden van alle webwinkels die mee doen met een extra actie. Wij zullen deze speciale acties ook voor u noteren in het overzicht. Zorg dus dat je 27 november in de agenda hebt genoteerd en deze website goed in de gaten houdt om te profiteren van de beste deals, hoogste kortingen en de laagste prijzen.

Profiteer nu van Bol.com Black Friday korting

Cyber Monday AliExpress

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een AliExpress CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 28 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday AliExpress nog hoger is.

Profiteer nu van Bol.com Black Friday korting