Black Friday KLM

KLM Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.klm.nl
  • Black Friday korting: Blue Fly Days bij KLM met korting op vliegtickets en package deals naar o.a. Miami, San Francisco, Johannesburg, Kuala Lumpur en nog vele andere mooie bestemmingen.


Profiteer nu van KLM Black Friday korting


Over KLM

Denk je aan vliegen of op vakantie gaan met het vliegtuig? Dan denk je waarschijnlijk aan KLM. Dat staat voor Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. En dat is ook het lekkerste. Gewoon vliegen met een stukje Nederlandse trots. Lekker Nederlands kletsen met de stewardessen is toch wel lekker makkelijk. En de kwaliteit van KLM is gewoon goed. Dus waar we ook naartoe willen in het buitenland. Binnen Europa of naar de andere kant van de wereld. Zakelijk of prive. Vliegen doen we het liefst met deze maatschappij. Tijdens de KLM Black Friday 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 editie kon je profiteren van flinke kortingen op reizen en vluchten. Vergelijkbaar met de WereldDealWeken. Tijdens Black Friday 2018 en 2019 kon je bij KLM profiteren van de Blue Fly Days, oftewel profiteren van hoge kortingen op de vliegtickets en op package deals inclusief hotel en vervoer, naar veel bestemmingen in bijvoorbeeld het Caribisch Gebied, Noord-Amerika, Afrika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten, Azië en lekker dichtbij in Europa.

Wilt u binnenkort lekker voordelig op vakantie met het vliegtuig? Dan is het toch altijd wel lekker als u dan gewoon met KLM kunt vliegen en dat u daar niet teveel voor hoeft te betalen. Dan treft u het. Want tijdens KLM Zwarte Vrijdag kunt u een heleboel vliegtickets met een flinke korting kopen. Doet KLM mee aan Black Friday? Meestal vallen de KLM 5 dagen voordeel samen met Black Friday. En dat maakt deze KLM aanbieding toch ook een beetje black in feite. 1 ding is zeker, u kunt dan in ieder geval vliegtickets boeken met korting. In 2017 kon u bijvoorbeeld vanaf €567 vliegen naar Chicago, Las Vegas of vanaf €399 naar Dubai. Dat zijn nog eens leuke vliegvakanties voor een aantrekkelijke prijs. Wacht dus niet langer en pak uw kans op een goedkoop vliegticket in november bij KLM.

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke KLM aanbiedingen, zoals de werelddeal weken. In sommige gevallen is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om de korting ook tijdens het bestelproces te kunnen krijgen. Maar soms geven webshops ook gewoon korting op het hele assortiment en hoef je daarvoor geen extra code in te vullen tijdens het bestellen. Dat is ook wel makkelijk. Maar er is meer dan dat, want het is ook verstandig om gebruik te maken van bepaalde periodes in het jaar, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de KLM SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de KLM deals en KLM aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste KLM deals!

Profiteer nu van KLM Black Friday korting

Cyber Monday KLM

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een KLM CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday KLM korting nog hoger is.

Profiteer nu van KLM Black Friday korting