Black Friday TotaalBed

totaalBED Black Friday 2024 actie

Profiteer nu van TotaalBedBlack Friday korting


Eerdere Black Friday deals TotaalBed

  • Black Friday korting 2018: hoge kortingen op heel veel bedden, matrassen en slaapspullen. Extra kassakorting tot maar liefst 250 euro
  • Black Friday korting 2019: hoge kortingen op bedden

Over TotaalBed

Ben je gek op lekker slapen? Dan zit je goed bij deze winkel en webshop. Hier hebben ze echt alles voor in jouw slaapkamer. Matrassen, lattenbodems, kasten, beddengoed, boxsprings, ledikanten en kinderbedden. Wil je een nieuwe slaapkamer? Dan kun je die hier helemaal samenstellen. Deze winkel heeft 18 winkels door Nederland. Dus als je even proef wilt liggen, dan kan dat ook. Maar online bestellen is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Want ze bieden een uitstekende kwaliteit voor een hele goede prijs. En ze bezorgen het allemaal gratis bij jouw thuis. Een nieuw bed of een nieuw matras of zelfs een hele nieuwe slaapkamer is niet goedkoop. Dus is een korting pakken op dit soort dure artikelen altijd welkom. En dat kan. Tijdens Black Friday kun je bij deze winkel profiteren van een mooie korting.

Wilt u nog lekkerder slapen? Heeft u een nieuw bed, boxspring of matras nodig? Of gewoon een nieuw kussen of een mooie bijpassende kast? Dan zit u goed bij totaalBED Zwarte Vrijdag. U krijgt op deze dag in het jaar namelijk een hoop korting op allerlei bedden, beddenbodems, matrassen, boxsprings en andere slaapspullen.

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke TotaalBed aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar los daarvan is het ook een tip om gebruik te gaan maken van enkele slimme periodes in het jaar om de juiste korting te kunnen pakken, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de TotaalBed SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee en dat is altijd prettig. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de TotaalBed deals en TotaalBed aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier tijdens het shoppen op Black Friday en in het Cyber Monday weekend! Welke deal ga jij scoren?

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van TotaalBedBlack Friday korting

Cyber Monday TotaalBed

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een TotaalBed CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday TotaalBed korting nog hoger is.

Profiteer nu van TotaalBedBlack Friday korting