Black Friday Hans Anders

Hans Anders Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.hansanders.nl
  • Black Friday korting: Aantrekkelijke korting op lenzen en brillen

Profiteer nu Black Friday


Eerdere Black Friday deals Hans Anders

  • Black Friday korting 2019: 50% korting op brillen en 10% korting op lenzen

Hans Anders en Black Friday

Hans Anders, alleen de prijs is Anders. Grote kans dat u deze slogan kent als u aan Hans Anders denkt. Hans Anders is gestart in 1982 en kijkt vanaf dag 1 al anders aan tegen de optiemarkt. Nu zijn we ongeveer 40 jaar verder en heeft Hans Anders meer dan 600 winkels, waarvan 400 in Nederland en België samen. Grote kans dus dat er een Hans Anders winkel bij u in de buurt zit waar u naartoe kunt voor advies als het gaat om brillen en lenzen.

Hans Anders vindt het belangrijk dat goed horen en zien betaalbaar is voor iedereen. Duizenden klanten hebben dit al gemerkt en hiervan geprofiteerd. Iedereen wil graag goed kunnen zien, goed advies, een leuke en passende bril, en daar niet de hoofdprijs voor betalen. Of het nu gaat om een bril, lenzen of een hoortoestel. Bij Hans Anders kunt u hiervoor terecht. Kiezen hoeft niet. U krijgt goede service en een scherpe prijs.

Black Friday in Nederland is dé grootste kortingsdag die we hebben in ons land. En ook Hans Anders Black Friday doet daar aan mee. Zoekt u naar nieuwe lenzen, een nieuwe zwarte bril, een Ray-Ban zonnebril of een nieuw Hans Anders montuur? Een damesbril of een herenbril? Tijdens Black Friday Hans Anders scoort u het allemaal met korting. De kortingen zijn online verkrijgbaar en in de Hans Anders winkel.

Tijdens Black Friday 2019 deed Hans Anders voor het eerst mee, u kreeg 50% korting op een bril. Op een complete bril. Op alles. Of het nu gaat om een merkmontuur, extra coatings, extra comfortabele glazen? Allemaal met korting. De korting ging over het totaalbedrag en was de hele week tijdens Black Week geldig. Dat zijn nog eens leuke kortingen op doorgaans toch prijzige brillen. Maar dat was niet alles, want u kreeg ook korting op online lenzen. U kon hiervoor naar de winkel of online bestellen. Super handig toch?

Bent u op zoek naar nog meer Black Friday Deals in de maand november? Wij helpen u graag met een totaal overzicht van de leukste deelnemende winkels in ons land. Veel winkels beginnen eerder dan Zwarte Vrijdag zelf. Zo heeft u langer de tijd om te profiteren van de deals, acties en aanbiedingen. Met welk nieuw montuur zien we u straks in het nieuwe jaar? Veel plezier alvast tijdens de Hans Anders Black Friday deals.