Black Friday KPN

KPN Black Friday 2024 actie

  • Webshop: kpn.nl
  • Black Friday korting: hoge korting op smartphones en internet en TV.

Profiteer nu van KPN Black Friday korting


Eerdere Black Friday deals KPN

  • Black Friday korting 2022: Kies uit een gratis Philips 43″ Ultra HD TV ter waarde van 499 euro óf een gratis Philips Soundbar ter waarde van 399 euro of 2 gratis SuperWifi punten ter waarde van 199 euro of kies voor 6 maanden korting en betaal slechts 35 euro per maand
  • Black Friday korting 2021: Kies voor KPN internet en TV en kies uit een gratis Xbox Series S t.w.v. 299 euro of kies voor een gratis Philips Smart TV t.w.v. 499 euro.
  • Black Friday korting 2020: hoge kortingen op uw nieuwe abonnement voor thuis (2 gratis Wifi punten t.w.v. 199 euro) en uw mobiele telefoon (100 euro korting op AirPods bij een iPhone 12).
  • Black Friday korting 2019: hoge kortingen op uw nieuwe abonnement voor thuis en uw mobiele telefoon. Concreet: 4 maanden 50% korting of een gratis Samsung Full HD Smart TV.
  • Black Friday korting 2018: maar liefst 9 maanden korting op uw internet en TV abonnement. Dat betekent tot 200 euro korting bij KPN als u nu kiest voor KPN internet en TV
  • Black Friday aanbieding: een flinke korting op uw nieuwe alles in 1 of internet en TV pakket. Met in totaal 200 euro korting.

Over KPN Black Friday

KPN staat bekend om de KPN alles in één pakketten en de KPN internet en TV pakketten waarbij je thuis en op het werk altijd gebruik kan maken van internet, bellen en tv. De internetverbinding gaat razendsnel met de nieuwe glazvezel kabels waardoor je sneller je filmpjes en muziek vanaf je laptop, computer, tablet of telefoon streamt. Hou je van het kijken naar je lievelingssport op tv, of kijk je graag de nieuwste films thuis op de bank? Neem dan een zenderpakket met FOX Sports en/of Videoland. KPN is natuurlijk ook de beste met mobiele telefonie. Het beste bereik en het snelste internet op de nieuwste smartphones wordt door KPN goed geregeld. Ben je fan van Apple met het iOS besturingssysteem, of heb je toch liever een Windows of Android telefoon? Kies dan uit de vele verschillende merken en modellen, bijvoorbeeld de Apple iPhone 8, de iPhone 8 Plus, de iPhone X, de iPhone 10 of een model ouder; de iPhone 7 of 7 Plus. Of kies voor de nieuwste Samsung S9 of de Samsung Galaxy S9+ waarmee je de wereld vanuit vanuit een virtueel perspectief kan kijken met de Gear VR bril. Ook de Huawei P10, Nokia 8 en de Sony Xperia XZ1 kan je bestellen in combinatie met een abonnement. Wil je geen nieuwe telefoon omdat je huidige nog prima werkt, maar wel razendsnel 4G internet in Nederland en de hele EU? Dan kan je ook kiezen voor Sim Only abonnementen.

Dit bekende Nederlandse telecommerk kennen we allemaal. De kans is dan ook groot dat u op dit moment een KPN thuis abonnement heeft met internet, bellen en TV of alleen met internet en TV. Want in Nederland is KPN samen met Ziggo de grootste aanbieder op dit vlak. Maar dat is niet het enige waar ze zo groot in zijn, want er is ook een flinke kans dat u op dit moment, of eerder wel eens, een KPN mobiel abonnement heeft. KPN is al heel lang een betrouwbare partij als het gaat om telecomdiensten leveren in Nederland. De kwaliteit is hoog en het aanbod is altijd erg uitgebreid. Wilt u meer informatie over een van de diensten van KPN? Dan kunt u hiervoor naar een KPN winkel bij u in de buurt. Er zijn op dit moment ruim 50 KPN winkels door het hele land verspreid. De kans is dan ook groot dat er eentje bij u in de buurt zit. In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Maastricht, Breda, Groningen, Drachten en Leeuwarden vindt u natuurlijk een KPN winkel. Weet u wat u precies wilt hebben? Dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van het gemak van de online KPN webshop. Hier kunt u ook alle producten bestellen die u wilt afnemen bij KPN.

Het KPN assortiment is overzichtelijk. U kunt er terecht voor mobiele abonnementen: mobiele abonnementen met telefoons, of sim only abonnementen. Maar ook prepaid abonnementen zijn gewoon nog steeds mogelijk bij KPN. KPN maakt gebruik van het 4G netwerk en heeft in heel Nederland een uitstekende dekking. Wilt u ook KPN thuis? Kies dan voor een internet en TV pakket (2 in 1) of een internet, tv en bellen pakket (alles in 1). Is er glasvezel bij u leverbaar? Dan krijgt u dat ook van KPN. Glasvezel is stabieler en sneller en op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar via KPN. Neemt u beide af bij KPN? Dan profiteert u van enkele voordelen van KPN Compleet, zoals extra korting, extra data en gratis extra zenders om naar te kijken. Nieuwsgierig geworden of ze het bij u kunnen leveren? Doe dan de postcodecheck.

KPN Black Friday

KPN en Black Friday is een populaire combinatie. Tijdens Black Friday Nederland wordt hier dan ook veel naar gezocht. Wat is de deal en actie of korting van dit jaar? Daar zijn veel mensen naar op zoek. En dat is natuurlijk niet voor niks. KPN biedt kwaliteit, en als we daar met zijn allen van kunnen profiteren als er ook nog eens een leuke kortingsactie is dan doen we dat massaal. Maar KPN alles in 1 is het hele jaar door populair, er zijn door het jaar heen namelijk vaker actiemomenten waarop u kunt profiteren van bijvoorbeeld een gratis monteur of een leuke korting per maand in de eerste periode van het abonnement. Gaat u uw slag slaan tijdens Black Friday Nederland of tijdens Singles Day of Cyber Monday dit jaar? Allemaal momenten waar KPN aan mee kan doen.

Welke KPN Black Friday deals komen er?

Welke KPN deals kunt u dit jaar verwachten tijdens Black Friday? Dat is op dit moment helaas nog niet precies bekend. Hiervoor zult u dus nog even een beroep moeten doen op uw eigen geduld. De acties en kortingen worden altijd pas kort van tevoren bekend gemaakt. Maar als we even terugblikken naar KPN Black Friday 2017 dan geeft ons dat wel een idee van wat we ook dit jaar kunnen verwachten. In 2017 kon u rekenen op 6 maanden een flinke korting waardoor u de eerste 6 maanden slechts 35 euro hoefde te betalen voor een alles in 1 pakket met internet, tv en bellen. Een grote kans dus dat KPN ook met een mooie korting meedoet tijdens Black Friday in Nederland.

Wanneer is Black Friday 2024?

Black Friday is op vrijdag 29 november. Maar er is een reële kans aanwezig dat heel wat webshops al wat eerder beginnen met hun acties en kortingen en dat de kortingen ook nog doorlopen op zaterdag, zondag en soms zelfs tot en met de maandag (Cyber Monday).

Black Friday Nederland wordt elk jaar flink populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar dan ook eigenlijk alleen maar verder toe. De kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter, omdat de merken en webshops tegen elkaar op concurreren en dat is in uw voordeel. Een dag die u dus absoluut niet wilt missen. Toch? Wij proberen u tijdens deze dag een handje te helpen door u op de hoogte te houden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook weer veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday, maar durft u daarop te wachten? In veel gevallen kunt u vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals!

Profiteer nu van KPN Black Friday korting