Black Friday TOMS

TOMS Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.toms.nl
  • Black Friday korting: leuke kortingen op schoenen van TOMS

Bekijk alle Black Friday Deals


Eerdere Black Friday deals TOMS

  • Black Friday korting 2018: hoge kortingen op TOMS schoenen tot ruim 50%.
  • Black Friday korting 2019: leuke kortingen op schoenen van TOMS

Over TOMS

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen of een nieuwe tas? Neem dan zeker eens een kijkje bij dit merk. Dit merk heeft opvallende schoenen voor iedereen. Mannenschoenen, vrouwenschoenen en kinderschoenen en om de outfit compleet te maken voor de dames kun je hier ook terecht voor een leuke bijpassende tas. Wil je opvallen en nieuwe schoenen hebben? Dan is dit de webshop waar je eens even moet gaan kijken. Tijdens de TOMS Black Friday 2016 en 2018 en 2019 editie gaven ze een flink percentage korting op de collectie. Dat betekende lekker goedkoop schoenen shoppen. Dat belooft dus sowieso iets leuks voor de editie van Black Friday.

Is TOMS uw favoriete merk als het gaat om schoenen? Dan heeft u geluk, want in de maand november kunt u rekenen op hoge kortingen op vele TOMS schoenen tijdens Zwarte Vrijdag. Een mooi moment om uw TOMS schoenen collectie wat verder uit te breiden zonder de volle mep te betalen. Of u nu zoekt naar lage schoenen, hoge schoenen, ballerina’s, schoenen met een hak, vrijetijds schoenen of andere soorten schoenen, bij TOMS bent u op de juiste plek.

Black Friday korting

Eigenlijk is het het hele jaar door wel mogelijk om te profiteren van verschillende TOMS aanbiedingen. Soms heb je daarvoor wel een kortingscode, actiecode, voordeelcode of couponcode nodig en soms is dat niet noodzakelijk. Deze code kun je dan invullen tijdens het online bestellen en zo jouw korting claimen voordat je moet betalen. Maar daarnaast is het ook een aanrader en slim om te profiteren van bepaalde periodes in het jaar. Wat dacht je zoal van de uitverkoop of TOMS SALE periode? In deze periode lopen de kortingen sowieso lekker hoog op. En dat is hoe dan ook in het voordeel van jouw portemonnee, en dat is wel zo lekker. Maar dat is niet alles. Want het is dus nog veel leuker en goedkoper om te gaan shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de TOMS deals en TOMS aanbiedingen in mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier tijdens het shoppen in het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Apple deals!

Profiteer nu van TOMS Black Friday korting

Cyber Monday TOMS

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een TOMS CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday TOMS korting nog hoger is.

Profiteer nu van TOMS Black Friday korting