Black Friday BALR

BALR Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.BALR.nl
  • Black Friday korting: Hoge kortingen op diverse BALR mode en accessoires.

Profiteer nu van Balr Black Friday korting


Eerdere Black Friday deals BALR:

  • Black Friday korting 2019: hoge kortingen op BALR kleding
  • Black Friday korting 2018: 25% korting op diverse exclusieve modeartikelen (kleding en accessoires).
  • Black Friday aanbieding: de nieuwste BALR mode en accessoires direct met een leuke korting van maar liefst 25%.

Over BALR

Tijdens de Black Friday BALR 2016 editie kon je voor het eerst profiteren van een aantrekkelijke package deal met meerdere producten tegen een scherpe prijs. In 2017 stuntte BALR met extra korting op heel veel producten en in 2018, 2019 en 2020 kreeg je maar liefst 25% korting, dus dat belooft sowieso veel goeds voor Black Friday.

De BALR collectie wordt elk jaar verder uitgebreid met diverse artikelen, zoals T-shirts, mutsen, sweaters, jassen, broeken, schoenen, armbanden, rugzakken, ballen, portemonnees, horloges, jacks, slippers, sneakers en nog heel veel meer. En dat allemaal voor mannen en vrouwen. Dus iedereen kan er heerlijk shoppen met korting tijdens deze unieke dag in het jaar.

Black Friday korting

Het hele jaar is het al leuk shoppen bij deze aanbieder, want je kunt eigenlijk altijd wel profiteren van voordelige en zeer leuke BALR aanbiedingen. In sommige gevallen moet je daarvoor een kortingscode, actiecode, voordeelcode of couponcode gebruiken. Deze moet je dan invoeren tijdens het online bestellen, daarmee wordt de korting dan direct verrekend voordat je gaat afrekenen. Maar er is nog meer wat je kunt doen om te shoppen met BALR korting. Heb je wel eens gedacht aan het gebruik maken van slimme periodes door het jaar heen? Wat te denken van bijvoorbeeld de uitverkoop of BALR SALE? Daarbij kun je altijd hoge korting scoren en dat is altijd in het voordeel van jouw portemonnee. Lekker toch? Maar dat is nog niet alles. Want het is nog veel leuker shoppen met aanbiedingen en kortingen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de BALR deals en BALR aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier tijdens het shoppen op Black Friday en in het Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van Balr Black Friday korting

Cyber Monday BALR.

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een BALR CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday BALR nog hoger is.

Profiteer nu van Balr Black Friday korting