Black Friday home24

home24 Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.home24.nl
  • Black Friday korting: hoge kortingen op vele meubels en woonartikelen

Profiteer nu Black Friday


Eerdere Black Friday deals home24

  • Black Friday korting 2019: hoge kortingen op vele meubels en woonartikelen, die op sommige dagen zelfs oplopen tot 60%.
  • Black Friday korting 2018: hoge kortingen op heel veel woonartikelen
  • Black Friday aanbieding: even een nieuwe bank, tafel, stoelen of dressoir kopen? Gewoon even een nieuwe inrichting nodig? Dan kon u die met een flinke korting scoren bij deze webwinkel

Over Home24

Bent u op zoek naar meer Black Friday aanbiedingen, deals en kortingen op het gebied van wonen en meubels? Dan is home24 absoluut the place to be. Deze woonwebshop heeft namelijk alles op het gebied van wonen wat u nodig heeft om uw huis in het nieuw te steken. Of u nu zoekt naar meubels voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, het kantoor, de keuken of dat u nu zoekt naar accesoires zoals verlichting, kussens, schilderijen, gordijnen, kleden, matten, vitrage, wasmanden en noem het maar op. Bij home24 zit u op de goede plek tijdens Zwarte Vrijdag in november. Waarom? Ze hebben in 2018 maar liefst 10 dagen lang Black Friday sale gehad. Ze begonnen al op 17 november en ze stoppen pas op maandag 26 november als het Cyber Monday is. En des te meer u koopt, des te hoger de korting. Deze kan hierbij zelfs oplopen tot maar liefst 60%. Zoekt u naar landelijk, klassiek, industrieel, modern of glamour? Het is er allemaal. Pak die korting tijdens Black Friday Nederland dit jaar.

Bent u op zoek naar meer deals, aanbiedingen en acties? Check dan ook deze pagina’s: Black Friday deals of Black Friday Nederland.