Black Friday Alternate

Alternate Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.alternate.nl
  • Black Friday korting: hoge kortingen op heel veel elektronica.

Profiteer nu van Alternate Black Friday korting


Eerdere Black Friday deals Alternate:

  • Black Friday korting 2019: hoge kortingen op elektronica en meer.
  • Black Friday korting 2018: hoge kortingen op diverse producten uit de categorieën speelgoed, huishoudelijke artikelen, elektronica, gereedschap, hardware, gaming en nog veel meer.
  • Black Friday aanbieding: heel veel korting op heel veel artikelen.

Over Alternate en Black Friday

Alternate is een bedrijf dat van oorsprong is opgericht in Duitsland in 1992. Maar op dit moment verkopen ze zeker niet alleen meer in Duitsland, maar eigenlijk in een heleboel landen in Europa, waaronder natuurlijk Nederland, maar ook in Oostenrijk, Polen, Frankrijk, Denemarken, Italië, Zwitserland en Engeland. Er gaan in totaal meer dan 10.000 pakketten per dag op de post naar klanten. Maar wat verkopen ze dan? Het assortiment is heel ruim. Ze verkopen computers, computeronderdelen en componenten. Tenminste zo begon het ooit. Op dit moment verkopen ze ook elektronica, speelgoed en gereedschap. Het assortiment is echt bizar groot. Zeker de moeite waard om eens een kijkje in te nemen, zeker als dat kan met wat extra korting, toch?

Black Friday korting

Het hele jaar door is het leuk shoppen bij ze vanwege de Alternate aanbiedingen. Soms is daar een couponcode, actiecode, kortingscode of een voordeelcode voor nodig om de extra korting ook echt te bemachtigen tijdens het online bestellen. Maar het is ook slim om gebruik te maken van bepaalde periodes in het jaar, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de Alternate SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Alternate deals en Alternate aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste deals!

Profiteer nu van Alternate Black Friday korting

Cyber Monday Alternate

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Alternate CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Alternate nog hoger is.

Profiteer nu van Alternate Black Friday korting