Black Friday Ziggo

Ziggo Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.ziggo.nl
  • Black Friday korting: Hoge korting op Internet en TV.

Profiteer nu van Ziggo Black Friday korting


Eerdere Black Friday deals Ziggo

  • Black Friday korting 2021: Hoge korting op Internet en TV. Betaal de eerste 6 maanden slechts 29,95 euro per maand + 2 Smart Wifi Pods 12 maanden gratis. Totaal ruim 330 euro korting!
  • Black Friday korting 2018: Ziggo super deals met hoge korting tijdens de eerste maanden van uw nieuwe abonnement. U betaalt nu 6 maanden slechts 29,95 euro per maand voor een alles in 1 of internet en TV pakket (alle abonnementen!). Hiermee kunt u maar liefst 325 euro besparen!
  • Black Friday korting 2019: Hoge kortingen op uw Ziggo abonnement.

Over Ziggo

Dit is het grootste merk in Nederland als het gaat om Internet, Bellen en TV voor bij jouw thuis. De meeste huishoudens maken hiervoor gebruik van Ziggo alles in 1, of Ziggo internet en TV of gewoon alleen van Ziggo TV. Net wat jij wilt hebben voor thuis. En de pakketten en abonnementen zijn standaard heel compleet. Zo kijk je TV in de hoogste kwaliteit, maar heb je standaard ook voldoende zenders. En zijn de standaard zenders niet genoeg? Dan kun je altijd aanvullen met extra zenderpakketten. Een groot onderscheid van Ziggo is Ziggo Sport. Hiermee zijn ze uniek als aanbieder en kun je naar bijvoorbeeld de Formule 1 kijken met Max Verstappen. Als je deze zender wilt bij een andere aanbieder dan moet je er extra voor betalen. Bij Ziggo is deze zender gratis inclusief. Dat is nog eens leuk. Tijdens Black Friday 2016 deden ze nog niet mee en in 2017 en 2018 liepen de kortingen al hoog op, maar tijdens Black Friday is de kans groot dat ze met een nog leukere actie komen. Een ideaal moment dus om over te gaan stappen.

Denken we aan Ziggo, dan hebben we het over één van de grootste aanbieders van telecomdiensten voor bij u thuis. Of het nu gaat om een alles in 1 pakket met internet, bellen en tv, of een pakket met alleen internet en tv of alleen een internet abonnement of TV abonnement? Dan zit u bij Ziggo goed. Ziggo is de grootste concurrent van KPN bij ons in Nederland als het gaat om Thuis diensten op het gebied van telecom. In vele huishoudens geniet men dan ook al van de diensten van deze provider. De connect & play pakketten van Ziggo zijn dan ook allemaal erg compleet. Met geen enkel pakket hoeft u er bang voor te zijn dat deze niet zal voldoen aan uw wensen. Wel is het slim om even stil te staan bij welk pakket het beste past bij uw situatie. Heeft u voldoende aan de basis snelheid qua internet of heeft u echt heel snel internet nodig? En wat is er leverbaar op uw adres. Met de Ziggo postcode check kunt u dat direct controleren. En heeft u niet voldoende aan de standaard TV zenders?  Ook dan is er niks aan de hand, want u kunt deze naar uw eigen wensen uitbreiden met diverse extra pakketten. Wordt u klant bij Ziggo? Dan krijgt u sowieso Ziggo Sport gratis. Dit is dé zender voor de sportliefhebber met heel veel sport, zoals voetbal, formule 1, basketbal uit Amerika (NBA), golf en nog heel veel meer.

Bent u veel onderweg? Dan geniet u van Ziggo GO. U kunt dan gewoon live tv kijken, waar u ook bent. De app is beschikbaar op uw mobiele telefoon en tablet. Zo hoeft u nooit meer iets te missen.

Kiest u voor Ziggo gecombineerd met Vodafone mobiel? Dan krijgt u nog meer gratis extra’s. Deze combinatie noemen ze non-stop. U krijgt dan bijvoorbeeld dubbele data op uw mobiele telefoon, korting op uw mobiele abonnement en een gratis TV pakket naar keuze. En dat allemaal gratis zolang u beide diensten afneemt bij Vodafone en Ziggo. Dat is dus helemaal makkelijk profiteren.

Het hele jaar door kunt u met enige regelmaat genieten van een welkomst aanbieding van Ziggo. Zo krijgt u vaak een extra korting op uw maandabonnement als u een nieuwe klant wordt van deze aanbieder. Een handig moment om over te stappen is tijdens Black Friday Nederland. U krijgt dan namelijk een extra hoge korting. U moet er alleen wel op tijd bij zijn!

Ziggo Black Friday

Ziggo is erg populair tijdens Black Friday eind november. We zijn met zijn allen het hele jaar door druk aan het vergelijken welke alles in 1 aanbieder het beste voor ons is, maar tijdens Black Friday zijn er eenmalige acties die de moeite waard zijn om van te profiteren. Er wordt dan ook veel gezocht naar Ziggo Black Friday. Gaat u dit jaar profiteren tijdens Black Friday Nederland en overstappen van alles in 1 aanbieder omdat Ziggo veel goedkoper is?

Welke Ziggo Black Friday deals komen er?

Welke Ziggo deals kunt u dit jaar verwachten tijdens Black Friday? Dat is op dit moment helaas nog niet bekend. Hiervoor moet u nog even een beroep doen op uw eigen geduld. De kortingen en acties worden namelijk pas kort van tevoren bekend gemaakt over het algemeen. Maar als we even terugkijken naar eerdere Black Friday edities dan kreeg u tijdens Black Friday 2017 een flinke extra korting als u koos voor een alles in 1 abonnement, u kreeg de eerste maanden namelijk slechts een factuur van 29,95 euro per maand. En daarmee kon u enkele tientallen euro’s besparen als u tijdens Black Friday over ging stappen. Een behoorlijk grote kans dat u dus ook een mooie korting krijgt tijdens Black Friday in Nederland.

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke Ziggo aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar er is nog meer, want je kunt ook gebruik maken van interessante en slimme periodes in het jaar. Wat te denken van bijvoorbeeld de uitverkoop of Ziggo SALE? Dat zijn momenten in het jaar waarop de korting erg hoog oploopt. En daar kun jij je slag slaan en profiteren in de portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Ziggo deals en Ziggo aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van Ziggo Black Friday korting

Cyber Monday Ziggo

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Ziggo CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Ziggo korting nog hoger is.

Profiteer nu van Ziggo Black Friday korting